LE HAVRE IS EEN CRUISE HAVEN IN NORMANDIE, FRANKRIJK MAAK EEN EXCURSIE NAAR PARIJS

Le Havre is een stad in Normandië, Frankrijk, en biedt verschillende interessante bezienswaardigheden en activiteiten voor bezoekers. Hier zijn enkele dingen die je kunt doen en zien in Le Havre:

 
 

Le Havre Cathedral: Deze kathedraal, ook wel bekend als de Notre-Dame du Havre, heeft een rijke geschiedenis en prachtige architectuur.Klik op de pijlen en wandel door de kerk.

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

INFORMATIE OVER CRUISEHAVEN LE HAVRE EN DE EXCURSIES O.A. PARIJS

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN LE HAVRE

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN LE HAVRE

Reserveer hier online voor de beste prijs!

reserveren
 
D-DAY LOCATIES
D-DAY LOCATIES

Verken D-Day-locaties tijdens een excursie langs de kust van Le Havre. Van de Amerikaanse begraafplaats tot Pointe du Hoc, eer de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog op een intieme reis.

 
EEN DAG GUIDE MET PRIVE AUTO
EEN DAG GUIDE MET PRIVE AUTO

Ontdek het beste van Parijs in 1 dag met een privévoertuig en chauffeur voor u en uw groep.

 
PARIJS
PARIJS

Neem deel aan een begeleide excursie naar Parijs, vertrekkend vanuit de haven van Le Havre. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Notre-Dame, en word vervolgens teruggebracht naar de haven.

 
 
HONFLEUR

Honfleur is een plaats in Frankrijk. Het ligt in Normandië, op de zuidelijke oever van de monding van de Seine tegenover Le Havre. Daar komt de Seine in het Kanaal uit.

Honfleur is bekend om zijn schilderachtige haven, gekenmerkt door huizen met voorgevels bedekt met leien. Het is dikwijls geschilderd, door Gustave Courbet, Eugène Boudin, Claude Monet en Johan Barthold Jongkind. De Sainte-Catherinekerk, waarvan de klokkentoren van het hoofdgebouw is gescheiden, is de grootste houten kerk in Frankrijk.

 
LE HAVRE

Le Havre is een stad in Normandië, Frankrijk, en biedt verschillende interessante bezienswaardigheden en activiteiten voor bezoekers. Hier zijn enkele dingen die je kunt doen en zien in Le Havre:

 
LE HAVRE

Volg een Engels stel wat een dag in Le Havre is en hebben een aantal tips 

 

LE HAVRE DOCKS VAUBAN

TIP VAN CAPTAIN CRUISE:

 Docks Vauban is gelegen aan de kust van Le Havre, vlakbij het centrum van de stad en de haven. Het complex is gemakkelijk bereikbaar voor zowel bezoekers als inwoners.
Winkels: Docks Vauban herbergt een verscheidenheid aan winkels, variërend van bekende merken tot boetieks en speciaalzaken. Je kunt er kleding, schoenen, accessoires, cosmetica en meer vinden.
Restaurants en Cafés: Het complex biedt een scala aan eetgelegenheden, van cafés tot restaurants, waar je kunt genieten van zowel lokale als internationale gerechten. Dit maakt het een geschikte plek om te genieten van een maaltijd of gewoon een kopje koffie.

Of wordt het een bezoek aan Honfleur of Parijs?

 
 
 
 

             (advertentie)

 

                  (advertentie)

 

                        (advertentie)

 

Rondreizen Amerika

                      (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje