EEN CRUISEVAKANTIE MET DE HOLLAND AMERICA LINE NAAR STAVANGER IS EEN GEWELDIGE ERVARING

Een cruisevakantie naar Stavanger, Noorwegen, kan een geweldige ervaring zijn, omdat de stad en de omliggende regio bekend staan om hun prachtige natuur, rijke geschiedenis en unieke cultuur. Hier zijn enkele hoogtepunten en tips voor een cruisevakantie naar Stavanger.

Preikestolen (Preekstoel): Een van de meest iconische natuurlijke bezienswaardigheden van Noorwegen, een steile klif met uitzicht over de Lysefjord.

MEER INFO
 
luisteren
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

INFORMATIE OVER STAVANGER EN PREIKESTOLEN

BEKIJK DE DIGITALE KAART VOOR MEER INFORMATIE OVER DE NOORSE FJORDEN EN DE BESTEMMINGEN

Klik op de verschillende buttons voor de video's

 
KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN...

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN...

Reserveer hier online voor de beste prijs!

MEER INFO
 
DE PRACHTIGE LYSERFJORD
DE PRACHTIGE LYSERFJORD

Vaar geruisloos aan boord van een elektrische boot van Stavanger langs de prachtige Lysefjord naar Preikestolen. Bewonder de Hengjanefossen-waterval, de Vagabond's Cave en de beroemde en machtige Preikestolen.

 
HOP ON-HOF OFF BUS
HOP ON-HOF OFF BUS

Bekijk de bezienswaardigheden van Stavanger met een hop-on, hop-off-bustour, zodat u kunt in- en uitstappen wanneer u wilt. Verken het landschap, de architectuur en de geschiedenis in de taal van je voorkeur en in je eigen tempo.

 
KAJAKKEN IN DE LYSERFJORD
KAJAKKEN IN DE LYSERFJORD

Begin aan een korte dagtocht kajakken in Lysefjord. Bekijk het geweldige Noorse fjordlandschap, spot dieren in het wild, verwonder je over kloven en leer de lokale cultuur en geschiedenis kennen.

 
STAVANGER MET LOCALE GIDS!
STAVANGER MET LOCALE GIDS!

Leer de stad kennen door de ogen van een gepassioneerde local. Zonder vaste route kun je de tour aanpassen of overlaten aan de lokale bevolking voor een verhelderende kennismaking met de stad. Maak reizen over de mensen die je ontmoet, niet alleen over de plaatsen die je ziet.

 
STAVANGER TO DO

Stavanger als een van de belangrijkste steden van Noorwegen ligt aan de kust en heeft een sterke binding met de zee. Het is een kleine stad met 110.000 inwoners, maar het is de meest kosmopolitische stad van Noorwegen. Dat komt door de aanwezigheid van veel buitenlanders, die meestal werken in de olie-industrie. Stavanger is nog steeds een visserijhaven, maar de olie is tegenwoordig het belangrijkst. Die functie had en heeft een grote invloed op Stavanger. Niet dat het daardoor een saaie “werkersstad” is geworden, integendeel. De meeste bezoekers worden op slag verliefd op deze grootste kleine stad van Noorwegen met een bruisend nachtleven.

 
TOCHT MET EEN RIBBOOT

Pak een stoel op de eerste rij in een van de mooiste landschappen van Noorwegen tijdens een begeleide ribboottocht naar Lysefjorden. Verken de beroemde bezienswaardigheden zoals Pulpit Rock, Whiskey Falls en nog veel meer.

 
VERKEN STAVANGER MET ZIJN TWEETJES
VERKEN STAVANGER MET ZIJN TWEETJES

Verken Stavanger op een unieke en leuke manier met dit app-gebaseerde verkenningsspel. Leer over elkaar of jullie relatie terwijl je lastige vragen beantwoordt, creatieve taken oplost en de omgeving verkent.

 

DE DOMKERK IN STAVANGER

 
 

SVERD I FJELL STAVANGER

"Sverd i fjell" is een monument in Stavanger, Noorwegen. Het is ook bekend als "Swords in Rock" in het Engels. Het monument herdenkt de historische slag om Hafrsfjord, die plaatsvond in het jaar 872. Deze slag is belangrijk omdat het het begin markeerde van de eenwording van Noorwegen onder het bewind van koning Harald Fairhair.

Het monument bestaat uit drie grote bronzen zwaarden ingebed in een rotsformatie, die de drie zegevierende koningen van Noorwegen symboliseren die een rol speelden in de strijd. Het monument dient als een symbool van de Noorse eenheid, onafhankelijkheid en het Viking-erfgoed van de natie. Het is een populaire bezienswaardigheid en een plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen om te bezoeken.

Het monument "Sverd i fjell" bevindt zich aan de fjord in de buurt van de wijk Hafrsfjord in Stavanger en is een iconische weergave geworden van de historische en culturele identiteit van Noorwegen.

 

IJsland reizen

                     (advertentie)

 

                (advertentie)

 

             (advertentie)

 

                  (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje