RESERVEER DE PARADOR DE GRANADA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE GRANADA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

WANDEL ALVAST EEN STUKJE DOOR DE PARADOR GRANADA OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE

Start de presentatie, klik dan op het rechter vakje recht onder voor een volledig beeld. Klik op de cirkels en wandel door de Parador

 

PARADOR GRANADA

DEZE PARADOR IS ECO BEWUST

Een nacht doorbrengen op het terrein van La Alhambra , tussen tuinen en fonteinen die een verleden oproepen waar de Arabieren en de christenen vermengd zijn, is de exclusieve kans die de Parador de Granada u biedt, een oud klooster gebouwd bij besluit van de katholieke vorsten op een Nasrid-paleis waarvan overblijfselen zoals de Al Qubba en de Nasrid-kamer nog steeds bewaard zijn gebleven. Het hotel heeft een dromerig interieur , passend bij de magie die elke hoek van de stad uitstraalt. Kunstwerken en uitzonderlijke meubelen sieren het klooster en de binnenkamers. In het restaurant of op het zomerterras bieden wij het beste van de lokale gastronomie , of het nu Andalusische gazpacho, grenadinebonen of Santa Fe piononos zijn.

Het Alhambra en de Generalife , het meest emblematische monument in Granada, stralen schoonheid uit in elke hoek. De tuinen zijn een van de meest romantische plekken in de stad; de kleuren, de geur van bloemen en het geluid van water maken de omgeving bedwelmend. De oude Arabische wijk El Albaicín is ook prachtig , gevormd door een netwerk van witte straten op een heuvel, met zijn barokke kerken en Arabische waterreservoirs. Het klooster van La Cartuja, de kathedraal, de Arabische baden of het wetenschapspark maken deel uit van de oneindige schatten van de stad. En het is essentieel om minstens één nacht te komen om een ​​zambra bij te wonen in een grot in de wijk Sacromonte .

Naast zijn Werelderfgoedmonumenten zoals het Alhambra en de wijk Albaicín, is Granada de u

niversiteitsstad die nooit slaapt, en de straten nodigen u uit om een ​​fascinerend en magisch nachtleven

BEKIJK DE LIGGING IN 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, HOTEL EN HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

REGIONALE KEUKEN VAN GRANADA

REGIONALE KEUKEN VAN GRANADA

In de Parador de Granada geniet je van een exclusieve gastronomische ervaring in het Alhambra zelf. Een voorstel erfgenaam van de rassenvermenging van de verschillende culturen die door de eeuwen heen door het oude Nasrid-koninkrijk zijn gegaan. In de eetzaal van restaurant Parador de Granada proeft u de beste lokale en regionale keuken. Als aanvulling op het traditionele restaurant is El Almorí del Generalife een gastronomische ruimte met een eigen entiteit en een meer informeel menu met gerechten uit de verschillende regio's van Granada.

DE MENUKAART EN RESERVEREN
Booking.com

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

DE KATHEDRAAL VAN GRANADA

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

MEER INFO EN ONLINE RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje