EEN WEBSITE IS ALTIJD IN BEWEGING EN DE THEMA'S ZULLEN ALTIJD BLIJVEN WISSELEN...

 
UNESCO WERELDERFGOED DE BEEMSTER

UNESCO WERELDERFGOED DE BEEMSTER

De Beemster staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege de innovatieve landbouwplanning en het geometrische ontwerp van het landschap. Het is een voorbeeld van hoe menselijke interventie en technische vaardigheden hebben bijgedragen aan het creëren van een duurzaam en productief landbouwgebied.

De Beemster wordt gekenmerkt door zijn rechthoekige verkaveling, waarbij landbouwpercelen zijn verdeeld door kaarsrechte wegen en sloten. Dit geometrische patroon is kenmerkend voor de polder en heeft bijgedragen aan de efficiëntie van de landbouwpraktijken in het gebied.

Het UNESCO Werelderfgoedlabel erkent de unieke waarde en het belang van de Beemster als een cultureel en landschappelijk erfgoed. Het trekt bezoekers van over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in het historische en goed bewaard gebleven landschap van de Beemster en de landbouwgeschiedenis van Nederland.

MEER INFO

DUURZAMER DUBAI MET VIRTUELE TOURS

Dubai is een goede winterbestemming en ik heb een aanbod van ruim 2000 accommodaties, die heb ik terug gebracht naar de meest duurzame level 3+ en waar mogelijk met een virtuele tour in 360 graden door het hotel.Bekijk deze via het menu.

kijk eens hier

DUURZAMER DUBAI  MET VIRTUELE TOURS

DUURZAMER ZIJN DE MITSIS HOTELS

Bekijk nu alle video's van de Mitsis hotels in Griekenland, Kreta, Kos, Rhodos en Athene. Vergelijk de prijzen van de Nederlandse aanbieders, Corendon, Sunweb, Vakantiediscounter, PrijsVrij, Suntip en Booking. Reserver dan online voor de laagste prijs.

meer info

DUURZAMER ZIJN DE MITSIS HOTELS
 
AUTOHUUR SUNNY CARS
AUTOHUUR SUNNY CARS

Met een huurauto van Sunny Cars is de vakantie echt zorgeloos. Een auto huren bij Sunny Cars is namelijk écht all-in. De prijs is supertransparant en alles is inbegrepen. Geen gedoe ter plaatse. Geen extra verzekering afsluiten. Geen verborgen kosten. Het enige wat  uhoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers.

Heeft u een vraag? Wij en het team van autohuurexperts staan voor u klaar om u te adviseren. Bij problemen kunt u ons zelfs 24/7 bereiken op het Nederlandstalig noodnummer.

Zij hebben elektrische autoverhuur op Mallorca en verschillende bestemmingen in Noorwegen

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur! Wij helpen u graag op weg.

 
ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES NAAR FRANKRIJK
ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES NAAR FRANKRIJK

Wordt aan gewerkt!

Ik heb een ruime selectie gemaakt van hotels in Frankrijk deze ga ik uitbreiden met campings maar ik ben op zoek naar villa's met een eigen zwembad  met een laadpaal. Er zijn nog heelveel mooie uitdagingen om voor te gaan

 
HOTELS MET LAADPALEN
HOTELS MET LAADPALEN

Wordt aangewerkt

Ik ga op zoek naar hotels met laadpalen in Nederland maar ook in Europa en als alles weer mogelijk is ook de Verre bestemmingen. Ik denk dat we kleine stapjes moeten gaan maken voor een Better Holiday dat gaat niet in ene keer maar ik ben  al blij met een stukje bewustwording. De elektrische autovakanties is de toekomst en het is ook fijn om de fiets op te laden

 
PARADORES HOTELS IN SPANJE
PARADORES HOTELS IN SPANJE

De Parador hotels zijn verspreid over heel Spanje, van Galicië in het noorden tot Andalusië in het zuiden, ook op de Canarische Eilanden en in Ceuta en Melilla, de twee Spaanse steden in Noord-Afrika.
Het gebouw maakt vaak deel uit van het erfgoed van Spanje, hoewel er enkele moderne hotels op een spectaculaire locatie zijn. Als dit het eerste verblijf in een van deze hotels in Spanje is, zult u merken dat er een zeer aangename verrassing te wachten staat.

Aangezien de staat de gebouwen onderhoudt, probeert het Paradors  te lokaliseren in gebieden waar het niet concurreert met de particuliere sector en velen bevinden zich in kleinere middeleeuwse steden en dorpen die voor het eerst lang geleden bewoond werden.

De Spaanse Paradors  zijn door de overheid opgericht om de inkomsten van de Spaanse hotels te gebruiken om een ​​bijdrage te leveren aan het onderhoud van de gebouwen in eigendom, en om mooie streken te helpen met weinig economische middelen.

 

Mijn naam is Kees Kooijmans van reisstudio Travel Slide Rotterdam Airport,  in het verre verleden reisleider geweest  en manager bij Club Escolette en de AMBASSADEUR VAN ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT. Door corona heb  ik mijn stenen reisbureau op Rotterdam Airport moeten sluiten. De reiswereld is veranderd maar ik vind mijn vak nog steeds erg boeiend. Ik ga nu op zoek naar een nieuwe uitdaging o.a. voor Better Holidays

ik ga mijn best doen om zoveel mogelijk mooie eco bewuste akkommodaties te selecteren. Ik realiseer zeer mij, vliegen is niet echt duurzaam maar we kunnen samen wel stapjes maken . De elektrische autovakantie wordt ook steeds populairder en hotels met laadpalen zijn er al vollop

Er liggen nog mooie kansen waar ik mij de komende jaren nog mee bezig wil houden o.a video's ook in de 360 graden, digitale brochures en 3D fotografie en ik ga met heel veel plezier verder met de Parador hotels en   Jewels in Travel 

Ik wil graag mijn kennis delen en u inspireren voor het maken van de juiste keuze voor een geweldige vakantie. Reserveer nu online zonder risico alle Parador hotels vanaf 1 juni 2023 mooie eco bewuste hotels.

VEEL KIJK PLEZIER EN ALVAST EEN FIJNE VAKANTIE, KEES DE TRAVEL INSPIRATOR

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje