RESERVEER DE PARADOR BAIONA VOOR DE FLY DRIVE AL A CARTE OF IN EEN RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR BAIONA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

ZOEK ALVAST EEN KRUK UIT AAN DE BAR VAN DE PARADOR DE BAIONA OP DEZE 360 GRADEN

 

PARADOR DE BAIONA

Ten zuiden van de Rías Baixas , beschermd tegen de open zee door een prachtige baai, ligt het schiereiland Monterreal en de Parador de Baiona wacht op u. Het fort biedt u zijn muren om te wandelen, uit te rusten of een drankje te drinken voor de zee, in dromerige zonsondergangen waarin, in de verte, de Cíes-eilanden u uitnodigen om zijn kliffen, zijn stranden en duinen, de zeebodem en zijn maagdelijke wegen.

De elegantie is kenmerkend in elke kamer van het hostel. De statige lounges, de superieure kamers, ruim en met uitzicht op de zee , en de spectaculaire stenen trappen die u verwelkomen bij de ingang, zijn een voorbeeld van de majesteit van dit middeleeuwse fort, waarvan de ommuurde tuinen met uitzicht op de oceaan een genot is om te wandelen. In de Parador de Baiona vindt u onovertroffen zalen voor uw feesten, met een capaciteit tot 400 personen. Familiale sfeer, prachtige decoratie, goed onderhouden tuinen en een idyllisch landschap maken dit een unieke plek.

Zorg ervoor dat je een tafel reserveert in een van onze gastronomische ruimtes om te genieten van de beste lokale producten, waaronder natuurlijk zeevruchten en vis. Een beleving voor al je zintuigen. 

En als u echt een bijzonder verblijf wilt, neem dan een kijkje in onze " Unieke Kamer ", perfect voor een romantisch uitje of een speciaal feest.

Bekijk deze Parador van uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER NU HET TICKET, HOTEL EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

IN BAIONA, GALICIE

WAT U OOK WIL WETEN

 
 

MOOIE WIJNEN EN LEKKER ETEN

HET MAXIMALE ZIEN...

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DE PARADOR A LA CARTE...

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje