SOUTHAPMTON IS EEN VAN DE BELANRIJKSTE CRUISEHAVENS VAN ENGELAND

Southampton is een belangrijke cruisehaven in het Verenigd Koninkrijk en een populaire vertrek- en aankomstplaats voor cruises naar diverse bestemmingen. Hier is wat informatie over Southampton als cruisehaven:

Locatie: Southampton is gelegen aan de zuidkust van Engeland, aan de monding van de rivier de Test en de rivier de Itchen. Het is goed verbonden met Londen en andere delen van het VK, waardoor het een handige locatie is voor cruisepassagiers.

alle afvaarten vanuit southAMPTON
 
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

INFORMATIE OVER DE CRUISEHAVEN SOUTHAMPTON

Southampton is een belangrijke cruisehaven in het Verenigd Koninkrijk en een populaire vertrek- en aankomstplaats voor cruises naar diverse bestemmingen. Hier is wat informatie over Southampton als cruisehaven:

Locatie: Southampton is gelegen aan de zuidkust van Engeland, aan de monding van de rivier de Test en de rivier de Itchen. Het is goed verbonden met Londen en andere delen van het VK, waardoor het een handige locatie is voor cruisepassagiers.
Cruise Terminals: Southampton heeft meerdere cruise terminals, waaronder de City Cruise Terminal, de Ocean Cruise Terminal, de Mayflower Cruise Terminal en de Queen Elizabeth II Terminal. Deze terminals zijn speciaal ontworpen om cruiseschepen te ontvangen en bieden faciliteiten en diensten voor passagiers.
Vertrekpunt voor Cruises: Southampton dient als startpunt voor veel cruises naar diverse bestemmingen, waaronder Noord-Europa, de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, het Caribisch gebied en meer. Cruises vanuit Southampton variëren in lengte, van korte reizen tot langere reizen van meerdere weken.
Ligging: Southampton heeft een rijke maritieme geschiedenis en was de thuishaven van beroemde schepen zoals de Titanic. Er zijn verschillende musea en bezienswaardigheden in de stad die deze geschiedenis belichten.
Stadsverkenning: Als je enige tijd in Southampton hebt voordat je aan boord gaat of na je cruise terugkeert, zijn er enkele bezienswaardigheden die je kunt verkennen, zoals het Tudor House Museum, SeaCity Museum en het prachtige Southampton Common-park.
Vervoer: Southampton heeft uitstekende vervoersverbindingen naar andere delen van het VK. Er zijn treindiensten naar Londen en andere grote steden, en de stad heeft ook een luchthaven voor binnenlandse en internationale vluchten.
Hotels en Accommodatie: Als je van plan bent om voor of na je cruise in Southampton te verblijven, zijn er verschillende hotels en accommodatieopties beschikbaar in de stad, variërend van luxe hotels tot budgetvriendelijke opties.
Cruise-ervaring: De cruise-ervaring begint al in Southampton, met inscheping, welkomstactiviteiten aan boord en de opwinding van het verkennen van het schip voordat je vertrekt naar je bestemming.
Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van cruises en activiteiten in Southampton kan variëren afhankelijk van het seizoen en de cruisemaatschappij. Het is raadzaam om contact op te nemen met je gekozen cruisemaatschappij of reisbureau voor specifieke details over je cruise en de vertrekprocedure vanuit Southampton.
 
  

 

WELKE TERMINALS...

