RESERVEER PARADOR DE ALCANIZ VOOR DE FLY DRIVE OF DE RONDREIS HIER A LA CARTE

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR DE ALCANIZ VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

LOOP ALVAST EVEN LANGS DE PARADOR DE ALCANIZ OP DEZE 360 GRADEN FOTO

 

PARADOR ALCANIZ

DIT IS EEN ECOBEWUSTE PARADOR MET LAADPAAL

Droom je ervan de tijd te stoppen en te verblijven in een kasteel dat een prachtige stad vol geschiedenis en traditie bekroont ? Maak uw droom waar door naar de Parador de Alcañiz te komen. Unieke landschappen, architectonisch erfgoed, traditie, avontuurlijke sporten, jagen, gastronomie ... het begint allemaal hier.

Dit kasteel-klooster uit de 12e-13e eeuw bewaart de donjon, de klokkentoren, de sacristie en het deel dat is omgebouwd tot een Aragonees paleis. Het zal een genot voor uw zintuigen zijn om de gotische muurschilderingen, het platereske graf, de barokke façade te zien en door de rustige tuin te wandelen.

De stad Alcañiz in Teruel heeft geheimen die je je niet kunt voorstellen. U zult verrast zijn door de schoonheid van de middeleeuwse ondergrond, de Fontein van de 72 pijpen of de Gotische Markt. Dit is ook een plek voor plezier, het MotorLand Aragón-circuit biedt u een sportgebied waar u autocross, karting of motorcross kunt beoefenen en kunt genieten van wedstrijden zoals de Aragón Moto GP Grand Prix.

Nog een aantrekkelijk plan? Pak de fiets en reis in minder dan een uur van de stad naar de Vía Verde del Val de Zafán. Je komt uit op een eenzaam pad dat de Matarraña doorkruist, een rivier met spectaculaire kloven en dromerige watervallen, daar verdwaal je langs de oude treinsporen, vandaag uitgerust om te fietsen of paardrijden. Als je interesse hebt in geschiedenis, de provincie Teruel heeft meer dan 70 locaties met Levantijnse rotskunst , en in Alcañiz kun je ook voorbeelden van deze artistieke uitingen zien.

Ga hier niet weg zonder dat je smaakpapillen de voortreffelijke ham van het gebied kennen, de zwarte truffel , de olijfolie van Bajo Aragón, de saffraan van Jiloca, de traditionele zoetigheden ... Sluit je ogen, adem, ontspan, geniet, want dit is een unieke ervaring.

BEKIJK DE PARADOR UIT DE LUCHT IN 3D

 

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

ARAGONESE REGIONALE KEUKEN

La Concordia Restaurant in de Parador de Alcañiz is een briljante exponent van de traditionele Aragonese keuken. Met seizoensgebonden lokale producten biedt het groente- en peulvruchtenspecialiteiten in een vorstelijke omgeving, typische gerechten zoals migas, maar ook kenmerkende producten zoals lamsvlees, kabeljauw of Teruel-ham.

DE MENUKAART ALVAST RESERVEREN

ARAGONESE REGIONALE KEUKEN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

CALACEITE

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN
STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje