PARADOR DE GRANADA IS GEEN HOTEL MAAR VEEL MEER EEN MUSEUM, BEKIJK ONZE UNIEKE 3D PRESENTATTIE

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

DE PARADOR HOTELS ZIJN DE GROENE PARELTJES VAN SPANJE O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Een parador is eigenlijk niets anders dan een ‘Spaans staatshotel’. Al in het begin van de 20e eeuw besloot de Spaanse regering om een eigen hotelinfrastructuur te creëren om zo (met name buitenlandse) reizigers te kunnen voorzien van goede hotels. Destijds was het imago van de Spaanse hotels niet al te hoog. Zo werd in 1928 de eerste parador van Spanje geopend, namelijk de Parador de Gredos, welke een goede uitvalsbasis was om het prachtige landschap van het Gredos gebergte te ontdekken in de omgeving van Ávila. Alle hierna geopende paradores werden steeds gevestigd op unieke locaties.

Met name in historisch belangrijke monumenten zoals kastelen, paleizen en kloosters, waarbij op deze manier tegelijkertijd werd voorkomen dat de veelal verlaten monumenten volledig in verval zouden raken. Andere paradores werden weer gevestigd op unieke locaties in Spanje met vaak uitzicht op het prachtige landschap. Wat de nu ruim 90 paradores gemeen hebben is dat ze stuk voor stuk uniek zijn, een bepaalde luxe uitstralen en in de goede restaurants vaak de regionale gastronomie wordt voorgeschoteld aan de gasten. Eigenlijk bent u bij elke parador die u zou boeken gegarandeerd van een bepaalde luxe en kwaliteit, maar een aantal paradores zijn toch net iets meer uniek Ik heb er een aantal in 3D gefotografeerd.

Alle Paradores hotels zijn eco vriendelijk en 32 hotels hebben de mogelijkheid voor een vakantie met de elektrische auto omdat ze een laadpunt hebben, dit alles voor een Better Holidays

 

AL DE PARADORES HEBBEN WIJ VERDEELD IN VIER GROEPEN BEKIJK ZE HIER

DE CANARISCHE EILANDEN
90 - 280

Er staat een Paradores op Gran Canaria, Tenerife, El Hierro, La Gomera en La Palna, deze zijn met boot verbingen met elkaar te verbinden , misschien een idee voor zomer 2022

Lees meerVerberg tekst
BEZOEK DE PAGINA
 HET  MIDDEN VAN  SPANJE
HET MIDDEN VAN SPANJE
60 - 280

In midden Spanje is er een mooie kombinatie mogelijk met Madrid er liggen een aantal mooie Paradores op korte afstand

Lees meerVerberg tekst
BEZOEK DE PAGINA
HET NOORDEN VAN SPANJE
HET NOORDEN VAN SPANJE
65 - 300

Wij hebben een studiereis gemaakt en hebber er een aantal persoonlijk bezocht , gegeten en geslapen bekijk onze overzicht pagina

Lees meerVerberg tekst
BEZOEK DE PAGINA
HET ZUIDEN VAN SPANJE
HET ZUIDEN VAN SPANJE
70 - 310

Bekijk ons overzicht van alle Paradores in het zuiden van Spanje ik heb geslapen in de Parador Ronda en die van Carmona 

Lees meerVerberg tekst
BEZOEK DE PAGINA
VRIENDEN VAN DE PARADORES.
VRIENDEN VAN DE PARADORES.

Ik ben zelf ook 'Amigo de Paradores' en heb op Facebook ook een eigen pagina, waar u video's informatie kan vinden en waar ook onze studiereizen zijn te zien Voor uw zekerheid wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR voor Nederland en Belgie een stuk zekerheid.

Lees meerVerberg tekst
BEZOEK NU FACEBOOK

DIGITALE KAART

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Wij hebben voor de inspiratie een aantal rondreizen voor u samen gesteld. Bekijk onze kaart u vindt er de info, video's, de ligging uit de lucht in 3D.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

 

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

DE AARDE VERANDERD SNEL

We zullen met elkaar stapjes moeten maken want er is geen tweede aarde. We zullen bewuster moeten gaan leven maar ook anders op vakantie moeten gaan. Dat gaat niet in ene keer maar we zullen er wel mee moeten beginnen. Daarom ben ik blij dat er al een aantal hoteliers hier hun best voor doen om eco bewust hun gasten te ontvangen dat voor een Better Holdays Ik ondersteun ze graag, u ook?

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541