RESERVEER PARADOR DE ALARCON A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE EN DE RONDREIS VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE ALARCO VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

 

meer info en prijzen
 
 

KIJK ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR DE ALARCON

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE ALARCON

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJKE PARADOR

Met meer dan 13 eeuwen geschiedenis , neemt de Parador de Alarcón je mee terug naar de Middeleeuwen door zijn monumentaliteit, duidelijker zichtbaar in de Torre del Homenaje, en zijn elegante rode en oranje textiel. Op een meander van de rivier de Júcar, op de top van de rots Pico de los Hidalgos, als een adelaarsnest, kijkt de Parador uit over een van de mooiste dorpen van Spanje. Alarcón, uitgeroepen tot historisch-artistieke plek vanwege zijn schoonheid en harmonie, is klein en charmant. Het wordt omgeven door een muur en bevindt zich naast het gelijknamige stuwmeer. Het wetland zal u betoveren, met zijn zandstranden die de oevers bezaaien, dennenbossen, baaien en kliffen. Daarnaast kun je hier watersporten beoefenen, zoals zeilen, windsurfen, kanoën of roeien.

De wateren van de Júcar-rivier, ideaal om te vissen , ontspannen terwijl het door Alarcón stroomt, betoverende landschappen water geeft en het oude fort van de stad omhult en beschermt . Een must-see is ook de kerk van Santa María, die een van de best bewaarde renaissance-retabels heeft. Het paleis van Castañeda, het centrum voor hedendaagse kunst van muurschilderingen van Alarcón, de Plaza de Don Juan Manuel of de kerk van Santo Domingo de Silos zijn enkele van de plaatsen die u graag wilt bezoeken.

180 km van Madrid en 170 km van Valencia, dit is een ideale plek om een ​​weekend door te brengen en los te koppelen van alles . Je hoeft alleen maar weg te zijn van de stad en te ontspannen, al het andere wordt aangeboden door Alarcón en onze Parador.

Bekijk de ligging in 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER

Manchegan regionale keuken
De gastronomie van Parador de Alarcón is gebaseerd op de traditionele keuken van Cuenca, geserveerd in een unieke middeleeuwse setting. Het gezellige restaurant is gevestigd in het onderste gedeelte van het 8e-eeuwse kasteel.

de menukaart en reserveren

HET DINER
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

DIT IS AAN TE BEVELEN...

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje