DE PRIMA VISTA LOUNGES OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT IS EEN RELAXT BEGIN

VLIEG VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT NAAR EEN VAN DE VIJFTIG MOOIE BESTEMMINGEN

Vrienden vragen  mij om niet zo veel reklame voor het vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Want  zonder stress stapt u vanaf Rotterdam in het vliegtuig naar de 50 mooiste bestemmingen in Europa. En de keuze wordt ieder jaar groter. Binnen enkele uren komt u, na de vlucht , namelijk al aan op zonovergoten Spaanse, Griekse, Italiaanse en Portugese bestemmingen. Laat u betoveren door 'vakantieadresjes' zoals Kreta in Griekenland en het Italiaanse Sicilië!

Klik op de  digitale kaart hier en laat u inspireren door de mooie video's van de verschillende bestemmingen.

DE 50 BESTEMMINGEN....

Ik heb een digitale overzichtskaart gemaakt van de bestemmingen, klik op een van de pins voor meer info en mooie video's.

Het voordeel van deze website is dat haast al mijn partners vanaf Rotterdam Airport vertrekken en u nu online de prijzen kan vergelijken en direct kan reserveren

ALLE BESTEMMINGEN DIE WINTER EN ZOMER 2023 VAN ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT VERTREKKEN

NIEUW IJSLAND ZOMER 2023

Rovaniemi is de hoofdstad van Fins Lapland en een perfecte uitvalsbasis voor reizigers die het noorden van Finland en de rest van Noord-Scandinavië willen ontdekken. Deze kleine stad heeft alles wat je van een stad mag verwachten. Zo heb je er een autovrij centrum met leuke winkels, gezellige bars en cafés en kun je een bezoek brengen aan Santa Claus Village, dat het hele jaar open is. Profiteer in de zomer van de Middernachtzon die 24 uur schijnt

digitale kaart ijsland

DE VLIEGVAKANTIE BEGINT OP ROTTERDAM AIRPORT

Rotterdam-The Hague Airport is sinds 1 juli 2021geaccrediteerd op het allerhoogste niveau binnen het Airport Carbon Accreditation (ACA) programma van internationale non-profitorganisatie Airports Council International (ACI). Hiermee is RTHA de vierde luchthaven wereldwijd die deze status krijgt toegewezen en de eerste in Nederland. Binnen Europa heeft ook de luchthaven van Rome-Fiumicino Level +4. Wereldwijd hebben verder nog de luchthavens van Christchurch en Dalles deze status. Volgens Michelle Samson, adviseur strategie en duurzaamheid bij RTHA, is dit het resultaat van inspanningen die de afgelopen jaren zijn gedaan. “We willen de impact op het milieu en het klimaat zo klein mogelijk houden”. Duurzaamheid is een topprioriteit van RTHA en de luchthaven wil daarmee voor 2030 volledig emissievrij zijn.

VLIEG VANUIT DE REGIO

Voor de zomer 2023 heeft Rotterdam The Hague Airport meer dan 50 bestemmingen voor een mooie vakantie. Ik wil u graag inspireren en helpen met de juiste keuze.

Klik op de digitale kaart bekijk de video van de bestemming en kijk dan voor meer info op deze website. Reserveer online direct bij mijn partners, voor uw zekerheid zij zijn allemaal aangesloten bij de ANVR en SGR.

Ik wens u veel kijk plezier en alvast een fijne vakantie.

Green Travel Inspirator Kees Kooijmans

 

AMSTERDAM WAAR LEG DAT DAN!

BEKIJK DE BESTEMMINGEN

ALLE LUCHTHAVENS VAN WAAR U VANAF ROTTERDAM AIRPORT NAAR TOE KAN VLIEGEN

MARROKKO

MEER INFO


ENGELAND

  • Londen
  • Jersey
  • Guernsey

HOTEL WINGS ROTTERDAM


Boek een hotelkamer op Rotterdam The Hague Airport in het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam of Fletcher Hotel Rotterdam-Airport. Beide sfeervolle hotels zijn direct gelegen aan het vliegveld. Voor een ontbijt en diner kun je plaatsnemen in het à la carte restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam. Met mooi weer kun je op het terras genieten en vliegtuigen spotten. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Rotterdam? Ook dan kun je bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam en Fletcher Hotel Rotterdam-Airport terecht!

RESERVEREN


ZONNENPANELEN

Pal naast de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport is maart 2022 begonnen met de aanleg van een groot zonnepark. Daarmee zet de regionale luchthaven een stap op weg naar duurzaamheid.

Op een langgerekt stuk gras van 7,7 hectare  - pakweg vijftien voetbalvelden - worden het komende halfjaar 37.000 zonnepanelen geplaatst. Per 2022 moet dit zonnepark jaarlijks 14 gigawattuur aan groene stroom opleveren. Dat is vergelijkbaar met het gemiddelde energieverbruik van 5100 huishoudens.

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

NIEUW

Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is gelegen direct naast Rotterdam The Hague Airport. Dit splinternieuwe hotel beschikt over 116 comfortabele kamers, waaronder familiekamers, studio’s en appartementen én is de perfecte locatie om uitgerust op reis te gaan. Ook de groene buitengebieden als Park Zestienhoven en het Kralingse Bos zijn het ontdekken waard. Rotterdam is een stad voor jong en oud, met vele musea en attracties op korte afstand!

 

RESERVEREN


QUICK PARKING ROTTERDAM AIRPORT

Rotterdam The Hague Airport heeft verschillende parkeermogelijkheden, zowel kort als lang parkeren. U kunt ervoor kiezen om op een overdekte of onoverdekte parkeerplaats te parkeren. Daarnaast zijn er premium parkeermogelijkheden en een park & ​​ride service beschikbaar. U kunt op de website van de luchthaven kijken voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van deze opties, maar ook om te reserveren.

Quick Parking is een parkeerbedrijf op Rotterdam The Hague Airport dat zich richt op het bieden van gemakkelijke en betaalbare parkeermogelijkheden voor reizigers. Het bedrijf biedt verschillende parkeeropties, waaronder openbare parkeerplaatsen, overdekte parkeerplaatsen en valetparkeren. Quick Parking is 24 uur per dag geopend en biedt shuttleservice naar en van het vliegveld.

 

 

 Airport bekijk hier de mogelijkheden van Quick Parking Rotterdam

 

DUURZAAMHEID VAN ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

DE TOEKOMSTVISIE

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541