BEZOEK HET UNESCO CULTURELE ERFGOED SPANJE SLAAP IN DE PARADOR HOTELS

BEZOEK HET UNESCO CULTURELE ERFGOED SPANJE SLAAP IN DE PARADOR HOTELS

Spanje heeft een rijke culturele geschiedenis en er zijn veel voorbeelden van cultureel erfgoed in het land. Hier zijn enkele voorbeelden:

BELUISTEREN
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

SPANJE HEEFT EEN RIJK CULTURELE GESCHIEDENIS

SPANJE HEEFT EEN RIJK CULTURELE GESCHIEDENIS

Spanje heeft een rijke culturele geschiedenis en er zijn veel voorbeelden van cultureel erfgoed in het land. Hier zijn enkele voorbeelden:

Alhambra - een Moors paleis en fort in Granada, gebouwd in de 14e eeuw.
Kathedraal van Santiago de Compostela - een beroemde kathedraal in Galicië, die de laatste rustplaats is van de apostel Jakobus.


De Grote Moskee van Córdoba - een moskee die in de 8e eeuw werd gebouwd en later werd omgezet in een kathedraal.
El Escorial - een groot klooster en koninklijk paleis dat in de 16e eeuw werd gebouwd, ten noorden van Madrid.
De Koninklijke Alcázar van Sevilla - een koninklijk paleis in Sevilla, gebouwd in de 10e eeuw.
De Sagrada Familia - een beroemde kerk in Barcelona, ontworpen door Gaudí en nog steeds in aanbouw.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het cultureel erfgoed in Spanje. Er zijn vele andere gebouwen, monumenten, tradities en kunstwerken die belangrijk zijn voor de Spaanse cultuur en geschiedenis.

 

Kombineer dit culturele erfgoed met overnachtingen in een van de 98 Parador hotels gelegen door heel heel Spanje Veel hotels hebben ook een cultureel verhaal, zijn zich bewust van duurzaamheid, een goede keueken en mooie wijnen maken dit tot een unieke combinatie. Laat ik u inspireren voor het maken van een geweldige fly drive.

 

 
UNESCO WERELDERFGOED NU IN 360 GRADEN

UNESCO WERELDERFGOED NU IN 360 GRADEN

Klik op het vierkantje voor een volledig beeld, gebruik de linker muisknop om naar rechts en links te kijken. Ziet u pijlen daar kunt u ook op klikken

GRANADA HET ALHAMBRA >>

Booking.com

HET MAXIMALE ZIEN...

tickets reserveren beluisteren
 

SANTIAGO DE COMPESTELA

tickets reserveren beluisteren
 

MADRID EL ESCORIAL

excursie reserveren beluisteren
 

CORDOBA DE GROTE MOSKEE

tickets reserveren ZONDER WACHTRIJ beluisteren
 

SEVILLA HET ALCAZAR

excursies reserveren beluisteren
 
RESERVEER TICKET ZONDER WACHTRIJ beluisteren
 

DE SAGRADA FAMILIA

                     (ADVERTENTIE)

 

Bekijk via de groene teksten de bestemmingen op Google Earth. Klik op een groene regel om de kaart te openen. U ziet links het volledige menu. Rechts onder een aantal buttons, vergroten en verkleinen, het 3D klik hierop het beeld gaat draaien in 3D. Het mannetje is voor streetview, klik hierom en de blauwe lijnen en cirkels worden zichtbaar klik hier op. Dit maakt het mogelijk om nu in 360 graden rond te kijken en te lopen.Deze bestemmingen zijn fantastische te kombineren met de Parador hotels. Klik op de groene teksten Ik wens u veel kijk plezier.

BEKIJK DE SPAANSE UNESCO BESTEMMINGEN NU IN 3D VIA GOOGLE EARTH

 

 

 

                            (ADVERTENTIE)

 

UNESCO CULTUREEL WERELDERFGOED

Ik heb een unieke digitale kaart gemaakt van alle Unesco culturele erfgoed bestemmingen in Spanje. Open deze kaart u ziet links het volledige menu. Rechts onder een aantal buttons, vergroten en verkleinen, het 3D klik hierop het beeld gaat draaien in 3D. Het mannetje is voor streetview, klik hierom en de blauwe lijnen en cirkels worden zichtbaar. Dit maakt het mogelijk om nu in 360 graden rond te kijken en te lopen.Deze bestemmingen zijn fantastische te kombineren met de Parador hotels. Ik wens u veel kijk plezier.

bekijk de kaart

UNESCO CULTUREEL WERELDERFGOED
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje