EEN CRUISE NAAR NOORWEGEN, BERGEN, MET HOLLAND AMERICA LINE IS GENIETEN!

Een cruise naar Bergen, Noorwegen is een geweldige manier om de prachtige fjorden, natuurlijke landschappen en cultuur van dit land te verkennen. Bergen is een populaire bestemming vanwege zijn schilderachtige schoonheid, historische charme en levendige sfeer. Hier zijn enkele tips en informatie om rekening mee te houden bij het plannen van een cruise naar Bergen:

 

 
 

MEER INFO OVER BERGEN

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN BERGEN

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN BERGEN

Reserveer hier online voor de beste prijs!

reserveren
 
HOP ON HOP OFF
HOP ON HOP OFF

Profiteer van een hop on, hop off-busticket dat 24 uur geldig is voor een optimale vakantie, en bezoek de toeristische topattracties van Bergen. Stippel je eigen, unieke route uit om je vakantietijd optimaal te benutten en alles te zien wat je wilt zien.

 
ONTDEK BERGEN...
ONTDEK BERGEN...

Ontdek Bergen op een Segway en zie de belangrijkste plekken in de stad, zoals de historische haven, de klassieke steegjes en de vismarkt.

 
WANDELING DOOR BERGEN
WANDELING DOOR BERGEN

Krijg een uitgebreid overzicht van de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Bergen tijdens deze begeleide wandeling. Bezoek het Bryggens Museum om meer te weten te komen over de vroege jaren van Bergen en de architectonische overblijfselen te bekijken.

 

EENN AANTAL SCHEPEN BEZOEKEN ALLESUND VOOR EEN CRUISE VAKANTIE

TIP VAN CAPTAIN CRUISE

Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor de stad Bergen. Bergen is een gastronomische UNESCO-stad. Verse zeevruchten vormen de kern van de Bergense keuken. Probeer dan ook de plaatselijke specialiteiten; Bergense vissoep, viskoekjes en ‘persetorsk’, een traditioneel gerecht met gestoomde kabeljauw uit Bergen.

 
 

                      (advertentie)

 

                       (advertentie)

 

                  (advertentie)

 

                      (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje