DIT IS ECHT EEN JUWEELTJE 'DE WIEDENWEIDE' BED&BREAKFAST IN DE BUURT VAN GIETHOORN

DE WIEDENWEIDE BED&BREAKFAST

'De WiedenWeide' is een prachtige, rustieke bed & breakfast gelegen in het Overijsselse dorp Wanneperveen (bij Giethoorn), dat ligt in het NP Weerribben-Wieden. De B&B bevindt zich in het voorhuis, met aparte opgang, van de boerderij van Gise & Riëtta en beschikt over 3 gezellige en comfortabele B&B-kamers en een luxe suite voor 4 personen. Het ontbijt wordt geserveerd door de gastvrouw in de tuinkamer met groot terras en uitzicht over de landerijen. De gasten van 'De WiedenWeide" mogen gebruik maken van de tuinkamer en kunnen hier genieten van het mooie uitzicht op de landerijen.
 

reserveer direct bij de B&B

Ik heb hier prima geslapen, het is een mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Giethoorn is een aanrader!
DE WIEDE-SUITE

De Wiedensuite is een luxe en ruime studio van 70 m2. Het woongedeelte is afgescheiden van het slaapgedeelte middels een roomdivider en heeft een houtkachel. De royale badkamer, met apart toilet, heeft een dubbele douche en is net als de rest van de suite goed toegankelijk met een rolstoel. Geschikt voor 4 personen. Ontbijten doet u in onze gezellige tuinkamer.

Reserveren

DE BOERDERIJKAMER

De boerderijkamer is een knusse en kleurrijke kamer op de eerste verdieping van de boerderij. De kamer beschikt over een badkamer met toilet en een gezellige loungeplek in de dakkapel. Ontbijten doet u in onze gezellige tuinkamer

RESERVEREN

DE TUINKAMER

Tijdens uw verblijf in 'De WiedenWeide' wordt het ontbijt geserveerd in onze tuinkamer,met uitzicht op de landerijen. U kunt in de tuinkamer ook gebruik maken van onze "honesty bar" met drankjes en hapjes. Ook organiseren wij regelmatig een avond waarbij u een simpele maaltijd kunt bestellen.
DE WEERRIBEN

De Weerribben is een 35 km² groot natuurgebied in de gemeente Steenwijkerland in het noordwesten van de Nederlandse provincie Overijssel. Het vormt onderdeel van het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is grotendeels in handen van Staatsbosbeheer. Het nationale park De Weerribben werd oorspronkelijk ingesteld in 1992.
DE PUNTERKAMER

OVER DE PUNTERKAMER
De punterkamer is een gezellige goed uitgeruste kamer op de eerste verdieping van de boerderij. Uiteraard met moderne ruime badkamer en toilet. Er zijn koffie en theefaciliteiten en een koelkast aanwezig.

rESERVEREN

DE HEIDEKAMER

De heidekamer is een sfeervolle kamer op de eerste verdieping van de boerderij. Uiteraard met eigen ruime badkamer en toilet en ook een gezellige loungeplek in de dakkapel. Met de koelkast en koffie en theevoorzieningen ben je altijd voorzien van een drankje. Ontbijten doet u in onze gezellige tuinkamer

RESERVEREN

DEZE B&B LIGT IN WANNEPERVEEN

Wanneperveen is een dorp in het noordwesten van de in de Nederlandse provincie Overijssel, dat ongeveer 7 kilometer ten westen van Meppel ligt en onderdeel is van de gemeente Steenwijkerland. Wikipedia
GIETHOORN

Giethoorn is een waterstreekdorp in de kop van Overijssel, in de gemeente Steenwijkerland in de Nederlandse provincie Overijssel en ligt tussen Steenwijk en Meppel. Giethoorn was tot 1973 een zelfstandige gemeente. Het ging toen samen met Wanneperveen, Blokzijl en Vollenhove deel uitmaken van de gemeente BrederwiedeContactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info