RESERVEER DE PARADOR DE ALMAGRO A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE EN DE RONDREIS VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR DE ALMAGRO VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
 

WANDEL ALVAST DOOR DE STRAAT VAN PARADOR ALMAGRO OP DEZE 360 GRADEN FOTO, KLIK OP DE PIJLEN

 

PARADOR DE ALMAGRO

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

De Castiliaanse stad waar de Parador de Almagro zich bevindt, is uitgeroepen tot historisch-artistieke site . Volgens de traditie was de oorsprong van de stad een Arabisch kasteel genaamd Almagrib. De naam verwijst naar de kenmerkende rode klei van het gebied, de kleur van almagro, die je terugziet op de Plaza Mayor en in andere gebouwen in het historische centrum. Op slechts vijf minuten van de Plaza Mayor ligt onze Parador. Het gebouw is een oud 16e-eeuws klooster, zeer gezellig en rustig, met een zwembad, binnenpatio's, lichte galerijen en prachtige bossen. We stellen een ideale plek voor om te verblijven en een onvergetelijk verhaal te creëren over de hoeken van Almagro, middagen in de zon op de terrassen van de pleinen en unieke zonsondergangen in geschenken die de natuur heeft achtergelaten in nabijgelegen plaatsen zoals Las Tablas de Daimiel .

U kunt de Corral de Comedias de Almagro niet missen , de enige die intact en actief is bewaard vanaf het begin van de 17e eeuw tot op de dag van vandaag. Tegenwoordig werkt het als een theater en biedt het onderdak aan een intense activiteit die je kunt zien als je de stad bezoekt. In dit historisch-artistiek monument wordt ook een prestigieus Internationaal Klassiek Theaterfestival gehouden .

De Corral de Comedias is een van de juwelen van Almagro, maar er zijn er nog veel meer! Een andere daarvan is de Route van de kastelen , die u naar het kasteel van Calatrava la Vieja, het archeologische park van Alarcos-Calatrava en het kasteel van Calatrava la Nueva brengt.

Vanaf de Parador, op minder dan een uur rijden, leidt de prachtige natuur van La Mancha u naar unieke ruimtes zoals het Cabañeros National Park, het Lagunas de Ruidera Natural Park of het Las Tablas de Daimiel National Park , plaatsen die een festival zijn van de natuur, een oase in het midden van de vlakte van La Mancha, het perfecte panorama voor je netvlies. Een ervaring waar je dol op zult zijn.

Bekijk de ligging in 3D

RESERVEER HIER ONLINE DE VLIEGTICKET, PARADOR EN HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER

Manchegan regionale keuken
Paradores biedt de exclusieve ervaring van het genieten van de regionale, lokale en lokale keuken in unieke ruimtes. Het menu van het Parador de Almagro Restaurant is een weerspiegeling van de rijke en gevarieerde moderne regionale keuken van La Mancha, geserveerd in de monastieke sfeer die het restaurant in een oud Franciscaans klooster doordringt.

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

HET DINER
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

CIUD REAL

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info