RESERVEER DE PARADOR DE CERVERA DE PISUERGA VOOR DE FLY DRIVE A LA CARTE

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE CERVERA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
 

LOOP ALVAST EVEN LANGS DE PARADOR DE CERVERA DE PISUERGA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

 

PARADOR DE CERVERA DE PISUERGA

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJK HOTEL

Palentina-berg op de achtergrond. Hier ontdekt u een ansichtkaart van spectaculaire schoonheid. We bieden u de mogelijkheid om te genieten van een voortreffelijk ontbijt in onze kamers, waarvan vele met een terras en uitzicht op het moeras, en het rijke aroma van koffie na het eten in de woonkamer met open haard, ideaal voor de wintermiddagen. Je hoeft je alleen maar te laten meeslepen door de rust van de plek; omdat meer dan1.100 meter hoog , midden in de bergen, waar de natuur klinkt als een rustgevende melodie, is de rust overweldigend.
 

De Parador, hoewel ver weg van het lawaai, ligt op slechts 2 km afstand. Cervera de Pisuerga, een stad in het hart van de Palencia-berg die nog steeds zijn traditionele en landelijke karakter heeft behouden en die uitnodigt om door de straten te slenteren. Cervera is een strategisch punt om de bergen van het Cantabrische gebergte binnen te gaan, een plaats van ongerepte natuur die perfecte routes biedt zoals de Roblón de Estalaya, waar u "El Abuelo" zult zien, een indrukwekkende eik van buitengewone levensduur; La Tejada de Tosande, met zijn oude taxusbomen van 5 of 6 meter hoog; of het prachtige Pad van het Fossiele Bos, met een vloer waarin stronken en stammen van een bos dat 300 miljoen jaar geleden bestond, kunnen worden gewaardeerd. Een fantastisch idee, zeker als je kinderen hebt, is om het Avonturenpark "El Robledal del Oso" te bezoeken,

Als u een liefhebber bent van jacht- en vissporten , kunt u hier genieten van het wildreservaat en de vele jacht- en visreservaten in de omgeving. Wil je de natuur in al haar pracht beleven? De Parador de Cervera de Pisuerga is een paradijs dat u niet mag missen.

Bekijk het hotel van uit de lucht in 3D

RESERVEER HET TICKET, PARADOR EN HUURAUTO HIER ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

IN DE OMGEVING

 

Vanaf prijs € 98 tot € 185 per kamer lo.

Beschikbaarheid

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje