DE VAKANTIE NAAR  TURKIJE  ANTALYA, BODRUM EN MARMARIS BEGINT OP ROTTERDAM AIRPORT

DE VAKANTIE NAAR TURKIJE ANTALYA, BODRUM EN MARMARIS BEGINT OP ROTTERDAM AIRPORT

Turkije... een droom van een vakantieland, zoals reeds vele Nederlanders hebben kunnen ervaren. Mooie stranden, natuurschoon en vriendelijke mensen. Dit alles gecombineerd met een smaakvolle keuken en de culturele hoogtepunten, hebben ervoor gezorgd dat dit veelzijdige land zich mag verheugen in een stijgende populariteit. In de avonduren hoeft u zich niet te vervelen.

 

 

KIES VOOR DE VAKANTIE NAAR TURKIJE VOOR EEN PALOMA HOTEL BEKIJK EERST DE VIDEO'S

Fall in Love! Fall in Paloma!
video, Rotterdam Airport, strandvakanties Griekenland, Spanje, reisbureau Schiebroek/Travel Slide
Paloma Hotels Poem
Paloma Finesse - Chef's Kitchen Summer
Ik was zelf bij de opening van de Marvy Club 2017
Paloma Finesse Side. Hotel Overview
CLUB MARVY IZMIR TURKEY OCTOBER 2023
Paloma Grida | Summer 2020
Paloma Orenda Resort hotel, Side, Antalya, Turkey | 5 star Turkish
video, hotel Marina, Paloma Kusadasi
Paloma Perissa - Antalya, Turkey
Paloma Foresta 2023
PALOMA Oceana Resort
video Paloma hotel Pasha in Ozdore
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE VAKANTIE NAAR TURKIJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE VAKANTIE NAAR TURKIJE

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen met een aantal touroporoperators Ik ga op deze website proberen om u te inspiren  voor een strand vakantie, fly drive, blue cruise of rondreis.

KOM JE ER NIET UIT BEL DAN ONS RESBUREAU 010 4614316

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne  vakantie .

VLIEG VANAF ROTTERDAM AIRPORT MET TUI-FLY OF CORENDON NAAR TURKIJE

VLIEG VANAF ROTTERDAM AIRPORT MET TUI-FLY OF CORENDON NAAR TURKIJE

Welkom bij de Poort naar de Turkse Riviera en meer Begin uw onvergetelijke reis naar Turkije met gemak en comfort vanaf Rotterdam Airport. Turkije, een land waar oost en west elkaar ontmoeten, biedt een schat aan ervaringen, van de sprankelende wateren van de Turkse Riviera tot de historische wonderen van Bodrum en Kusadasi.

De Turkse Riviera: Een Zonovergoten Paradijs De Turkse Riviera, bekend om zijn gouden stranden en azuurblauwe wateren, is de perfecte bestemming voor zonliefhebbers en cultuurfanaten. Geniet van ontspannen dagen op de stranden van Antalya of ontdek de rijke geschiedenis van deze prachtige kustregio.MEER INFO

Bodrum: Waar Geschiedenis en Hedendaags Comfort Samenkomen Bodrum, een stad met een rijke geschiedenis, biedt zowel historische schatten als moderne luxe. Bezoek het majestueuze Mausoleum van Halicarnassus of ontspan in een van de vele luxe resorts.

Kusadasi: Een Kustjuweel Kusadasi, een bruisende havenstad, staat bekend om zijn levendige sfeer en nabijheid tot belangrijke historische plaatsen zoals Efeze. De perfecte mix van strandplezier en culturele diepgang.

Dalaman: De Onontdekte Parel Ontdek Dalaman, een regio die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en rust. Perfect voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte en genieten van de serene landschappen van Turkije.

Rondreizen en Blue Cruises: Een Unieke Ervaring Voor de avontuurlijke reiziger bieden rondreizen en blue cruises een unieke manier om Turkije te ontdekken. Reis langs de kust, bezoek afgelegen baaien en ervaar de rijke cultuur en gastvrijheid van Turkije.

Begin Uw Turkse Avontuur bij Rotterdam Airport Uw onvergetelijke reis naar Turkije begint bij Rotterdam Airport, waar comfort en gemak centraal staan. Boek uw vlucht vandaag nog en ontdek de wonderen van Turkije!

IS DE LAAGSTE PRIJS VOOR JOUW HET AANTREKKELIJKSTE, OF WIL JE HET BESTE ...

DE BELANGRIJKSTE AANBIEDERS MET DE BESTE PRIJZEN VIND JE HIER.

DE BELANGRIJKSTE AANBIEDERS MET DE BESTE PRIJZEN VIND JE HIER.

VERGELIJK DE PRIJZEN VAN PAKKET REIZEN 

Helaas kan ik u niet direct de laagste prijs laten zien, dit heeft te maken met een aantal factoren. De belangrijkste is de vraag en aanbod. Zo zullen de vakantie pieken hoger in prijs zijn , bijvoorbeeld de voorjaarsvakantie, meivakantie en juli en augustus Bent u zonder kinderen dan zijn de vakanties een stukgoedkoper op de data als deze terugvliegen.. De goedkoopste vakanties zijn vaak de eerste vluchten op een bestemming en de week waar 5 december in valt.

