DE UNESCO WERELDERFGOED BESTEMMINGEN IN FRANKRIJK MET DUURZAAM HOTELS MET LAADPAAL

Frankrijk heeft een groot aantal UNESCO-werelderfgoedlocaties verspreid over het hele land. Hier zijn enkele van de bekendste UNESCO-bestemmingen in Frankrijk:

Parijs - Rive Gauche van de Seine: Het historische centrum van Parijs, langs de linkeroever van de rivier de Seine, staat op de werelderfgoedlijst. Het omvat monumenten zoals de Notre-Dame, het Louvre, het Musée d'Orsay en de Eiffeltoren.
Mont-Saint-Michel en de Baai: Mont-Saint-Michel, een spectaculair getijdeneiland en abdij, is een iconische bestemming in Normandië. Het wordt omringd door een baai die bij laag tij droogvalt.
Paleis en Park van Versailles: Het paleis van Versailles, gelegen in de buurt van Parijs, was oorspronkelijk een koninklijk jachthuis en werd later uitgebreid tot een weelderig paleis. De tuinen en het paleis staan op de werelderfgoedlijst.
Kathedraal van Chartres: De kathedraal van Chartres, gelegen in de stad Chartres, staat bekend om zijn opmerkelijke gotische architectuur en prachtige gebrandschilderde ramen.
Kathedraal van Amiens: Deze gotische kathedraal, gelegen in Amiens, is een meesterwerk van middeleeuwse architectuur en een van de grootste kathedralen van Frankrijk.
Mont Perdu: Mont Perdu is een bergmassief in de Franse Pyreneeën. Het gebied omvat bergen, gletsjers, canyons en watervallen en is een prachtig voorbeeld van een berglandschap.
Prehistorische locaties en decoratieve grotten van de Vézère-vallei: De Vézère-vallei in Zuidwest-Frankrijk heeft talrijke prehistorische vindplaatsen en grotten met oude rotstekeningen, waaronder de beroemde grot van Lascaux.
Pont du Gard: Deze oude Romeinse aquaductbrug, gelegen in de buurt van Nîmes, is een opmerkelijk staaltje Romeinse techniek en architectuur.
Historisch centrum van Avignon: Het historische centrum van de stad Avignon, inclusief het Pauselijk Paleis, is opgenomen op de werelderfgoedlijst vanwege zijn culturele en historische betekenis.
Bordeaux, Port de la Lune: Het historische stadscentrum van Bordeaux, met zijn elegante architectuur en prominente wijnhandelsgeschiedenis, staat ook op de UNESCO-lijst.
Dit zijn slechts enkele van de vele UNESCO-werelderfgoedlocaties die je in Frankrijk kunt vinden. Het land staat bekend om zijn rijke historische, culturele en natuurlijke erfgoed.

ER WORDT HIER NOG HARD AAN GEWERKT
 

 
 
ER WORDT HIER NOG HARD GEWERKT

ER WORDT HIER NOG HARD GEWERKT

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN BEZOEK AAN EEN UNESCO WERELDERFGOED BESTEMMING IN  KRANKRIJK

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN BEZOEK AAN EEN UNESCO WERELDERFGOED BESTEMMING IN KRANKRIJK

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, zelf gemaakte 360 graden foto's en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen met een aantal touroporoperators Ik ga op deze website proberen om u te inspiren  voor een bezoek aan een Unesco werelderfgoed bestemming in Frankrijk

Ik heb per bestemming een aatal hotels geselecteerd, op duurzaam, laadpaal en de activiteiten

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne tijd.

UNESCO WERELD ERFGOED IN FRANKRIJK

 
 
 

DE NOTRE DAME PARIJS

 
 
 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje