MAAK EEN STAP IN DE TOEKOMST MET ONZE MATTERPORT 3D PRESENTATIE EN VERHOOG DE OMZET

Matterport 3D-technologie kan inderdaad toepassingen hebben in de reisbranche. Matterport is een bedrijf dat oplossingen biedt voor het maken en delen van meeslepende virtuele 3D-rondleidingen door fysieke ruimtes. Deze virtuele rondleidingen kunnen nuttig zijn voor verschillende reisgerelateerde doeleinden, zoals:

 

 

VOOR LUCHTHAVENS EN HOTELS:

Virtuele hotelrondleidingen: Hotels en resorts kunnen de 3D-technologie van Matterport gebruiken om virtuele rondleidingen door hun kamers, faciliteiten en voorzieningen te maken. Reizigers kunnen de accommodatie op afstand verkennen, een realistisch beeld krijgen van de accommodatie en beslissen of deze aan hun behoeften en voorkeuren voldoet.

 

BESTEMMINGEN:

Destination Showcasing: Reisbureaus, toerismebureaus en online reisplatforms kunnen Matterport gebruiken om meeslepende virtuele tours van populaire reisbestemmingen te creëren. Deze rondleidingen kunnen potentiële toeristen een voorproefje geven van wat ze kunnen verwachten bij een bezoek aan een bepaalde plaats, waarbij oriëntatiepunten, attracties en culturele bezienswaardigheden worden belicht.

 

MUSEA EN ATRACTIES:

Virtuele musea en attracties: musea, historische bezienswaardigheden en toeristische attracties kunnen de technologie van Matterport gebruiken om virtuele rondleidingen door hun exposities of gebouwen aan te bieden. Dit kan met name handig zijn voor mensen die niet in staat zijn om persoonlijk te bezoeken of een voorbeeld van de ervaring willen bekijken voordat ze een reis plannen.

 

INSPIRATIE:

Reisplanning en onderzoek: Bij het plannen van een reis vertrouwen reizigers vaak op online bronnen om accommodaties, attracties en bezienswaardigheden te onderzoeken. De virtuele 3D-tours van Matterport kunnen een meer meeslepende en gedetailleerde verkenning van deze plaatsen bieden, waardoor reizigers beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

 

VOOR REISBUREAUS:

Presentaties van reisbureaus: Reisbureaus kunnen de virtuele rondleidingen van Matterport opnemen in hun presentaties voor klanten. Door accommodaties, bestemmingen of zelfs cruiseschepen in 3D-formaat te presenteren, kunnen makelaars een boeiendere en overtuigendere ervaring bieden, waardoor ze beter in staat zijn om reispakketten te verkopen.


De 3D-technologie van Matterport gaat de reisindustrie verbeteren door meeslepende en interactieve ervaringen te bieden die reizigers helpen weloverwogen beslissingen te nemen, bestemmingen onder de aandacht te brengen en het algehele reisplanningsproces te verbeteren.
 
 BEL MIJ NU OP 010 2450955 VOOR EEN GRATIS OFFERTE!

 

IK MAAKTE AL MOOIE 360 GRADEN FOTO'S MAAR NU OOK FANTASTISCHE 3D PRESENTATIES

Het is nu mogelijk om uw klanten online het gevoel te geven dat ze door uw huis, hotel, winkel, bedrijf of restaurant lopen, deze 3D presentatie is uniek. Wij benaderen online de werkelijk en wordt spannend op de telefoon, i pad , computer en heel spannend op de Oculus Go bril.

De opnamen die wij maken kunnen gebruikt worden als diapresentatie , de beste foto's zijn te gebruiken voor drukwerk maar het mooiste is de complete walktrough(doorloop).

Voor het bovenstaande unieke voorbeeld van het Grand Cafe Horizon restaurant op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport zijn voor de opnamen drie uur bezig geweest en vier uur voor de montage.

De techniek kan heel breed gebruikt worden en wij denken graag mee om daarna een passende offerte te maken bel 010 2450955 en vraag naar Kees Kooijmans

 

BEKIJK DEZE KORTE INTRODUCTIE VIDEO

 
De matterport techniek....

De matterport techniek....

Deze nieuwe techniek gaat best ver, klik op het rechter vierkantje voor een volledig beeld. Het Maskertje is voor gebruik op de VR bril Quest 2-3 inloggen via de bril op de website van Travel Slide.. de drieballetjes maken het mogelijk het beeld in 3D te versturen.

Met het liniaaltje kan de hoogte en breedte meten.Daarnaast staat er een plaatte grond van de begane grond. Daarnaast het poppenhuis waar je op kan klikken om direct naar de plek te gaan. Of bekijk de trail in 360 graden...Als het beeld is weggevallen gebruik F5 de verbinding wordt dan hersteld!

 

Ik maak graag vrijblivend een offerte voor u, info@travelslide.nl

 
HOTEL OP OOST TEXEL

Weekendje Texel blijf dan slapen in het Boutique hotel 'Op Oost' wandel over de dijk en geniet van het 18(!) gangen diner.Bekijk hier mijn 3D presentatie

 
PARADOR ANTEQUERA

Dit is een moderne Parador maar gelegen in een heel historische plaats Antiquera wat zeker de mooiete waard is om mee te nemen in een fly drive

 
PARADOR DE CARMONA

Stap even terug in de geschiedenis deze Parador de Carmona heeft zeker een verhaal en direct in de buurt van Sevilla een aanrader

 
PARADOR DE JAEN

Dit is voor mij een van de mooiste Paradors waar ik tot nu heb geslapen, dit jaar in zijn geheel gerenoveerd en fantastische om te fotograferen, dit is ook een unieke 3D presentatie

 
PARADOR DE MALAGA

Wij gestart met een aantal Paradores hotels te presenteren in 3D veel hotels hebben een geweldige gescheidenis of een verhaal en zijn gelegen op de mooie plekken op 100 verschillende plaatsen in Spanje

 
RESTAURANT DE HORIZON

Of het nu voor vertrek is of dat u wordt opgehaald van de luchthaven Rotterdam The Hague Airport loop even in de hal de trap op voor een drankje of een hapje in restaurant de Horizon.Loop nu alvast even naar binnen om een plaatstje uit te zoeken.

 

Onze 3D tours bieden tal van functionaliteiten.


Matterport 3Dtours bieden tal van functionaliteiten voor een unieke online beleving van hotels en huizen. De 3Dtours werken zo intuïtief als Google Streetview, maar zijn veel gedetailleerder en interactiever.

U beleeft ruimtes zoals ze zijn en krijgt een perfecte indruk van de indeling, inrichting en mogelijkheden. Hieronder een opsomming van de functionaliteiten:

Virtueel rondwandelen: loop virtueel rond zoals in Google Streetview
Dollhouseview: een 3Dmodel van het gebouw. Een soort van poppenhuis.
Virtuele lift: schakel snel tussen verdiepingen.
Plattegrond: bekijk iedere verdieping als plattegrond.
Hightlight reel: een tour door de woning met behulp van highlights.
360 Graden beelden van de omgeving: Bekijk de omgeving.
Virtual Reality: verplaats u zelf virtueel in het gebouw.
Mattertags: Verrijk de tour met tekst, links, afbeeldingen of video.
Showcase App: Bekijk en presenteer de 3Dtours offline

Door het plaatsen van foto's op Google maps , gebruik voor de sociale media, het maken van een korte video behoren tot de mogelijkheden. Het plaatsen van 'Tags' en  linken naar de website zijn extra mogelijkheden om de content op verschillende wijze te gebruiken.

Een prijs indicatie wij maken scanes voor een middel groot hotel, inclusief een video, 10 foto's , twee jaar hosting, € 1400  ex BTW en reis en verblijfkosten  Graag maken wij na overleg met u vrijblivend een offerte .

 

PLAATSING OP GOOGLE MAPS

De marketing afdeling van Boutique hotel 'Op Oost'Texel was blij verrast met het resultaat in drie weken, de extra mogelijkheden zoals het plaatsen van 360 graden foto's op Google maps, na het maken van een 3D presentatie.

 
 
 
 
 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje