REISSTUDIO TRAVEL SLIDE HEEFT EEN SELECTIE GEMAAKT VAN GOEDE HOTELS MET LAADPALEN IN NEDERLAND

n Nederland zijn er steeds meer hotels die laadpalen aanbieden voor gasten met elektrische auto's. Hier zijn enkele hotels met laadpalen verspreid over het land:

Van der Valk Hotels: Veel Van der Valk Hotels in Nederland hebben laadpalen op hun parkeerterreinen. Deze hotelketen heeft vestigingen in verschillende steden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, en nog veel meer.
NH Hotels: Verschillende NH Hotels in Nederland bieden laadfaciliteiten voor elektrische auto's. Controleer bij het boeken van een NH Hotel of ze laadpalen beschikbaar hebben.
Fletcher Hotels: Fletcher Hotels, een keten van hotels verspreid over Nederland, heeft steeds meer laadpalen op hun parkeerplaatsen. Het is raadzaam om vooraf te informeren of het specifieke hotel van je keuze laadfaciliteiten heeft.
Hampshire Hotels: Sommige Hampshire Hotels in Nederland bieden laadpalen aan voor gasten met elektrische auto's. Controleer bij het reserveren of ze laadmogelijkheden hebben.
Bilderberg Hotels: Verschillende Bilderberg Hotels in Nederland hebben laadpalen op hun parkeerterreinen. Informeer bij het hotel van je keuze naar de beschikbaarheid van laadfaciliteiten.
Marriott Hotels: Bepaalde Marriott Hotels in Nederland bieden laadfaciliteiten voor elektrische auto's. Neem contact op met het specifieke Marriott Hotel waarin je geïnteresseerd bent om te informeren naar de beschikbaarheid van laadpalen.
Accor Hotels: Sommige Accor Hotels, zoals Novotel, Mercure en ibis, hebben laadpalen op hun parkeerplaatsen. Het is aan te raden om bij het boeken te informeren naar de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden.
Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van laadpalen kan variëren afhankelijk van het specifieke hotel en de locatie. Het is verstandig om tijdens het boekingsproces rechtstreeks contact op te nemen met het hotel om te informeren naar de aanwezigheid en het gebruik van laadfaciliteiten voor elektrische auto's.
 

 

WIJ GAAN OP ZOEK NAAR ELEKTRISCHE AUTOVAKANTIES...

In totaal gingen Nederlanders in 2020 28,7 miljoen keer op vakantie. 

  • Vaker op zomervakantie in eigen land én dichter bij huis
  • Noord-Nederland in trek voor zomervakantie
  • Vaker in hotel, minder kamperen

Op vakantie in Nederland, dat betekent waarschijnlijk dat de auto moet worden opgeladen. het is dan handig om een overzicht te hebben van alle hotels in Nederland met een laadpaal. Vaak exclusief voor gasten.

Het grootste voordeel van een hotel met laadpaal in Nederland is

  1. je hebt een plek om de elektrische auto op te laden en
  2. je hebt een plek waar je zelf energie kunt opdoen.

Op deze manier hoef je niet te wachten op een volgeladen electrische auto en kan je tegelijkertijd ontspannen in het hotel van jouw keuze.

WIJ GAAN OP ZOEK NAAR  ELEKTRISCHE AUTOVAKANTIES...

HOTELS MET LAADPALEN IN NEDERLAND

Ool In Nederland met de elektrische auto op vakantie gaan is fijn, wij hebben de hotels met laadpunt voor u geselecteerd. Alleen al in Nederland hebben wij 2300 overnachtings plaatsen met een laadpunt. 

Bent u op zoek naar de Jewels in Travel kijk dan hier naar onze selectie van eco bewuste hotels in Nederland

BEKIJK ONS AANBOD GEHEEL NEDERLAND

HOTELS MET LAADPALEN IN NEDERLAND
 
HOTELS MET LAADPAAL IN FLEVOLAND
HOTELS MET LAADPAAL IN FLEVOLAND

Bekend in Flevoland is het museum Batavialand, maar ook Walibi Holland en de plaatsen Aimere, Dronten, Lelijstad, reserveer bij ons voor de vakantie een eco bewust hotel met laadpaal voor de fiets of de elektrische auto

 
HOTELS MET LAADPAAL LANGS ONZE KUST
HOTELS MET LAADPAAL LANGS ONZE KUST

De Nederlandse kust is wel 450 kilometer lang en heeft veel leuke badplaatsen, maak een een keuze uit een van deze tien;

 Egmond aan Zee,
 Schiermonnikoog,
.Callantsoog,
.Bloemendaal aan Zee,
Vlieland,
Bergen aan Zee,
Noordwijk,

Scheveningen,
 Kijkduin,

 Vlissingen,

 
HOTELS MET LAADPALEN , WADDENEILANDEN
HOTELS MET LAADPALEN , WADDENEILANDEN

Wij hebben een aantal hotels gevonden op Texel, Ameland, Vlieland, Terschelling en Schiermonnikoog  die hier online zijn te reserveren zij hebben allemaal een laadpaal of meerdere voor auto's en fietsen.Bekijk onze digitale kaart 

 
HOTELS MET LAADPALEN IN DRENTHE
HOTELS MET LAADPALEN IN DRENTHE

Wij hebben hotels gevonden Assen, Emmen. Hoogeveen. Meppel.Roden en Coevorden, eco bewuste hotels die u graag welkom heten. Reserveer deze hier online

 
HOTELS MET LAADPALEN IN FRIESLAND
HOTELS MET LAADPALEN IN FRIESLAND

Een overzicht van laadpalen o.a. Leeuwarden, Sloten, Heerenveen, Franker, Dokkum, Bolsward waar u simpel uw electrische auto kunt opladen bij uw hotel.

 
HOTELS MET LAADPALEN IN LIMBURG
HOTELS MET LAADPALEN IN LIMBURG

Maastricht is de grootste en bekendste plaats, dan Venlo en Heerlen, ga is naar de Mookerheide of bezoek Arcen, reserveer een eco bewust hotel met laadpaal voor een fijne vakantie voor met de elektrische auto, reserveer nu online

 
HOTELS MET LAADPALEN IN NOORD BRABANT
HOTELS MET LAADPALEN IN NOORD BRABANT

Bezoek eens Eindhoven, Tilburg , Breda of Den Bosch en slaap in een van onze geselecteerde eco vriendelijke hotels met laadpaal. Reservver un hier online voor de beste prijs

 
HOTELS MET LAADPALEN IN NOORD HOLLAND
HOTELS MET LAADPALEN IN NOORD HOLLAND

De bekendste en grootste stad is natuurlijk Amsterdam, maar ook Alkmaar, Haarlem en Den Helder zijn de moeite waard om te overnachten. Reserveer nu een van onze geselecteerde eco vriendelijk hotels met laadpaal

 
HOTELS MET LAADPALEN IN OVERIJSSEL
HOTELS MET LAADPALEN IN OVERIJSSEL

Wij hebben een mooie selecte gemaak o.a. voor de plaatsen Almelo, Hengelo, Deventer, Zwolle Enschede voor een lang weekend of een midweekje op vakantie met de elektrische auto of de fiets. Reserveer hier nu online

 
HOTELS MET LAADPALEN IN UTRECHT
HOTELS MET LAADPALEN IN UTRECHT

DE grootset steden in deze provincie zijn Amersfort en Utrecht, maar ook Oudewater en Rhenen zijn de moeite waard voor een gezellig weekendje weg. Reserveer online een van onze geselecteerde eco bewuste hotels voor een fijne overnachting terwijl de auto onder stroom staat.

 
HOTELS MET LAADPALEN IN ZEELAND
HOTELS MET LAADPALEN IN ZEELAND

Bezoek eens de provincie Zeeland en maak een keuze uit de plaatsen Domburg, Renesse Yerseke of Renesse. Reserveer voor de elektrische autovakantie bij ons een eco bewust hotel, we hebben een ruim aanbod

 
HOTELS MET LAADPALEN IN ZUID-HOLLAND
HOTELS MET LAADPALEN IN ZUID-HOLLAND

U bent natuurlijk van harte welkom in mijn stad Rotterdam, maar ook Delft , Den Haag en Dordrecht zijn zeker de moeite waard voor een lang weekend met de elektrische auto of de fiets.. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van eco vriendelijk hotels, Reserveer nu online

 

Unesco in nederland

UNESCO heeft verschillende projecten en programma's in Nederland. Enkele voorbeelden zijn:

Werelderfgoed: Nederland heeft 12 locaties die zijn erkend als Werelderfgoed door UNESCO, waaronder de Waddenzee, de molens van Kinderdijk-Elshout, en het Rietveld Schröderhuis in Utrecht. UNESCO helpt bij het behoud en beheer van deze locaties en stimuleert de promotie ervan als belangrijke toeristische bestemmingen.
Internationaal waterbeheer: UNESCO is betrokken bij internationale samenwerking op het gebied van waterbeheer en de bescherming van waterbronnen in Nederland. De organisatie ondersteunt onderzoek naar watergerelateerde problemen, zoals overstromingen en droogte, en biedt technische ondersteuning aan waterbeheerders en beleidsmakers.
Onderwijs: UNESCO ondersteunt onderwijsinitiatieven in Nederland, zoals programma's voor volwasseneneducatie en levenslang leren. De organisatie werkt ook samen met Nederlandse onderwijsinstellingen en wetenschappers om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en innovatieve onderwijsmethoden te ontwikkelen.
Cultuur: UNESCO bevordert de bescherming van cultureel erfgoed in Nederland, zoals historische gebouwen, archeologische vindplaatsen en traditionele ambachten. De organisatie werkt samen met Nederlandse culturele instellingen en beleidsmakers om culturele diversiteit te behouden en te promoten.
Kortom, UNESCO is betrokken bij verschillende initiatieven in Nederland op het gebied van waterbeheer, onderwijs, cultuur en erfgoed. De organisatie ondersteunt projecten en programma's die bijdragen aan duurzame ontwikkeling en internationale samenwerking.
 
 

 

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje