MAAK EEN CRUISE MET DE HOLLAND AMERICA LINE NAAR OSLO DE FJORDEN EN DE VIKINGSAGA'S

Een cruisevakantie naar Oslo o.a met vertrek it Rotterdam, met een focus op de Vikinggeschiedenis kan een fascinerende ervaring zijn, aangezien Noorwegen een rijke geschiedenis heeft die teruggaat tot de Vikingtijd. Hier zijn enkele hoogtepunten en tips voor een dergelijke vakantie:

Bezienswaardigheden in Oslo met betrekking tot de Vikinggeschiedenis:

 
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

MEER INFO VOOR EEN CRUISE VAKANTIE EN DE HAVENSTAD OSLO

Een cruisevakantie naar Oslo met een focus op de Vikinggeschiedenis kan een fascinerende ervaring zijn, aangezien Noorwegen een rijke geschiedenis heeft die teruggaat tot de Vikingtijd. Hier zijn enkele hoogtepunten en tips voor een dergelijke vakantie:

Bezienswaardigheden in Oslo met betrekking tot de Vikinggeschiedenis:

Vikingsschip Museum: Dit museum huisvest enkele van de best bewaarde Vikingsschepen ter wereld, samen met andere archeologische vondsten. De schepen werden begraven als koninklijke graftombes en werden later ontdekt en opgegraven.
Historisk Museum (Historisch Museum): Dit museum heeft een uitgebreide collectie Vikingartefacten en tentoonstellingen die de Vikingtijd en de geschiedenis van Noorwegen in die periode belichten.
Akershus Fortress: Hoewel het geen specifiek Vikingfort is, heeft dit middeleeuwse fort een rijke geschiedenis en kan het inzicht bieden in de veranderende tijden van de Noorse geschiedenis.
Cruisespecifieke activiteiten:

Kijk bij het boeken van je cruise naar excursies die de Vikinggeschiedenis van Oslo verkennen. Er zijn vaak georganiseerde tours die je meenemen naar de belangrijkste Vikinggerelateerde locaties in de stad.
Sommige cruises bieden misschien lezingen of workshops aan boord over de Vikinggeschiedenis, zodat je meer kunt leren terwijl je op zee bent.
Algemene bezienswaardigheden in Oslo:

Naast de Vikinggerelateerde bezienswaardigheden, heeft Oslo ook een prachtige binnenstad, moderne architectuur en diverse musea.
Het Vigelandsparken (Vigeland Park) is een beeldentuin met meer dan 200 beelden van Gustav Vigeland en is een unieke kunstervaring.
Cruiseplanning:

Controleer de vaarroutes en excursiemogelijkheden die door de cruise worden aangeboden om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met je interesses in de Vikinggeschiedenis.
Houd rekening met de duur van je cruise en de tijd die je hebt om de bezienswaardigheden in Oslo te verkennen.
Een cruisevakantie met een focus op de Vikinggeschiedenis in Oslo kan een fantastische manier zijn om de rijke geschiedenis van Noorwegen te ontdekken terwijl je geniet van de luxe en het comfort van een cruiseschip. Zorg ervoor dat je je cruiseplannen goed plant en bereid bent om te genieten van zowel de historische als de moderne kant van deze prachtige Noorse stad.
 
 
 

 
KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN OSLO

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN OSLO

Reserveer hier online voor de beste prijs!

overzicht
 
BEZOEK CULTUREEL MUSEUM
BEZOEK CULTUREEL MUSEUM

Ontdek de grote Noorse ontdekkingsreizigers. Bezoek het Noors Cultureel Museum. Stap aan boord van het schip van de poolreiziger en eindig je tour in het Polynesische avonturenmuseum van Thor Heyerdahl.

 
BOOTTOCHT OSLOFJORD
BOOTTOCHT OSLOFJORD

Verken de diverse en unieke eilanden en kleurrijke huizen van de Oslofjord tijdens een authentieke boottocht op een zeilschip. Ontdek de charmante landschappen en fantastische uitzichten over de stad rondom Oslo.

 
BUSTOUR MET GIDS
BUSTOUR MET GIDS

Doe mee aan een begeleide bustour en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Oslo, waaronder de Holmenkollen-skischans, het Vigeland-beeldenpark, het Noorse volksmuseum (of het Kon-Tiki-museum) en het Fram-museum.

 
HOP ONN-HOP OFF BUS IN OSLO
HOP ONN-HOP OFF BUS IN OSLO

Krijg toegang tot een van de handigste vormen van vervoer in Oslo met een 24- of 48-uurs hop on, hop off-busticket. Kies je duur en reis naar de meest iconische bezienswaardigheden in de stad.

 
OSLO IN EIGEN TEMPO
OSLO IN EIGEN TEMPO

Leer de geschiedenis van Oslo en zijn indrukwekkende monumenten kennen tijdens een zelfgeleide wandeling. Gebruik de mp3-speler van uw keuze om een ​​audiogids te downloaden en een gedetailleerde kaart te krijgen om u te helpen bezienswaardigheden zoals het middeleeuwse fort Akershus te ontdekken.

 
PRIVE TOUR
PRIVE TOUR

Explorer Oslo - 4 uur privérondleiding per auto (Volvo xc90) all-inclusive.

 

HOP ON HOP OFF OSLO

Operating Schedule: 10:30am - 16:00pm, every 30 minutes Times subject to change at any time, check locally for latest timetable.

1 Nationaltheatret 2 Majorstuen 3 Vigelandsparken

4 The Norwegian Museum of Cultural History 5 Viking Ship Museum

6 Kon-Tiki Museum 7 Viking Ship Museum 8 The Norwegian Museum of Cultural History

9 Oslo Opera House 10 Oslo Cathedral 11 Norwegian Parliament 12 Oslo Cruise Terminal AS 13 DFDS Seaways 14 Oslo Opera House

 

MEER INFO EN RESERVEREN

ER ZIJN EEN AANTAL ANDERE SCHEPEN DIE OSLO ALS CRUISE HAVEN GEBRUIKEN

 

HET VIKINGSSCHIP MUSEUM

Vikingsschip Museum: Dit museum huisvest enkele van de best bewaarde Vikingsschepen ter wereld, samen met andere archeologische vondsten. De schepen werden begraven als koninklijke graftombes en werden later ontdekt en opgegraven.

 
 
 

HET AKERSHUS

 

                          (advertentie)

 

                  (advertentie)

 

                             (advertentie)

 

                      (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje