GENIET EERST VAN ONZE 3D PRESENTATIE EN WANDEL EERST ZELF DOOR HET HOTEL OP ONZE 3D PRESENTATIE EN MAAK DE KEUZE WELKE MOOIE SUITE HET WORDT

Door het bekijken van deze 3D-videopresentatie van Hotel Pincoffs krijg je een indruk van dit boutiquehotel. Links zie je een button waar de muziek aan of uit kan worden gezet. Klik rechtsonder op accept en de presentatie begint. 
Wanneer de video is afgelopen, kun je zelf door het hotel wandelen. Met de button dollhouse/ poppenhuis zie je het hele hotel als een schaalmodel. Klik op een ruimte of een etage en je wandelt virtueel met jouw muis door het hotel.

Rechtsboven in het menu vind je de namen van alle kamers, video's en verdere informatie.

Ik wens je veel kijkplezier.

 

 

 

GENIET EERST VAN ONZE 3D PRESENTATIE EN WANDEL EERST ZELF DOOR HET HOTEL OP ONZE 3D PRESENTATIE EN MAAK DE KEUZE WELKE MOOIE SUITE HET WORDT

SUITE HOTEL PINCOFFS IN ROTTERDAM

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Suite Hotel Pincoffs. Dit bekroonde boutiquehotel in Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan de rivier, in het hart van Rotterdam. Binnen vind je een sprankelende mix van monumentale details, design, antiek en krachtige fotografie. De kamers en suites van het charmante Pincoffs bieden een prachtig uitzicht over de rivier, de bruggen en de skyline.

De hartverwarmende en onuitputtelijke service van Team Pincoffs staat garant voor een bijzondere overnachting in Rotterdam. Het team ontvangt jaar na jaar de hoogste waardering van gasten in reviews. Hier voelt u zich snel thuis. Ontdek zelf waarom Hotel Pincoffs het aangenaamste boutiquehotel van Rotterdam is.

Rating TripAdvisor: 5 uit 5
Rating Booking.com: 9,1
Rating Trivago: 9,3

MEER INFO

HET BOEK
HET BOEK

Hotel Pincoffs heeft een jubileumboek uitgegeven met de naam Hotel aan de Maas. Het is een rijk geïllustreerde uitgave van 228 pagina's geworden vol sappige ankedotes, mooie interviews, veel fotografie en ondernemerstips voor wie een klein hotel of B&B wil beginnen.

Het boek is te koop bij Bol.com zonder verzendkosten.

Lees meerVerberg tekst
BESTELLEN
ONTDEK ROTTERDAM
ONTDEK ROTTERDAM

Er is in Rotterdam veel te doen, veel goede restaurants, musea en sportief Ontdek bij boorbeeld Rotterdam op de fiets of maak een rondje met de de watertaxi.

Lees meerVerberg tekst
MEER INFO
STOER UIT ETEN GAAN
STOER UIT ETEN GAAN

Rotterdam heeft het allemaal, bijvoorbeeld een 18 gangen diner in het naast Pincoffs gelegen restaurant Tres of in het sterren restaurant Parkheuvel. Maar er zijn ook leuke plekjes voor een goede lunch of een patatje met.

Lees meerVerberg tekst
MEER INFO

SUITE HOTEL PINCOFFS HEEFT VERSCHILLENDE KAMERTYPE'S EN BADKAMERS IN 360 GRADENKAMER TYPE:JUNIOR SUITE MEZZANINE MET BADKAMERKAMERTYPE: CORNER SUITE MET WHIRLPOOLKAMERTYPE ; JUNIOR SUITE MET KLEINE KEUKEN EN BADKAMERKAMERTYPE: DELUXE RIVER VIEW MET BADKAMERKAMERTYPE: COMFORT MET BADKAMERKAMERTYPE: ROMANTIC SUITE MET BADKAMERKAMERTYPE; ART SUITE/FAMILY SUITE MET BADKAMER

DE TOEKOMST WORDT 3D

In juni 2022 was het mogelijk om in Rotterdam over de Coolsingel te lopen, ik heb hier een kleine impressie van gemaakt en een aantal unieke plekken in Rotterdam bezocht om daar ook een 360 graden opnamen van te maken.

Heeft u ook interresse in een 3D presentatie lees dan mijn verdere informatie en bekijk mijn portofolio

meer info

GROEN MET EEN GLIMLACH

Boutiquehotel Pincoffs draagt zorg voor uw comfort, maar ook voor onze planeet. Hun missie heeft als motto Groen met een Glimlach. Wij combineren comfort en duurzaamheid. Ontdek hoe leuk duurzaam kan zijn in Pincoffs. Het hotel is bekroond met het internationale Green Key certificaat, niveau goud.
Afgelopen jaar won het hotel de nationale Gaia Green Award voor duurzame hotels.

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541