Verder zijn er aanbieders die geen transfers aan bieden. Er ontstaan ook grote verschillen tussen ontbijt tot ultra all inclusive. Wel of geen administratie kosten. De prijs kan ook per luchthaven verschillen of vertrek tijden deze kunnen helaas op het laaste moment nog veranderen.  Maar het loont de moeite om aanbieders met elkaar te vergelijken. Ik laat iedergeval de belangrijkste aanbieders met de beste prijzen op deze website zien.

Liever persoonlijk advies van een reisbureau ? Het is ook mogelijk om te bellen met mijn collega's van het reisbuerau ANVR/SGR  010 4614316

 

 

 
CORENDON VANAF ROTTERDAM AIRPORT
CORENDON VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Turkse Riviera, Kusadasi, Bodrum, Marmaris

Ook vanaf andere luchthavens

Duurzamer met Green Travel

 
TUI TURKSE RIVIERA VANAF ROTTERDAM
TUI TURKSE RIVIERA VANAF ROTTERDAM

Duurzamere hotels Fair Travel

Vanaf 5 verschillende luchthavens

 
VAKANTIEDISCOUNTER TURKIJE ROTTERDAM
VAKANTIEDISCOUNTER TURKIJE ROTTERDAM

Vanaf 12 verschillende luchthavens NL-BE-DU naar veel vakantie bestemmingen in Turkije

 
 
ROTERDAM AIRPORT MARMARIS
ROTERDAM AIRPORT MARMARIS

Een regio die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en rust. Perfect voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte en genieten van de serene landschappen van Turkije.

 
ROTTERDAM AIRPORT BLUE CRUISE
ROTTERDAM AIRPORT BLUE CRUISE

 Reis langs de kust, bezoek afgelegen baaien en ervaar de rijke cultuur en gastvrijheid van Turkije.

 
ROTTERDAM AIRPORT BODRUM
ROTTERDAM AIRPORT BODRUM

Waar Geschiedenis en Hedendaags Comfort Samenkomen Bodrum, een stad met een rijke geschiedenis, biedt zowel historische schatten als moderne luxe.

 
ROTTERDAM AIRPORT TURKIJKE RONDREIZEN
ROTTERDAM AIRPORT TURKIJKE RONDREIZEN

 Uw onvergetelijke rondreis naar Turkije begint bij Rotterdam Airport, waar comfort en gemak centraal staan.

 
ROTTERDAM AIRPORT TURKSE RIVIERA
ROTTERDAM AIRPORT TURKSE RIVIERA

Een zonovergoten paradijs de Turkse Riviera, bekend om zijn gouden stranden en azuurblauwe wateren,

 
ROTTERDAM KUSADASI
ROTTERDAM KUSADASI

Een bruisende havenstad, staat bekend om zijn levendige sfeer en nabijheid tot belangrijke historische plaatsen zoals Efeze. De perfecte mix van strandplezier en culturele diepgang.

 

             (advertentie)

TURKIJE HEEFT DIVERSE UNESCO WERELDERFGOED LOCATIES

TURKIJE HEEFT DIVERSE UNESCO WERELDERFGOED LOCATIES

Turkije heeft diverse locaties die door UNESCO als Werelderfgoed zijn aangemerkt, vanwege hun unieke culturele, historische of natuurlijke betekenis. Enkele van deze locaties zijn:

Historisch Gebied van Istanbul: Dit gebied omvat belangrijke monumenten en historische sites zoals de Hagia Sophia, de Sultanahmet Moskee (Blauwe Moskee), en het Topkapi Paleis.
Göreme Nationaal Park en de Rotsformaties van Cappadocië: Bekend om zijn unieke maanlandschap, ondergrondse steden, grotwoningen en kerken.
Grote Moskee en Ziekenhuis van Divriği: Een meesterwerk van de Islamitische architectuur, bekend om zijn gedetailleerde en kunstzinnige decoraties.
Historische Gebieden van Troy: De legendarische stad uit de oudheid, bekend uit de Griekse mythologie, met name de Trojaanse Oorlog.
Hierapolis-Pamukkale: Een natuurlijke site bekend om zijn witte kalksteenterrassen en de nabijgelegen oude stad Hierapolis.
Xanthos-Letoon: Twee nabijgelegen oude steden die belangrijk zijn voor de Lycische beschaving en cultuur.
Stad Safranbolu: Deze stad weerspiegelt de traditionele Ottomaanse stadsbouw en architectuur.
Selimiye Moskee en haar Sociale Complex: Gelegen in Edirne, is dit een meesterwerk van Ottomaanse architectuur.
Neolithische Site van Çatalhöyük: Een van de best bewaarde neolithische nederzettingen, met cruciale informatie over vroege menselijke nederzettingen.
Deze sites bieden een diepgaande blik op de rijke en gevarieerde geschiedenis van Turkije, van de vroege menselijke beschavingen tot het Ottomaanse Rijk. Ze zijn essentieel voor zowel historici als toeristen die geïnteresseerd zijn in de cultuur en geschiedenis van het land.
 
 
 

BEKIJK DE KAART
PARKEREN OF TAXI SERVICE ROTTERDAM AIRPORT

PARKEREN OF TAXI SERVICE ROTTERDAM AIRPORT

Vergelijk de prijzen van een taxi die u ophaalt en naar de luchthaven brent en u ook weer ophaalt en netjes thuis brengt. In de cirkel van 20 kilometer zou dit wel eens goedkoper kunnen kunnen. Bij veertien of langer is het ook goedkoper van een grote afstand van de luchthaven.

Terug naar boven

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje