DE PARADOR HOTELS ZIJN DE GROENE PARELTJES VAN SPANJE O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT, OOK ALS LAST MINUTES

DE PARADOR HOTELS ZIJN DE GROENE PARELTJES VAN SPANJE O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT, OOK ALS LAST MINUTES

Een parador is een ‘Spaans staatshotel’. Al in het begin van de 20e eeuw besloot de Spaanse regering om een eigen hotelinfrastructuur te creëren om zo (met name buitenlandse) reizigers te kunnen voorzien van goede hotels. Destijds was het imago van de Spaanse hotels niet al te hoog. Zo werd in 1928 de eerste parador van Spanje geopend, namelijk de Parador de Gredos, welke een goede uitvalsbasis was om het prachtige landschap van het Gredos gebergte te ontdekken in de omgeving van Ávila. Alle hierna geopende paradores werden steeds gevestigd op unieke locaties.

KIES VOOR EEN DOOR ONS SAMENGESTELDE RONDREIS OF STEL DEZE A LA CARTE ZELF SAMEN VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET EEN HUURAUTO OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT- SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT 

 

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

Met name in historisch belangrijke monumenten zoals kastelen, paleizen en kloosters, waarbij op deze manier tegelijkertijd werd voorkomen dat de veelal verlaten monumenten volledig in verval zouden raken. Andere paradores werden weer gevestigd op unieke locaties in Spanje met vaak uitzicht op het prachtige landschap. Wat de nu ruim 90 paradores gemeen hebben is dat ze stuk voor stuk uniek zijn, een bepaalde luxe uitstralen en in de goede restaurants vaak de regionale gastronomie wordt voorgeschoteld aan de gasten. Eigenlijk bent u bij elke parador die u zou boeken gegarandeerd van een bepaalde luxe en kwaliteit, maar een aantal paradores zijn toch net iets meer uniek Ik heb er een aantal in 3D gefotografeerd.

Alle Paradores hotels zijn eco vriendelijk en 32 hotels hebben de mogelijkheid voor een vakantie met de elektrische auto omdat ze een laadpunt hebben, dit alles voor een Better Holidays

 

KIES VOOR EEN DOOR ONS SAMENGESTELDE RONDREIS OF STEL DEZE A LA CARTE ZELF SAMEN VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET EEN HUURAUTO OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT- SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT 

 
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

ELEKTRISCHE FLYDRIVE

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden!

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

ELEKTRISCHE FLYDRIVE
 

AL DE PARADORES HEBBEN WIJ VERDEELD IN VIER GROEPEN A LA CARTE OF SAMENGESTELDE RONDREIZEN

Er wordt hier nog hard gewerkt ook aan de rondreizen excuus

 
 
DE CANARISCHE EILANDEN
90 - 280

Er staat een Paradores op Gran Canaria, Tenerife, El Hierro, La Gomera en La Palna, deze zijn met boot verbingen met elkaar te verbinden , misschieParador Cruz de Tejedan een idee voor zomer 2023

 
 HET  MIDDEN VAN  SPANJE
HET MIDDEN VAN SPANJE
90 - 280

In midden Spanje is er een mooie kombinatie mogelijk met Madrid er liggen een aantal mooie Paradores op korte afstand

 
HET NOORDEN VAN SPANJE
HET NOORDEN VAN SPANJE
90 - 300

Wij hebben een studiereis gemaakt en hebber er een aantal persoonlijk bezocht , gegeten en geslapen bekijk onze overzicht pagina

 
HET ZUIDEN VAN SPANJE
HET ZUIDEN VAN SPANJE
90 - 490

Bekijk ons overzicht van alle Paradores in het zuiden van Spanje ik heb geslapen in de Parador Ronda en die van Carmona Parador de Jaen in 3D

 

 
DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DUURZAAMHEID ZIT IN HET DNA

De toewijding aan natuurlijk en historisch kapitaal maakt deel uit van onze waardepropositie en klantervaring.

Sinds 1928 en door de jaren heen spelen duurzaamheid en balans een hoofdrol bij Paradores. We nemen deel aan het behoud en het genot van een belangrijk historisch-artistiek erfgoed en we voeren acties uit die bijdragen aan de bescherming van natuurlijke omgevingen.

Alle activiteiten van Paradores hebben hun weerslag op de gemeenschappen waarin we gevestigd zijn, en duurzaamheid is de rode draad van de activiteit. Het bedrijf blijft een referentie-exponent van de bevordering van kunst en cultuur, gastronomie, natuur, sociale ontwikkeling en de lokale economie. Het komt tot uiting in onze missie, visie en waarden.

We handelen om tegen 2030 een neutrale CO2-voetafdruk te bereiken en onze bijdrage aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen te vergroten op gebieden als klimaatverandering, de bescherming van de biodiversiteit of het beter gebruiken en beheersen van afval, maar ook op het gebied van integriteit en goed bestuur.

Ons engagement is geïntegreerd in het bedrijf via het Duurzaamheidsplan (2021-2024), samen met het MVO-beleid en het Duurzaamheidscomité, als referentie-instrumenten voor de integratie in het bedrijf van verantwoord beheer van milieucriteria, sociale en governance.

DUURZAAMHEID ZIT IN HET DNA

Via het klimaatactieplan overwegen we de doelstelling om in 2030 NetZero te zijn in scope 1 en 2. Via een strategisch plan om de uitstoot van broeikasgassen (BKG) in al de hotels en werkplekken te verminderen, werken we met als doel onze milieuprestaties te verbeteren en het verminderen van onze impact op de klimaatverandering.

Sinds 2020 hebben we de CO2-voetafdruk van al onze vestigingen berekend en ons reductie- en investeringsplan geactualiseerd om gebrekkige of sterk CO2-uitstotende apparatuur in onze Paradores te vervangen. Andere maatregelen zijn de verbetering van automatische controlesystemen voor energieverbruik of de verspreiding van goede praktijken onder werknemers , evenals de implementatie van hernieuwbare energie , rekening houdend met bestaande maatregelen in hostels die continuïteit in de tijd vereisen.

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje