RESERVEER DE DE PARADOR ARCOS DE FRONTERA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE ARCOS DE FRONTERA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

GENIET ALVAST EVEN VAN HET UITZICHT BIJ PARADOR ARCOS DE LA FRONTERA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

PARADOR DE ARCOS DE LA FRONTERA

Als u een liefhebber bent van het unieke karakter van de steden van Spanje en zijn gastronomie, plattelandstoerisme, kastelen en goede wijn, zal de Parador de Arcos de la Frontera u betoveren. Het is een balkon aan de rivier de Guadalete, het oude Casa del Corregidor , een bevoorrecht uitzichtpunt van de prachtige stad Cadiz. De idyllische ligging van het hotel maakt het een van de beste opties om te genieten van het toeristische aanbod van Arcos de la Frontera, een van de meest bezochte plaatsen in de provincie. Arcos de la Frontera is de deur naar de Route van de Witte Dorpen , steden uit Cadiz en Malaga die tussen de bergen klimmen met hun pittoreske witte huizen. Het is ook het startpunt voor de wijnroutes en een ideale plek om de kinderen mee te nemen en de schoolboerderij van Buena Vista te bezoeken.

Arcos zal u verrassen met zijn kleine witte huisjes, ingebed als puzzelstukjes op de bovenkant en de zijkant van een roodachtige rots. Hier kunt u in korte tijd van de oevers van de Guadalete naar een hoogte van bijna 200 meter aan de voet van het prachtige Castillo de los Duques, dat duizelig naar de rivier staart en een verbluffend panoramisch uitzicht biedt. Steile geplaveide straatjes leiden je naar de oude stad, uitgeroepen tot nationaal historisch-artistiek monument en beschouwd als een van de mooiste in Andalusië. Een welverdiend bezoek aan de kerk van San Pedro en de kerk van Santa María de la Asunción, beide uit de 15e eeuw.D

In Arcos de la Frontera ervaart u de harmonie van de stilte van een stad, waar mensen op warme zomermiddagen in de schaduw plaatsnemen, met de dynamiek van een unieke toeristische bestemming die u uw ervaring in onze Parador niet zal vergeten.

BEKIJK DE LIGGING IN 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, HOTEL EN HUURAUTO VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER...

HET DINER...

De eetkamer van het Casa del Corregidor is een bevoorrecht uitzichtpunt op de top van de rots aan de rand van een duizelingwekkende klif van waaruit u kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de vruchtbare vallei van Guadalete en oneindige panoramische uitzichten. Al aan tafel, binnen een gevarieerd truffelmenu van de beste streekproducten, staan ​​gerechten als aubergines met honing, gebraden geitenvlees, de verplichte ossenstaart en de lekkernijen van de hemel met ijs centraal.

 Het culinaire voorstel van de Cádiz Parador is representatief voor de Andalusische keuken in het binnenland met traditionele gerechten en invloeden van zeevruchten. Dit alles geserveerd in een bevoorrecht uitzichtpunt met oneindige panoramische uitzichten.
 

MENUKAART EN RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

DE RUTA DEL VINO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

MEER INFO EN ONLINE RESERVEREN

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje