RESERVEER PARADOR DE VILLA FRANCA DEL BIERZO VOOR DE FLYDRIVE A LA CARTE

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR BIELSA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
 

GENIET VAN HET VERGEZICHT OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADORES VILLAFRANCA

 

PARADOR VILLAFRANCA

Bij de ingang van Villafranca del Bierzo, een charmant stadje met kerken, kloosters en adellijke gebouwen, omgeven door bergketens vol kersen- en vijgenbomen, kastanjebomen, populieren en boomgaarden, wacht dit Parador Hotel op u, een referentie toeristische accommodatie in de prachtige regio Bierzo. Vanuit de ramen van uw kamers wordt u verrast door het uitzicht op het noordwesten van de regio El Bierzo en het zuiden van de Sierra de los Ancares. U kunt genieten van 2 seizoensgebonden zwembaden, een buitenbad en een binnenbad met sauna en ijsfontein (controleer de data en tijden bij de Parador).
 

De Camino a Santiago maakt een stop in Villafranca del Bierzo om een ​​kleine preview te laten zien van wat u te wachten staat in de Galicische hoofdstad. De kerk van Santiago, de beroemde wijk Los Tejedores, het La Anunciada-gebouw, gebouwd op de ruïnes van een oud pelgrimsziekenhuis of La Colegiata, zijn enkele van de emblematische plaatsen die u in de stad kunt bezoeken.

Buiten de stad biedt de natuur prachtige plaatjes. Op 20 minuten rijden ontdekt u de Médulas de Carucedo De eigenaardigheid van dit spectaculaire roodachtige landschap, een oude goudmijn in de Romeinse tijd, heeft ertoe geleid dat het is uitgeroepen tot werelderfgoed en, vanwege zijn historische relevantie, een cultureel park .

Bekijk de Parador van uit de lucht in 3D

RESERVEER DE TICKETS, PARADOR EN HUURAUTO HIER ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER

HET DINER

Een bedevaartsoord voor botillo-liefhebbers
 In restaurant Parador proef je de authentieke Bierzo-keuken met een moderne twist, met botillo als meest opvallende gerecht van de streek: dat wordt voornamelijk gepresenteerd met cachelos en kool. Octopus met gazpachuelo van zoete tomaat en paprika is een andere regionale klassieker en onder de zoetigheden zal de versie van Las Médulas ons in staat stellen om een ​​dessert te proberen dat is geïnspireerd op het mythische Bierzo-landschap.

 
 

   

DE MENUKAART EN RESERVEREN
Booking.com

VILLAFRANCA DEL BIERZO

 
 

LA COLEGIATA DE SANTA MARIA

HET MAXIMALE ZIEN...

 

Prijzen vanaf € 98- € 198 per kamer lo

Beschikbaarheid

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje