DE NOORSE LEGENDEN 8 DAAGSE CRUISE MET ILLUSTRATIES EN TEKSTEN VAN CHATGPT

DE NOORSE LEGENDEN 8 DAAGSE CRUISE MET ILLUSTRATIES EN TEKSTEN VAN CHATGPT

Voor deze tekst heb ik gebruik gemaakt van de teksten en de illustaties die gemaakt zijn door Chat GPT

afvaarten en prijzen
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN  VIA CHAT GPT VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VIA CHAT GPT VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

CRUISE NOORSE LEGENDEN

Dag 1: Vertrek vanuit Rotterdam Begin uw avontuur vanuit de bruisende havenstad Rotterdam. Uw reis start met het inschepen op het luxueuze Holland America Line cruiseschip. Verken het schip en geniet van de faciliteiten terwijl we koers zetten naar het noorden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag:2

Een Dag op Zee Ervaar de rust van de open zee. Breng de dag door met ontspannen aan boord. Geniet van de spa, zwembaden, diverse culinaire ervaringen en het uitgebreide entertainmentaanbod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAG:3

Eidfjord, Noorwegen Ontdek Eidfjord, een parel in de Noorse fjorden. Bewonder de adembenemende natuur, met steile bergen en heldere wateren. Mogelijkheden voor excursies omvatten wandelingen, kajakken en het bezoeken van de indrukwekkende Vøringsfossen waterval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAG:4

Dag 4: Ålesund, Noorwegen Bezoek Ålesund, bekend om zijn prachtige Art Nouveau-architectuur en maritieme geschiedenis. Verken de sfeervolle straten, bezoek het Ålesund Museum en bewonder het panoramische uitzicht vanaf de Aksla UitkijkpDag 5: Geiranger, Noorwegen Vaar door de spectaculaire Geirangerfjord, omgeven door torenhoge kliffen en watervallen zoals de Zeven Zusters. Neem de tijd om te wandelen, fotograferen en de unieke natuur van dit UNESCO Werelderfgoed te ervaren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAG:5

Bergen, Noorwegen Ontdek Bergen, de poort naar de fjorden. Deze historische stad biedt charmante houten huizen in Bryggen, een levendige vismarkt en de mogelijkheid om de beroemde Fløyen-berg te bezoeken voor een spectaculair uitzicht over de stad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAG:6

 Een Dag op Zee Geniet van een ontspannen dag op zee. Neem de tijd om te reflecteren op uw ervaringen en geniet nogmaals van de voorzieningen aan boord terwijl we terugvaren naar Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAG:7

DAG:7
Aankomst in Hoek van Holland De cruise eindigt met een schilderachtige aankomst in Hoek van Holland, waar we afscheid nemen van het schip en terugkeren naar het vasteland vol onvergetelijke herinneringen.

 
 
 
 
 
 
 
 

NOORSE LEGENDEN

Bekijk de video en stuur de door aan uw familie of vrienden. Voor meer info, afvaarten en online reserveren dat is hier mogelijk

hier mogelijk

QR CODE

Maar een foto met de telefoon en stuur de video door!

QR CODE

                    (advertentie)

 

Unieke vakanties, weg van de massa

             (advertentie)

 

                      (advertentie)

 

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje