HET UNESCO WERELDERFGOED KINDERDIJK EN SLAPEN IN DE WITTE BRUG IS TOP

HET UNESCO WERELDERFGOED KINDERDIJK EN SLAPEN IN DE WITTE BRUG IS TOP

UNESCO Kinderdijk is een uniek cultureel erfgoed in Nederland. Het is de thuisbasis van een netwerk van 19 windmolens die in de 18e eeuw zijn gebouwd om water uit de laaggelegen polders te pompen om overstromingen te voorkomen. Deze windmolens behoren tot de oudste en grootste ter wereld en worden nog steeds gebruikt om de waterstanden in de regio te beheersen.

Kinderdijk is een populaire toeristische bestemming en bezoekers kunnen de windmolens en de omgeving te voet, per fiets of per boot verkennen. Er zijn ook verschillende musea en bezoekerscentra die informatie bieden over de geschiedenis.

Fletcher De Witte Brug is een hotel in het nabijgelegen stadje Lekkerkerk, dat accommodatie biedt voor bezoekers die in de omgeving willen verblijven. Het is mogelijk om een ​​kamer in het hotel te boeken en overdag Kinderdijk en de omliggende regio te verkennen.

 

MIJN EIGEN ERVARING EN TIPS

Ik vond het een stoere ervaring om vanuit Spijkenisse met de elektrische Fiat naar Kinderdijk te rijden. Er is weinig plaats in Kinderdijk, parkeer de auto voor € 7.50 in Alblasserdam met het shuttelbusje is het 10 minuten. Kom je met de fiets dan is het toch raadszaam om  een ticket te kopen, voor de entree van de molens, het varen met de boot en de bezichtiging van het gemaal.Een tip blijf slapen in het Fletcher hotel de Witte Brug, eenvoudige kamers maar een goede keuken, mooi terras en een buiten zwembad. Kom je met de elektrische auto achter het hotel zijn twee oplaadpunten.

Wij zijn bezig om spannende reizen in Nederland samen te stelen om zodat u  alle  Unesco plaatsen kan bezoeken kijk hier voor meer informatie van de andere komende mogelijkheden.

Bekijk alle molens van uit de lucht n 3D 

Klik op de url en lees eerst de instuctie ik wens je veel kijk plezier!

Ik ben hard aan het werk om alles online te kunnen laten reserveren 

 

meer info en reserveer de tickets

MIJN EIGEN ERVARING EN TIPS

EEN AANTAL DUURZAAM HOTELS MET LAADPAAL ROND KINDERDIJK

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDEN
Bastion Barendrecht *** hier hier ja level 3+    
Fletcher Witte Brug *** hier hier ja level 1 kijk  
Leonardo Papendrecht ****  hier hier ja level 3+    
 
HET MAXIMALE ZIEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

Recht boven op de deze pagina ziet u een knopje om de pagina met een witten ondergrond te bekijken. Het is mogelijk om op uw eigen pc de standaard letter grootte te vergroten.

U vindt bij elk 360 graden beeld aan de rechter of linker kant een vierkantje .Klik hier op dan heeft u een volledig beeld. Klik de linker muisknop in om het beeld in 360 graden te bekijken.Op sommige beelden staan er pijlen klik hierop en wandel dan door het gebouw of de plaatst.Bekijk onze digitale Google Earth kaart maar lees ook daar eerst de instructie.

Er zijn ook 360 graden met gekleurde buttons daar vindt u video of andere 360 graden foto's

Nieuw zijn de beelden met een QR code, maak een opnamen van de QR code via de telefon , login, klik op het masker rechts onder. Schuif dan het masker naar rechts, het beeld laad zich op. Plaats de telefoon in de mobile VR bril. Richt het kleine puntje midden in het beeld op de buttons groen is tekst, oranje beeld en rood is ga terug.

Als het beeld even weg valt via F5 komt dit weer terug.

Ik wens u veel kijk plezier

 
 
 

MUSEUMMOLEN NEDERWAARD

MUSEUMMOLEN BLOKWEER

Museummolen Blokweer is een historische windmolen in Alblasserdam,(Kinderdijk)  Het is gebouwd in 1630 en werd oorspronkelijk gebruikt voor het afvoeren van water uit het omringende polderland. In 1924 werd het omgebouwd tot zagerij en later gebruikt als opslagplaats voor graan. In 1983 werd de molen gerestaureerd en geopend als museum over de geschiedenis en werking van windmolens in Nederland.

Tegenwoordig kunnen bezoekers de Museummolen Blokweer bezoeken om meer te weten te komen over de geschiedenis en werking van de molen, evenals de rol die windmolens hebben gespeeld in de Nederlandse cultuur en industrie. Er is ook een cadeauwinkel op het terrein, waar bezoekers souvenirs en producten kunnen kopen die gemaakt zijn van lokaal geproduceerde materialen.

 
 
 
 
 
 

FLETCHER HOTEL DE WITTE BRUG

BEKIJK DE LIGGING VAN UIT DE LUCHT IN 3D

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug is een 4-sterrenhotel gelegen in het Nederlandse dorp Lekkerkerk, in de provincie Zuid-Holland. Het hotel is gevestigd in een historisch pand en biedt 49 comfortabele kamers, waaronder ook familiekamers.

Het hotel omvat een restaurant genaamd "De Deel", waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner. Het restaurant heeft een menu met internationale gerechten en maakt gebruik van lokale ingrediënten. Daarnaast is er ook een bar aanwezig waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een drankje.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug biedt verschillende faciliteiten, zoals gratis parkeergelegenheid, gratis wifi, een fitness en fietsverhuur. Het hotel heeft ook vergader- en conferentiezalen voor zakelijke bijeenkomsten.

De omgeving van het hotel biedt verschillende mogelijkheden voor activiteiten, zoals wandelen en fietsen in de kleine natuurgebieden 

 

 
 
 
 
 
 
 

Bekijk de presentatie in 360 op de VR mobile of Vr bril

 
Booking.com

DUURZAMER HOTELS MET LAADPAAL ROND KINDERDIJK

 
 
Bastion Hotel Barendrecht
Bastion Hotel Barendrecht

 Het Bastion Hotel Barendrecht heeft een 24-uursreceptie, comfortabele kamers en een uitgebreide keuze gerechten van het à-la cartemenu in het sfeervolle restaurant.

Duurzaam level 3+, met laadpaal

 
Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug
Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug

Het charmante, rustige hotel De Witte Brug ligt in het hart van het vredige polderlandschap nabij Lekkerkerk. Het is gevestigd in een gebouw in gezellige boerderijstijl.

Duurzaam level 1 met laadpaal

 
Leonardo Hotel Papendrecht

Dit 4-sterrenhotel ligt in een typisch Hollandse polder en biedt elegante kamers en een stijlvol restaurant. Het volledig rookvrije Leonardo Hotel Papendrecht verhuurt fietsen.

Duurzaam level 3+, laadpaal

 

VIDEO'S VAN HET UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND

World Heritage explained - animated short about the UNESCO
Ontdek de UNESCO werelderfgoederen van het Koninkrijk der Nederlanden
Bijzonder Gebouwd | 08 | Van Nelle Fabriek
These 300-Year-Old Dutch Windmills Are Still Spinning Today | National Geographic
UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal - Lemmer - Friesland NL
Ontstaan waterlinies
Waterlinie museum TRAILER
Beemster Polder - UNESCO World Heritage Site
Waarom is de Amsterdamse grachtengordel uniek?
Schokland - Het eiland in de Zuiderzee
UNESCO World Heritage Koloniën van Weldadigheid | Veenhuizen
Welcome to the Wadden Sea World Heritage
Willemstad, the capital of Curaçao, a UNESCO world heritage site
Waarom het Eise Eisinga Planetarium werelderfgoed is

MET DANK AAN...

Ik ging letterlijk en figuurlijk helemaal uit mijn stekker! Ik heb met heel plezier mijn eerste elektrische proefrit gemaakt en de Fiat is mij buitengewoon goed bevallen. Dit vraagt om meer kilometers.

Loop is binnen in de showroom van Zeeuw automotive  in Spijkenisse vraag naar Tygo Korving hij helpt u graag verder maak een afspraak 010-442233

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje