RESERVEER PARADOR DE UBENA A LA CARTE ONLINE V0OR DE FLY DRIVE

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR DE UBENA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

 

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

LOOP ALVAST EVEN OVER HET PLEIN VAN PARADOR UBENA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR UBENA

In de provincie Jaén, ten westen van de Sierras de Cazorla, Segura en Las Villas, en grenzend aan de Guadalquivir, ligt Úbeda, een werelderfgoedstad. In de oude stad, op het renaissanceplein Vázquez de Molina, vind je de Parador, een 16e-eeuws renaissancepaleis.

De architectuur van de plaats doet denken aan een Italiaanse renaissancestad, maar dan met folklore, oude ambachten, gastronomie en de vreugde van Andalusië. De gevel van de Parador verbergt een prachtige binnenplaats en sommige kamers bieden u een spectaculair panoramisch uitzicht op het plein.

Slechts een korte wandeling scheidt de Parador van enkele van de mooiste gebouwen in Úbeda , zoals de heilige Capilla del Salvador, het paleis Marqués de Mancera en het paleis Vázquez Molina, het huidige stadhuis.

Het rijke erfgoed van de stad wordt weerspiegeld in de muren, paleizen, kerken en kloosters. Begin een kleine route door de Redonda de Miradores, van waaruit Úbeda balkons over een zee van olijfbomen; ga verder door zijn kronkelende straatjes, zie antiquairs, musea, buurten zoals San Millán, de pittoreske straat van Valencia waar je nog steeds de keramische ambachtslieden in de winkels kunt zien werken ... En ontdek zo een unieke plek.

BEKIJK DE LIGGING IN 3D

PRIJZEN EN RESEREVEN

ANDALUSISCHE REGIONALE KEUKEN

ANDALUSISCHE REGIONALE KEUKEN

De Parador de Úbeda weerspiegelt in zijn menu de unieke lokale gastronomie, erfgenaam van de Andalusische traditie en schatplichtig aan de pastorale keuken met totale bekendheid van extra vergine olijfolie. Redoute van de renaissancekeuken, de meest prachtperiode van de stad, in een gezellige paleisachtige sfeer biedt het traditionele recepten met specialiteiten uit de tuin, gebraad of wildgerechten.
 

 

DE MENUKAART EN RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

BAEZA, 5 KM

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje