RESERVEER DE PARADOR DE ALCALA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE EN RONDREIS VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE ALCALA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

LOOP ALVAST EVEN DOOR DE STRAAT VAN DE PARADOR ALCALA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE ACALA

In de bakermat van Cervantes , waar cultuur en kunst op elke hoek worden geademd, ligt de Parador de Alcalá, een 17e-eeuws college-klooster en Hostería del Student, gelegen in het oude Colegio Mayor de San Jerónimo. Maar zoveel geschiedenis zou u niet moeten verwarren, want het hotel combineert traditie en avant-garde perfect ; het interieur is modern en design, voortreffelijk, minimalistisch en uiterst elegant. De diensten zijn onverslaanbaar, naast de gebruikelijke Paradores heeft het een spa, zakencentrum, congrescentra en twaalf vergaderruimten. 26 kilometer van Madrid, 20 van Barajas International Airport en IFEMA-faciliteiten, en slechts 2 kilometer van het treinstation, de locatie van de Parador de EstaWerelderfgoedstad is een van de belangrijkste troeven.

De Parador de Alcalá is een goede optie voor congrestoerisme en het houden van evenementen, maar ook voor een bezoek aan de stad. In de geplaveide straten van het historische centrum van Alcalá de Henares zult u niet zomaar een slaapstad zijn na de drukke dagen van Madrid, maar in de geplaveide straten van het historische centrum van Alcalá de Henares ontdekt u de charme van de sporen die de geschiedenis in deze universiteitsstad heeft achtergelaten. De literaire hoofdstad bij uitstek, Cervantes werd hier geboren en woonde in Francisco de Quevedo, Lope de Vega, Calderón de la Barca, Tirso de Molina en San Juan de la Cruz, genieën van de Spaanse Renaissance.

Het toeristische aanbod van Alcalá is zeer interessant: de Calle Mayor, de kathedraal, de universiteit en het aartsbisschoppelijk paleis zijn zeker een bezoek waard. Ook mag u de schoonheid van de Paraninfo-hal niet missen, waar de prestigieuze Cervantes-prijs voor literatuur wordt uitgereikt , noch de vele historische gebouwen waar ooievaars zijn geïnstalleerd, die al deel uitmaken van het landschap van Alcalaíno. Als je naar de Parador de Alcalá komt, keer je terug, zoals de ooievaars elk jaar doen naar de torens van de stad.

Bekijk de ligging in 3D

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

REGIONALE KEUKEN VAN MADRID

REGIONALE KEUKEN VAN MADRID

De traditionele Madrileense keuken en verwijzingen naar de recepten van Cervantes zijn de presentatiebrief van het Santo Tomás Restaurant in de Parador de Alcalá, een moderne ruimte in het oude 17e-eeuwse klooster-college. Het voorstel wordt gecompleteerd met La Hostería del Estudiante, voor de Parador en erfgenaam van de Complutense universitaire traditie, die naast zijn klassieke en traditionele gerechten de meest emblematische recepten van de verschillende Paradores biedt, als een showcase van de rijken en gevarieerde regionale keuken van het netwerk.

 

DE MEUKAART EN ALVAST RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

CHINCHON

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN
STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje