RESERVEER DE PARADOR DE LA GRANJA A LA CARTE VOOR DE FLYDRIVE OF RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE LA GRANJA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

LOOP ALVAST DOOR DE STRAAT VAN DE PARADOR DE LA GRANJA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

( vergroot eerst het beeld via een klk recht boven op de foto , via de linker muisknop kunt u rondkijken, klik op de pijlen om er door heen te wandelen)

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE LA GRANJA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

De Real Sitio de La Granja is een prachtig klein tuinstadje op slechts 11 kilometer van Segovia, aan de voet van de bergen van het centrale systeem. Er is een indrukwekkende Parador bestaande uit het Casa de los Infantes, gebouwd in de 18e eeuw door Carlos III voor de kinderen Gabriel en Antonio om daar te wonen, en het hoofdkwartier van de Corps Guard, dat een modern congrescentrum en Convenciones herbergt , gelegen 55 minuten van Madrid.

Deze exclusieve setting heeft 16 vergaderzalen met een capaciteit van meer dan 600 personen. De inrichting is modern, de kamers zijn licht en comfortabel, en de monumentale en natuurlijke omgeving waarin het zich bevindt, in het hart van de Sierra de Guadarrama , naast het Koninklijk Paleis van La Granja, zijn prachtige tuinen en fonteinen en de Real Fábrica de Cristales, omgebouwd tot een glasmuseum, maakt het hotel een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen en te genieten van de elegante schoonheid van de plaats.

La Granja is een charmante plek en in de Parador kunt u er met volle teugen van genieten. De moderne faciliteiten, waaronder een spa , ruime en goed uitgeruste kamers, maken het ideaal voor congrestoerisme of voor een romantisch verblijf met z'n tweeën, waarvan u de wandelingen door de tuinen van het Koninklijk Paleis en de ongelooflijke show nauwelijks zult vergeten. die het water in de fonteinen trekken.

Het heeft een goede wellness.

BEKIJK DE LIGGING UIT DE LUCHT IN 3D

RESERVEER HIER ONLINE DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

LA GRANJA SPA

Als je nog steeds niet weet waarom de koningen La Granja als rustbestemming hebben gekozen, maak dan een uitstapje naar onze spa om erachter te komen. Een luxe en ontspannen sfeer met moderne faciliteiten waar u even kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress. We raden u aan om het spa-circuit te combineren met een van onze behandelingen om van de ervaring te profiteren.

LA GRANJA SPA
HET DINER

HET DINER

Segoviaanse regionale keuken
Restaurant Puerta de la Reina van Parador de La Granja is gespecialiseerd in de echte Segoviaanse keuken, waarin, als erfgenaam van de Castiliaanse keukenfornuizen, stoofschotels en gebraden vlees opvallen. Het menu biedt traditionele en authentieke gerechten, maar met nuances van vernieuwing. Een heiligdom gewijd aan het speenvarken en de bonen van La Granja.

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN

WAT U WIL WETEN

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 
 

SEGOVIA

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje