RESERVEER DE PARADOR MERIDA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE EN RONDREIS ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE MERIDA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

LOOP ALVAST EVEN DOOR DE TUIN VAN PARADOR DE MERIDA

(Vergroot het beeld door te klikken op het vierkantje rechts boven op deze foto.Hou de linker muis knop vast om rond te kijken, klik op de pijlen om verder te wandelen)

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE MERIDA

DIT IS EEN ECO FRIENDLY HOTEL

Wie heeft er niet gehoord van het Romeinse theater van Mérida of het Romeinse circus? Wie is er niet verteld dat deze prachtige stad, die sommigen Spaans Rome noemen, een bezoek waard is? In Mérida wacht u een prachtige Parador, gelegen in het hart van de stad, die de mogelijkheid biedt om de rijkdom aan erfgoed van de stad te ontdekken, zonder de auto te vergeten. Het hotel is een oud 18e-eeuws klooster gebouwd op de overblijfselen van een tempel gewijd aan de Eendracht van Augustus. Dit is een plek waar de combinatie van traditie, comfort en goede service perfect is, en van waaruit je de Romeinse, Visigotische en Arabische Mérida kunt ontdekken, maar ook de moderne en hedendaagse stad.

De strakke geschiedenis van het gebouw dat tegenwoordig de Parador de Mérida huisvest, heeft verschillende toepassingen gehad, waaronder een ziekenhuis, een asiel en zelfs een gevangenis. Tegenwoordig herbergt het nog steeds historische overblijfselen van 2000 jaar geleden. Het interieur klooster en de prachtige tuinen waar de antieke tuin is geïnstalleerd , een archeologisch complex bestaande uit mudejar, Romeinse en Visigotische elementen, zijn werkelijk fascinerende plekken. De Parador ligt op een rustig plein, gekleurd met sinaasappelbomen, op vijf minuten van het Romeinse theater , de monumenten van de prins van Mérida, met een ongelooflijk podium waar nog steeds voorstellingen worden gehouden.

Het amfitheater , waar gladiatorenspelen, jacht op wilde dieren en gevechten tussen wilde dieren werden gehouden op de grote houten platforms die de arena vormden; het Romeinse circus , een van de best bewaarde en grootste van het rijk, het aquaduct van wonderen; De romeinse brug; of de tempel van Diana zijn ook essentiële bezoeken.

In deze stad vol sporen van het verleden , die rust en stilte inspireert en geheimen bewaart zoals de prachtige zonsondergang boven het water van de rivier de Guadiana, kan alles perfect zijn.

BEKIJK DE LIGGING IN 3D

PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER

HET DINER

Regionale keuken van Extremadura
De Parador de Mérida is een uitstekende exponent van de traditionele gastronomie van Extremadura, met zijn Romeinse en Arabische invloeden. Het aanbod is gebaseerd op de kwaliteit van de producten uit de benijdenswaardige voorraadkast van Badajoz, zoals DO Dehesa de Extremadura eikel-gevoede ham, BGA Corderex lamsvlees, retinta kalfsvlees of 100% autochtoon Iberisch varkensvlees, zonder de meer regionale gerechten te vergeten. Als aanvulling op het traditionele restaurant is La Alacena del Foro een gastronomische ruimte met een eigen entiteit met een meer informeel menu en producten die representatief zijn voor de verschillende regio's van Badajoz.

DE MENUKAART
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

PROSERPINA MEER

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje