RESERVEER PARADOR DE TORTOZA VOOR DE FLY DRIVE ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR DE TORTOZA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

BEKIJK DE LIGGING VAN DE PARADOR DE TORTOZA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE TORTOSA

Dit is een eco bewuste Parador met laadpunt

Meer dan tweeduizend jaar geschiedenis vormen het culturele en historische erfgoed van Tortosa, een stad die is uitgeroepen tot gebied van artistiek en historisch belang. Gelegen aan de rivier de Ebro, vlakbij de monding waar de delta begint, geniet Tortosa van een mediterraan klimaat en charme. De Parador is gelegen in het spectaculaire kasteel Zuda , dat van bovenaf uitkijkt over de stad en een combinatie biedt van monumentale schoonheid en de attracties van de verschillende natuurgebieden die het omringen. In dit uitnodigende hotel kunt u genieten van het seizoensgebonden zwembad, een gezellige eetkamer met gotische ramen, comfortabele kamers en een prachtig uitzicht op de oevers van de Ebro langs de laatste stukken van de rivier.

In Tortosa ontdekt u een stad met een bijzondere charme. De prachtige Santa María-kathedraal, de Joodse wijk, het openluchtmuseum voor beeldhouwkunst van de beeldhouwer Santiago de Santiago en het Mirabel-kasteel zijn slechts enkele van de mooie bezienswaardigheden die het te bieden heeft. Een prachtige manier om Tortosa te verkennen is door een wandel- of fietsroute langs de muren en vestingwerken te volgen , beginnend bij de Parador en een bezoek aan het versterkte complex dat bekend staat als de Avanzadas de San Juan, het Inmaculada-plein, de muurwandeling en de Célio-toren.

De straten, het artistieke en culturele erfgoed, het landschap van de Ebro-vlakte en de mensen, de keuken en de festivals maken deze stad uniek. Als u in de tweede helft van juli naar Tortosa komt, zult u het Renaissance Festival ervaren , wanneer duizenden lokale bewoners zich in historische klederdracht kleden en er dagelijks optredens op straat zijn, waarbij Tortosa vijfhonderd jaar terug in de tijd wordt vervoerd.

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

CATALAANSE REGIONALE KEUKEN

CATALAANSE REGIONALE KEUKEN

Lokale producten markeren het gastronomische aanbod van de Parador de Tortosa. Een aanbod van de Catalaanse keuken met een mediterrane invloed, diverse producten uit de tuin, de Ebro-delta, de zee en de bergen met rijst als een van de hoofdrolspelers, waarvan men geniet in een uniek middeleeuwen
 

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

DE PARADOR A LA CARTE...
DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje