DE TIEN MOOISTE STRANDEN OP CORFU NU IN 3D EN VANAF ROTTERDAM AIRPORT

DE TIEN MOOISTE STRANDEN OP CORFU NU IN 3D EN VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Hier zijn 10 stranden op Corfu die bekend staan om hun schoonheid en die een Blauwe Vlag-status hebben, wat aangeeft dat ze voldoen aan hoge milieunormen en voorzieningen bieden:

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE VAKANTIE NAAR CORFU

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE VAKANTIE NAAR CORFU

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, zelf gemaakte 360 graden foto's en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen met een ANVR reisbureau Ik ga op deze website proberen om u te inspiren  voor een strand vakantie naar Corfu, of een fly drive.

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne vakantie.

  1. Glyfada Beach
  2. Paleokastritsa Beach
  3. Agios Gordios Beach
  4. Kontogialos Beach
  5. Barbati Beach
  6. Kalamaki Beach
  7. Agios Georgios Beach 
  8. Agios Spiridon Beach
  9. Issos Beach
  10. Rovinia Beach

Bekijk nu onze presentatie van de mooiste stranden op Corfu, lees eerst de gebruiksaanwijzing ik wens je veel kijk plezier.

bekijken
 
DE 10 MOOISTE STRANDEN MET DE BLAUWE VLAG OP CORFU

DE 10 MOOISTE STRANDEN MET DE BLAUWE VLAG OP CORFU

Hier zijn 10 stranden op Corfu die bekend staan om hun schoonheid en die een Blauwe Vlag-status hebben, wat aangeeft dat ze voldoen aan hoge milieunormen en voorzieningen bieden:

Glyfada Beach: Dit is een lang zandstrand aan de westkust van Corfu, omgeven door groene heuvels en kristalhelder water.


Paleokastritsa Beach: Gelegen in het noordwesten van Corfu, is Paleokastritsa beroemd om zijn azuurblauwe baaien en groene omgeving.


Agios Gordios Beach: Een ander populair strand aan de westkust van Corfu, Agios Gordios heeft fijn zand en helder water, ideaal om te zwemmen en te zonnebaden.


Kontogialos Beach: Dit strand ligt naast Glyfada Beach en biedt een rustigere sfeer en spectaculaire zonsondergangen.


Barbati Beach: Gelegen aan de noordoostkust van Corfu, biedt Barbati Beach kristalhelder water en een prachtig uitzicht op de Albanese kust.


Kalamaki Beach: Een rustig strand in het zuiden van Corfu, perfect voor gezinnen vanwege het ondiepe water en de zachte zandbodem.


Agios Georgios Beach (Pagon): Gelegen aan de noordwestkust van Corfu, biedt dit strand rustige wateren en een schilderachtige omgeving met kliffen en groen.


Agios Spiridon Beach: Een afgelegen strand in het noorden van Corfu, omgeven door beschermde natuurlijke gebieden en ideaal voor natuurliefhebbers.


Issos Beach: Dit strand, gelegen aan de zuidkust van Corfu, staat bekend om zijn duinen en windsurfmogelijkheden.


Rovinia Beach: Een afgelegen strand aan de westkust van Corfu, bereikbaar via een schilderachtige wandeling door olijfgaarden en kliffen.


Deze stranden bieden allemaal een combinatie van natuurlijke schoonheid, helder water en voorzieningen die voldoen aan de Blauwe Vlag-criteria.

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje