RESERVEER DE PARADOR DE TORDESILLAS VOOR DE FLY DRIVE ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR DE TORDESILLAS VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

ZOEK EEN PARKEER PLEKJE OP DEZE 360 GRADEN FOTO BIJ PARADOR DE TORDESILLAS

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE TORDESILLAS

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJKE PARADOR

In de stad Tordesillas, een historisch kruispunt, vindt u dit herenhuis beschut door een weelderig dennenbos en een goed onderhouden tuin, op een plek waar de natuur het beste landschap biedt. In de architectuur en inrichting van het huis domineert de Castiliaanse stijl, en zowel de tuinen als de binnenruimtes nodigen uit tot rust, rust en ontspanning. Hier kunt u ook genieten van een Turks stoombad, jacuzzi, verwarmd zwembad, sauna, fitnessruimte en kinderspeeltuin, waardoor de Parador uw ideale bestemming is.
 

In Tordesillas kunt u niet zonder een bezoek aan de meest emblematische gebouwen, de Huizen van het Verdrag, gelegen op een heuvel met uitzicht op de Duero, naast de kerk van San Antolín. Het zijn twee met elkaar verbonden paleizen, uit de 15e en 17e eeuw , gezamenlijk uitgeroepen tot een Site van Cultureel Belang. In een van hen, de oudste, werd het beroemde Verdrag van Tordesillas ondertekend, waarbij Spanje en Portugal het land van de Nieuwe Wereld deelden.

In de omgeving van de stad kunt u kiezen uit een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten . Op een paar kilometer afstand vind je kart-, paintball- en quadtracks. Als u van riviertoerisme houdt, kunt u een wandeling maken langs de rivier de Pisuerga en het kanaal van Catilla, op 45 km afstand. En ook binnen handbereik de mogelijkheid van wijntoerisme , want Tordesillas ligt dicht bij vier van de belangrijkste denominaties van herkomst in Spanje: Rueda, Toro, Ribera del Duero en Cigales. Schrijft u zich in om Tordesillas te leren kennen en te genieten van zijn Parador?

Bekijk de Parador uit de lucht in 3D

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

CASTILIAANSE REGIONALE KEUKEN

De sobere traditionele Castiliaanse keuken vormt de basis van het gastronomische aanbod van de Parador de Tordesillas. Groentestoofschotels, gebraden lamsvlees en speenvarken, zonder de lokale producten en recepten te verwaarlozen, zoals Turresilano of Tordesillano scharrelhaan en Valladolid-wijnen. Dit alles geserveerd in een oase van rust in de schaduw van de dennen.

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

CASTILIAANSE REGIONALE KEUKEN
Booking.com

 

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

VALLADOLID

 

Rondreizen Amerika

            (advertentie)

 

               (advertentie)

 
DE PARADOR A LA CARTE...

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje