PARADOR DE LERMA RESERVEER DE RONDREIS A LA CARTE ZELF SAMEN

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

ROTTERDAM AIRPORT, EINDHOVEN AIRPORT-, SCHIPHOL, BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 

LOOP ALVAST EVEN DOOR DE PARADORES LERMA OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE, KLIK OP DE BUTTONS

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR LERMA IS OOK EEN MUST

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPUNT

De Parador de Lerma kan al tientallen kilometers verderop worden genoten. Het hertogelijk paleis van Lerma staat op de top van de stad, elegant en sober, met zijn stenen muren, zijn meer dan 200 ijzeren balkons en zijn vier torens met leistenen daken.
   
 
 Dit 17e-eeuwse paleis, dat de hertog van Lerma bovenop een middeleeuws kasteel had laten bouwen, was de afgunst van het hof. Hier vond een koninklijk huwelijk plaats, beviel een koningin en sliep Napoleon Bonaparte. Naast de imposante façade vallen het klooster en de binnenpatio op, de plek waar Lope de Vega 500 jaar geleden zijn werken in première bracht. Nu kunt u van de gelegenheid gebruik maken om uit te rusten en een kopje koffie te drinken onder het glazen raam en de zuilen en halfronde bogen te bewonderen.

De Parador bevindt zich op de Plaza Mayor de Lerma, met bijna 7.000 vierkante meter een van de grootste van Spanje. De stad heeft ook een belangrijk netwerk van kloosters en kloosters, zoals de collegiale kerk van San Pedro of het klooster van San Blas.

LIGGING IN 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADORES EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

CASTILIAANSE REGINIONALE KEUKEN

CASTILIAANSE REGINIONALE KEUKEN

Gebraad, vooral speenlamsvlees, en Burgos-bloedworst zijn twee van de belangrijkste sterren van het gastronomische voorstel van het Mayorazgo Restaurant in de Parador de Lerma. De authenticiteit en eenvoud van de echte traditionele Castiliaanse keuken in een menu geserveerd in een elegante vorstelijke setting
 

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

LERMA...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 

Als u aan komt rijden en zet de auto op de grote parkeerplaats voor Paradores Lerma wordt u even stil zo indrukwekkend is dit. Er zijn een aantal leuke restaurants rond dit plein.

BEKIJK OOK DE 360 GRADEN FOTO'S ONDER

 
 

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 120 TOT € 240

ONTBIJT € 18,  DINER € 32

BESCHIKBAARHEID
 
 

COVARRUBIAS

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje