RESERVEER DE PARADOR DE TOLEDO A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE OF RONDREIS ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR DE TOLEDO VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

GENIET VAN HET UITZICHT VAN DE PARADOR DE TOLEDO OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE TOLEDO

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

Kun je je voorstellen dat je geniet van de prachtige bezoeken van de keizerlijke stad Toledo, uitrustend op een ligstoel bij het zwembad? Als het idee je aanspreekt, wachten we op je in de Parador. Het gebouw is indrukwekkend en je kunt de werelderfgoedstad niet alleen vanuit het zwembad zien, maar ook vanuit de lounges, het terras en de kamers. Bij Parador de Toledo geniet u van ruime en luxe faciliteiten. Het comfortabele meubilair is ingevoegd met balken, trappen, houten leuningen. Je wordt omhuld door de warme en gastvrije sfeer van de kamers en van daaruit kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de keizerlijke stad.

Toledo is de ideale stad om de voetafdruk van drie culturen te ontdekken , de moslim, de hebreeuws en de christen. Verdwaal in de smalle straatjes, de pleinen en de tuinen, bezoek het fort, de kathedraal, de moskeeën en de synagogen, de baden en de grotten, en je zult verliefd worden op de stad zoals Quevedo, El Greco of Béquer deden.

Toledo bewaart ook de magie van de nacht voor jou . U kunt de indrukwekkende verlichting van de oude stad niet missen of luisteren naar de vele concerten die op zomeravonden in de open lucht worden gehouden. De chill-out terrassen aan de oevers van de Taag of de tapas van de bars in de wijk Santa Teresa maken deel uit van het aanbod van de stad als de dag valt. Vergeet niet dat in Toledo om elke hoek een verrassing wacht: een tuin, een uitkijkpunt, een plein, een patio ... en vooral, de Parador is een belangrijk onderdeel van deze ervaring.

Bekijk de ligging van deze Parador in 3D

PRIJZEN EN RESERVEREN

MANCHEGAN REGIONALE KEUKEN

Manchegan regionale keuken
Erfgenaam van de drie culturen die de keizerlijke stad bewoonden, biedt het culinaire voorstel van de Parador u de unieke recepten van de consistente en smakelijke Toledo-gastronomie die, in overeenstemming met de hele Castiliaans-La Mancha-keuken, put uit de jacht- en pastorale cultuur. Een repertoire van typische gerechten om van te genieten terwijl u geniet van het beste uitzicht op Toledo.

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

MANCHEGAN REGIONALE KEUKEN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

ARANJUEZ

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje