RESERVEER DE PARADOR DE PARADOR DE LA SEU D'URGELL A LA CARTE OF SAMENGESTELDE RONDREIS

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels dit hotel heeft buiten 15 Telsa palen staan.

RESERVEER PARADOR DE LA SEU DÚRGELL VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO
 

BEKIJK ONZE 360 GRADEN PRESENTATIE DE LA SEU D'URGELL, KLIK OP DE BUTTONS

 

PARADOR DE LA SEU D'URGELL

Ten noorden van Lleida, voordat u Andorra bereikt, ligt de Parador de La Seu d'Urgell. Een elegant gebouw met een opvallend achttiende-eeuws klooster in classicistische stijl, het combineert perfect met de modernistische inrichting van het hotel. Hier kunt u genieten van het verwarmde zwembad, de bar, het restaurant, de fitnessruimte, de sauna en het solarium.
 

De Parador bevindt zich naast de kathedraal van Santa Maria, de enige overgebleven romaanse kathedraal in Catalonië.

Het ligt ook dicht bij de kerk van San Miguel en het klooster, dat aan de kathedraal vastzit.

La Seu d'Urgell, de hoofdstad van de regio Alt Urgell, is een strategische enclave van waaruit u de Catalaanse Pyreneeën kunt ontdekken.

Het is gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Segre en Valira, in een gebied vol met monumenten dat open staat voor de natuur en dat toeristen, sporters en bergliefhebbers aantrekt.

Het ligt tussen twee natuurparken, het natuurpark Cadi Moiseró en het natuurpark Hoge Pyreneeën, en het ligt ook vlakbij het natuurpark Aigüestortes en het meer van San Mauricio.

Bekijk het hotel uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Hotel prijzen en reserveren

WAT IS ER TE BELEVEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 

Ik heb deze Parador bezocht in september het ligt in een historische plaats.Tip het hotel heeft een eigen P plaats tegenover de ingang.

 

 
 

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 90 TOT € 180

ONTBIJT € 16,  DINER € 26 

ONLINE
 

HET MEER VAN SAN MAURICIO

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje