EEN 8 DAAGSE CRUISE VAKANTIE NAAR NOORWEGEN DE VIKING SAGA'S VANUIT ROTTERDAM

EEN 8 DAAGSE CRUISE VAKANTIE NAAR NOORWEGEN DE VIKING SAGA'S VANUIT ROTTERDAM

VOOR ZOMER 2024, 8 DAAGSE VIKING SAGA MET NEDERLANDSE REISLEIDING*.
De Vikingtijd was een historische periode in Scandinavië die ongeveer liep van de 8e tot de 11e eeuw. De Vikingen waren zeelieden en handelaren, maar ook beruchte plunderaars. Hoewel Flåm zelf niet direct wordt geassocieerd met belangrijke Vikingactiviteiten, maakte het fjordenlandschap en de nabijheid van de zee het gebied toegankelijk voor Vikingen.

Als je meer wilt weten over de Vikinggeschiedenis van Noorwegen, zijn er verschillende historische locaties en musea in het hele land die zich richten op dit tijdperk. Het Vikingskipshuset in Oslo en het Historisk Museum in Bergen zijn bijvoorbeeld bekende plekken waar je artefacten en informatie over de Vikingtijd kunt vinden.

Tips en adviezen- Service zoals u van Captain Cruise gewend bent- Nederlands sprekende begeleiding-Welkomst presentatie- Georganiseerde excursies- Vragen en ondersteuning.

OP  20 /7  24/8   14 /9 2024 OOK AL VOOR 2025
LAAGSTE PRIJS GARANTIE, GEEN ADMINISTRATIEKOSTEN, REISLEIDING AAN BOORD* PERSOONLIJKE SERVICE EN VOOR ONLINE EEN KADOOTJE.

 

pas de datum aan reserveer online
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

NIEUW: MAAR EERST DE VIRTUELE CRUISE VIA GOOGLE EARTH

Welkom op de op deze cruise presentatie. Ik wil u graag uitleggen hoe u het maximale uit deze Google Earth kaart kan halen.

Rechts onder ziet u de knoppen welke u kan gebruiken. Klik op de – of + voor het vergroten of verkleinen. Klik  op 3D, de luchthaven gaat nu draaien, klik weer op 2D en  op het mannetje de blauwe lijnen is streetview  klik op de pijlen om er door te lopen. Ziet u blauwe cirkels dit zijn 360 graden foto’s. Klik links boven om weer terug te gaan. 

Rechts onder ziet u de inhoudsopgave klik op het linkse pijltje om de presentatie te starten blijf klikken om alles te zien. De hartjes zijn de bezienswaardigheden maak ook hier gebruik van de Googlestreet en de blauwe cirkels. Wij wensen u veel kijk plezier.

NIEUW: MAAR EERST DE VIRTUELE CRUISE VIA GOOGLE EARTH

DE 8 DAAGSE CRUISE VIKING SAGA'S MET DE HOLLAND AMERICE LINE EN LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Ga met ons mee op een magische 8-daagse cruise aan boord van de Rotterdam, een trots schip van de Holland America Line. Vertrekkend vanuit  Nederland, neemt deze reis u mee op een onvergetelijke tocht naar de meest schilderachtige havens van Noorwegen, waar u de Vikinggeschiedenis en de adembenemende natuurlijke schoonheid van Scandinavië zult ervaren.

Dag 1: Vertrek uit Rotterdam of Amsterdam Uw avontuur begint in Rotterdam of Amsterdam, waar u aan boord gaat van het schitterende schip de Rotterdam. Geniet van een welkomstdiner terwijl we koers zetten naar Noorwegen.

Dag 2: Een dag op zee

Dag 3: Oslo - De Hoofdstad van Noorwegen Ontdek Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, bekend om zijn groene ruimten en musea. Bezoek het Viking Ship Museum en wandel door de historische straten die verhalen vertellen van een roemrijk verleden.

Dag 4: Kristiansand - De Zuidelijke Charme Verken Kristiansand, beroemd om zijn oude stad, Posebyen, en prachtige natuurlijke landschappen. Geniet van de lokale cultuur en de gastvrije sfeer van deze charmante stad.

Dag 5: Stavanger - De Poort naar de Fjorden In Stavanger kunt u de oude Stavanger wijk bezoeken en de indrukwekkende Preikestolen (Preekstoelrots) bewonderen. Ontdek de unieke combinatie van moderne architectuur en historische bezienswaardigheden.

Dag 6: Flam - Een Sprookjesachtige Bestemming Bezoek Flam, bekend om de adembenemende Flam-spoorlijn en de aangrenzende Aurlandsfjord. Een perfecte plek voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Dag 7: Genieten op Zee Terwijl we terugkeren naar Nederland, geniet u van een laatste ontspannen dag op de Rotterdam. Neem deel aan activiteiten aan boord, geniet van de spa of reflecteer op de avonturen die u heeft beleefd.

Dag 8: Aankomst in Rotterdam of Amsterdam We keren terug naar onze vertrekhaven. Na het ontbijt nemen we afscheid, met herinneringen die een leven lang meegaan.

Hoogtepunten van uw Cruise:

Luxe accommodatie aan boord van de Rotterdam
Bezoeken aan historische Noorse steden en schilderachtige fjorden
Culturele en historische excursies met focus op Vikinggeschiedenis
Topklasse voorzieningen en culinaire ervaringen aan boord
Boek nu en stap aan boord voor een onvergetelijke Viking Saga-cruise met de Holland America Line!

MEER INFO, PRIJZEN EN RESERVEREN
 
 

INFORMATIE OVER HET CRUISESCHIP VAN DE HOLLAND AMERICA LINE DE 'ROTTERDAM'

 
BALKONHUT
BALKONHUT

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 22m² (hut 17m² / balkon 5m²)
Kenmerken:
Twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd tot een Queen-size bed / Badkamer met een douche / Zithoek / Kamerhoge ramen / Koelkast
Aanvullende hut privileges:
Gratis 24-uurs roomservice / Luxe toiletartikelen in uw hut / Dagelijkse housekeeping / Royale opberg ruimte / Luxe badjassen / Vers fruit op uw hut

*Balkonhut met beperkt uitzicht

 
BINNENHUT
BINNENHUT

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 13-16m²
Kenmerken:
Twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd tot een Queen-size bed / Badkamer met een douche
Aanvullende hut privileges:
Gratis 24-uurs roomservice / Luxe toiletartikelen in uw hut / Dagelijkse housekeeping / Royale opberg ruimte / Luxe badjassen / Vers fruit op uw hut

 
SUITE
SUITE

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 49m² (hut 36m² / balkon 13m²)
Kenmerken:
Twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd tot een Kingsize bed / Eenpersoons-slaapbank / Badkamer met dubbele wastafel, grote whirlpool met douche en aparte douche cabine / Grote zithoek / Kamerhoge ramen
Aanvullende hut privileges:
Toegang tot exclusieve Neptune Lounge / Cocktail party met de Neptune Lounge steward / Voorrang bij in- en ontscheping / Voorrang bij inscheping in aanleghavens / Voorrang bij het maken van diner en plaats-reserveringen / Verse bloemen in uw suite / Verrekijker voor gebruik tijdens de reis / Keuze uit diverse hoofdkussens / Luxe toiletartikelen van Elemis Revitalize-Me / Koffiezetapparaat of Espressomachine in uw suite / Mini Bluetooth audio systeem / Premium ontbijt menu en gratis mimosa bij het ontbijt in uw suite / Was, strijk en stomerij service / Premium badjassen / Club Orange besloten diner locati

 
HUIS TOT HUIS TAXI SERVICE

HUIS TOT HUIS TAXI SERVICE

Komt u uit de regio en u wilt niet afhankelijk zijn van de buren of de kinderen die u moeten wegbrengen en ophalen. Met de metro vindt u een gedoe en parkeren voor € 100 te duur... reserveer dan onze taxi service online!

prijzen en reserveren

START MET HET BEKIJKEN VAN DE NIEUWE DIGITALE KAART (LAGER)

Het programma voor een week voor de Vikingsage cruise is:

Start in Rotterdam- Tweede dag op zee-Derde dag Oslo- Vierde dag Kristiansand- Vijfde dag Stavanger- Zesde dag Flam- Zevende dag zee- Achste dag Nederland of door.

Klik op de plaatsen voor meer informatie en 360 graden beelden

Oslo.... Kristiansand...Stavanger...Flam

 

START MET HET BEKIJKEN VAN DE VIDEO'S VAN DE VIKING SAGA'S CRUISE

Klik op de plaatjes en luister naar de info van Lieve en Kees

VIDEO GESCHIEDENIS
Laat u inspireren door de geschiedeins van Noorwegen
VIDEO, OSLO
Noorwegen, Oslo o.a. cruise vakantie, Holland America Line, Travel Slide, Captain Cruise
VIDEO, KRISTIANSAND
10 goede redenen om Ktistiansand te bezoeken voor een cruisevakantie
VIDEO, STAVANGER
Stavangen, Noorwegen, cruise vakantie, Travel Slide. Holland America Line, beste prijs
VIDEO, FLAM
Cruise vakantie, Noorwegen, Flam, Holland America line , Beste prijs, Travel Slide
VIDEO, DE ROTTERDAM
Holland America Line's New Cruise Ship: Rotterdam

EEN AANTAL ANDERE VOORBEELDEN VAN CRUISES VIA CAPTAIN CRUISE NAAR NOORWEGEN

 

EXTRA...VOORDEEL!

Profiteer nu van veel voordeel met onze vroegboekvoordelen! Kijk op de website van Capatain Cruise

 
 

 

 

BEKIJK DE 8 DAAGSE VIKING SAGA VAN DAG TOT DAG

TOEN WIJ UIT ROTTERDAM...

Inchecken om  12.00 vertrek om 15.00 ?

 

OP ZEE, TWEEDE DAG

 

OSLO, DERDE DAG

Een cruisevakantie naar Oslo met een focus op de Vikinggeschiedenis kan een fascinerende ervaring zijn, aangezien Noorwegen een rijke geschiedenis heeft die teruggaat tot de Vikingtijd. Hier zijn enkele hoogtepunten en tips voor een dergelijke vakantie:

Vikingsschip Museum, Historisk Museum en het Akershus Fortress: Hoewel het geen specifiek Vikingfort is, heeft dit middeleeuwse fort een rijke geschiedenis en kan het inzicht bieden in de veranderende tijden van de Noorse geschiedenis.

Naast de Vikinggerelateerde bezienswaardigheden, heeft Oslo ook een prachtige binnenstad, moderne architectuur en diverse musea.
Het Vigelandsparken (Vigeland Park) is een beeldentuin met meer dan 200 beelden van Gustav Vigeland en is een unieke kunstervaring.

meer info
 

KRISTIANSAND, VIERDE DAG

Kristiansand is een populaire bestemming in Noorwegen en staat bekend om zijn prachtige kustlijn, zandstranden en diverse attracties. 

Kristiansand is gelegen aan de zuidkust van Noorwegen, aan de Noordzee. Het is de hoofdstad van de provincie Vest-Agder.

Kristiansand Dyrepark: Dit is het grootste dierenpark van Noorwegen en biedt een combinatie van dierentuin, pretpark en waterpark.

Kristiansand Cathedral, een prachtige kathedraal die dateert uit de 19e eeuw en een indrukwekkend voorbeeld van neogotische architectuur is.
Kristiansand Kanonmuseum; dit museum toont historische kanonnen en verdedigingswerken die deel uitmaakten van de kustverdediging.

meer info
 

STAVANGER, VIJFDE DAG

Een cruisevakantie naar Stavanger, Noorwegen, kan een geweldige ervaring zijn, omdat de stad en de omliggende regio bekend staan om hun prachtige natuur, rijke geschiedenis en unieke cultuur. Hier zijn enkele hoogtepunten en tips voor een cruisevakantie naar Stavanger:

Gamle Stavanger (Oud Stavanger): Deze historische wijk staat bekend om zijn goed bewaard gebleven houten huizen uit de 18e en 19e eeuw.
Domkerk van Stavanger: Een prachtige kathedraal die dateert uit de middeleeuwen en een belangrijk religieus en architectonisch monument is.

MEER INFO
 

FLAM, ZESDE DAG

Flåm is een schilderachtig dorpje gelegen aan de Aurlandsfjord, een zijarm van de Sognefjord, de langste en diepste fjord van Noorwegen. Flåm staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, met steile bergen, watervallen en fjorden.

De Flåmsbana is een beroemde smalspoorweg die Flåm verbindt met het bergstation Myrdal, dat zich op ongeveer 867 meter boven zeeniveau bevindt. De treinreis is ongeveer 20 kilometer lang en biedt een spectaculair uitzicht op het fjordenlandschap, watervallen, bergen en valleien.
Adembenemende uitzichten: De treinreis staat bekend om zijn adembenemende panoramische uitzichten. Onderweg passeert de trein steile hellingen, maakt het talloze bochten en biedt het zicht op enkele van de meest indrukwekkende natuurlijke landschappen van Noorwegen.

MEER INFO
 

OP ZEE, ZEVENDE DAG

 

NEDERLAND...

Of wordt het een doorstart voor nog een weekje cruisen?

 

NIEUW...VIKING SAGE

Bekijk nu de cruise havens van uit de lucht en maak een wandeling door gebruik van streetview in 360 graden door Oslo, Kristiansand, Stavanger enFlam, . Open de presentatie lees eerst de uitleg en ga dan kijken. Wij wensen u veel kijk plezier.

beleef het hier!

NIEUW...VIKING SAGE
luisteren
 
luisteren
 

luisteren
 
luisteren
 
KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN...

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN...

Reserveer hier online voor de beste prijs!

MEER INFO

HET MAXIMALE ZIEN...

Recht boven op de deze pagina ziet u een knopje om de pagina met een witten ondergrond te bekijken. Het is mogelijk om op uw eigen pc de standaard letter grootte te vergroten.

U vindt bij elk 360 graden beeld aan de rechter of linker kant een vierkantje .Klik hier op dan heeft u een volledig beeld. Klik de linker muisknop in om het beeld in 360 graden te bekijken.Op sommige beelden staan er pijlen klik hierop en wandel dan door het gebouw of de plaatst.Bekijk onze digitale Google Earth kaart maar lees ook daar eerst de instructie.

Er zijn ook 360 graden met gekleurde buttons daar vindt u video of andere 360 graden foto's

Nieuw zijn de beelden met een QR code, maak een opnamen van de QR code via de telefon , login, klik op het masker rechts onder. Schuif dan het masker naar rechts, het beeld laad zich op. Plaats de telefoon in de mobile VR bril. Richt het kleine puntje midden in het beeld op de buttons groen is tekst, oranje beeld en rood is ga terug.

Als het beeld even weg valt via F5 komt dit weer terug.

Ik wens u veel kijk plezier

 

IJsland reizen

                  (advertentie)

 

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

                            (advertentie)

 

Rondreizen Amerika

                           (advertentie)

 

                                 (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje