RESERVEER DE PARADOR DE SANTIAGO DE COMPOSTELA VOOR DE FLY DRIVE A LA CARTE

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR SANTIAGO DE COMPOSTELLA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
 

LOOP ALVAST EVEN LANGS DE PARADOR DE SANTIAGO DE COMPESTELA OP DEZE 360 GRADEN

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE SANTIAGO DE COMPOSTELA

De Parador de Santiago de Compostela is een van de oudste en meest luxueuze hotels van Spanje. Het bevindt zich op de Plaza del Obradoiro naast de kathedraal van Santiago de Compostela, een van de meest bezochte kathedralen ter wereld, en is door de eeuwen heen getuige geweest van de doorgang van pelgrims. Het begon als een koninklijk ziekenhuis met de katholieke vorsten om hen onderdak te bieden en tegenwoordig staat het bekend als Hostal dos Reis Católicos. Het historische gebouw behoudt de platereske façade aan de buitenkant, vier kloosters, elegante gangen en gangen, spectaculaire kamers en een museum in het interieur.
   
 
 Het hotel heeft de grootste collectie schilderijen van de School van Madrid in de Paradors-collectie. Alleen al in Santiago de Compostela zijn meer dan 140 werken te zien van kunstenaars als Martínez Novillo, Álvaro Delgado en Menchu ​​Gal. alle soorten; het is uitgerust met de beste technologie en diensten om hun succes te garanderen.

Voorbij de Camino de Santiago biedt de stad bezoekers een veelheid aan mogelijkheden, zoals wandelroutes om de monumenten in de straten en pleinen te ontdekken, wandelingen door de parken en tuinen en, als je tijd hebt, excursies om de Galicische estuaria te verkennen

BEKIJK DEZE PARADOR UIT DE LUCHT IN 3D

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER

Galicische regionale keuken
Het Hostal dos Reis Católicos, een exponent van de Galicische keuken, heeft twee restaurantruimtes die een must zijn: het Restaurante dos Reis en het Enxebre. De eerste, met een luxe eetzaal, biedt Galicische gerechten en producten. De tweede, meer informele, traditionele Galicische keuken, met smaak en authenticiteit. 

 

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

HET DINER

HET KLOOSTER EN DE KATHEDRAAL

WAT U GRAAG WIL WETEN...

 
 
 
 

DE STAD SANTIAGO...

De stad Santiago de Compostela, uitgeroepen tot werelderfgoed, is onlosmakelijk verbonden met de Camino de Santiago. De kathedraal is een van de meest bezochte kathedralen ter wereld en de Plaza del Obradoiro is een wereldbedevaartsoord waar jaarlijks duizenden pelgrims doorheen trekken. De Parador de Santiago de Compostela, oorspronkelijk gebouwd als pelgrimshospitaal, heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van dit gebied, dat tegenwoordig een spectaculair museum herbergt.

 

HET MAXIMALE ZIEN...

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN
DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje