RESERVEER DE PARADOR DE ANTEQUERA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE ANTEQUERA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

BEKIJK ONZE EIGEN 3D PRESENTATIE VAN PARADOR ANTEQUERA, VEEL KIJK PLEZIER

Klik op de foto u ziet links onder een aantal knopjes, highlights, start de presenatie van 60 seconde en bekijk de dna van dit hotel. Maak dan de keuze om zelf te wandelen door het hotel via de ingang of de plattegrond. Ik wens u veel kijk plezier.

 

PARADOR DE ANTEQUERA

ls er een parador is die breekt met de trend van historisch bouwen en een symbool is van moderniteit , dan is dat de Parador de Antequera. Gelegen in een tuingebied van de stad, is het de ideale optie om te ontspannen en tot rust te komen, of om een ​​evenement te vieren. De enorme ramen laten het licht vanuit elke hoek naar binnen sijpelen en geven je uitzicht op een prachtig Andalusisch landschap , met warme zonsondergangen over de vlakte van Antequera en rotsformaties zoals de Peña de los Enamorados.

Het hotel is zo aangenaam en gastvrij dat het moeilijk voor u zal zijn om de kamers te verlaten, om uzelf los te maken van het zachte licht van de kamers en de frisse en elegante kleuren van de minimalistische inrichting, maar het is nog steeds een wandeling door Antequera waard. Het is de moeite waard om monumenten te bezoeken die de bronstijd de stad schonk , zoals de Dolmen de la Cueva de Menga, de Dolmen de Viera en de Dolmen del Romeral. Ook wachten op uw bezoek de basiliek van Santa María en het Alcazaba de Antequera , een kasteel dat de stad sinds de Romeinse tijd heeft gekroond en bewaakt.

Een paar kilometer van Antequera wacht een prachtige plek om u te verrassen. Het is het natuurpark El Torcal , een unieke geologische formatie waar smalle kronkelende routes glijden tussen grillige en indrukwekkende vormen die honderden miljoenen jaren in kalksteenrotsen zijn uitgehouwen. Dit is ook een bevoorrechte plek om het universum te ontdekken, aangezien het een modern astronomisch observatorium heeft met activiteiten voor bezoekers het hele jaar door.

BEKIJK DE LIGIING IN 3D

RESERVEER HIER ONLINE HET TICKET, HOTEL EN HUURAUTO

PRIJZEN EN RESERVEREN

PARADOR DE ANTEQUERA HEEFT EEN PRIMA REGIONALE KEUKEN

PARADOR DE ANTEQUERA HEEFT EEN PRIMA REGIONALE KEUKEN

In de ruime en lichte serre-restaurant van de Parador de Antequera vindt u lokale specialiteiten zoals porra antequerano, pío antequerano of bienmesabe en andere opmerkelijke gerechten uit het traditionele receptenboek en pantry-producten uit dit deel van Malaga, zoals gazpachuelo , migas, stoofschotels, geitenkaas, muffins, honing, extra vierge olijfolie, lokale zoetigheden en typische desserts zoals angelorum

 
   

de menu kaart en reserveren
Booking.com
bekijk nu in 360 graden

bekijk nu in 360 graden

Maak een foto via de telefoon, volg de instructies en plaats de telefoon in de mobile Vr bril

Via de Quest korte versie

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

CAMINITO DEL REY

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

MEER INFO EN ONLINE RESERVEREN