Southampton in het Verenigd Koninkrijk vier cruise terminals. Deze terminals worden gebruikt als vertrek- en aankomstpunten voor tal van cruiseschepen die naar diverse bestemmingen over de hele wereld varen. Southampton is een belangrijke hub voor de cruise-industrie in Europa en staat bekend om zijn goed ontwikkelde infrastructuur en faciliteiten voor cruiseschepen

Mayflower Cruise Terminal: Dit is een van de grootste terminals in Southampton en heeft de capaciteit om grote cruiseschepen te ontvangen. De terminal is genoemd naar de Mayflower, het beroemde schip dat in 1620 pelgrims naar de Nieuwe Wereld bracht.
Queen Elizabeth II Cruise Terminal (QEII): Deze terminal is vernoemd naar koningin Elizabeth II en is eveneens geschikt voor grote cruiseschepen. De terminal biedt moderne faciliteiten en is een belangrijk knooppunt voor cruisepassagiers.
City Cruise Terminal: Deze terminal wordt vaak gebruikt voor cruises naar verschillende bestemmingen. Het heeft ook faciliteiten voor het verwerken van passagiers en hun bagage.
Ocean Cruise Terminal: De Ocean Cruise Terminal is een van de nieuwere terminals en ligt dicht bij het centrum van Southampton. Het heeft moderne voorzieningen en wordt gebruikt door verschillende cruisemaatschappijen.

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN SOUTHAMPTON

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN SOUTHAMPTON

Reserveer hier online voor de beste prijs!

RESERVEREN
 

Ga mee op avontuur en verander de straten van Southampton in een gigantische ontsnappingsruimte in de buitenlucht met deze zelfgeleide schattenjacht. Los de aanwijzingen op en ontrafel het mysterie van Titanic's Missing Millions.

 
DE GEHEIMEN VAN...
DE GEHEIMEN VAN...

Leer de geheimen en de tragedies van het zeilen over de wereld tijdens deze wandeltocht door de haven van Southampton. Bekijk het Mayflower Pilgrim's Memorial en ontdek de plek van de Titanic.

 
ERFGOED VAN SOUTHAMPTON
ERFGOED VAN SOUTHAMPTON

Ontdek het verborgen erfgoed van Southampton tijdens een begeleide spooktocht. Je zult een beetje leren, je zult een beetje lachen, maar hopelijk zul je veel schreeuwen.

 
 
SOUTHAMPTON DRONE

Als je enige tijd in Southampton hebt voordat je aan boord gaat of na je cruise terugkeert, zijn er enkele bezienswaardigheden die je kunt verkennen, zoals het Tudor House Museum, SeaCity Museum en het prachtige Southampton Common-park.

 
TOP TIEN ...

Het centrum is modern, maar bezit enkele historische gebouwen waaronder de middeleeuwse stadsmuren en de Tudor House and Garden bij St. Micheal’s Square. In de stad zijn twee theaters en goede eet-, drink- en winkelgelegenheden.
In het vrijetijdscomplex Ocean Village bij de jachthaven bevindt zich een nieuw luchtvaartmuseum. Ook het SeaCity Museum waar verhalen worden vertelt over de inwoners van Southampton en hun rol in de maritieme geschiedenis van Groot-Brittannië is zeker de moeite waard.
Ook de Titanic Trail is bijzonder om te bewandelen als u in Southampton bent. Hier leert u over de stad en haar connectie met het schip de Titanic. Onderweg loopt u langs de Titanic Engineers’ Memorial in East Park en de Titanic Musicians’ Memorial die toegeweid zijn aan de ingenieurs en muzikanten die zich op het schip bevonden.

 

CAPTAIN CRUISE HEEFT VOOR 2023/24 ONGEVEER 476 CRUISES VANUIT SOUTHAMPTON O.A...

 
 
Booking.com
 

TIP VAN CAPTAIN CRUISE

Wilt u een dagje gaan winkelen dan is West Quay, het grootste overdekte winkelcentrum, een echte aanrader.

Voor een lekker hapje eten kunt u hier ook terecht. De delicatesses in Southampton zijn het beroemde ontbijt bacon, eggs, toast en sausages. Verder is er natuurlijk de fish and chips, typisch Brits pubfood en Indiase en Pakistaanse curries.
Last but not least probeer een keertje de sandwich komkommer met jam en de scones.

 

                      (advertentie)

 

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

                     (advertentie)

 

                  (advertentie)

 

Rondreizen Amerika

              (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje