MISTER 3 SIXTY HELP JE MET JOUW EIGEN VIRTUELE PRESENTATIE IN 360 GRADEN

MISTER 3 SIXTY HELP JE MET JOUW EIGEN VIRTUELE PRESENTATIE IN 360 GRADEN

Om een virtuele 360-gradenpresentatie te maken, heb je een camera nodig die 360-gradenfoto's kan maken of een speciale 360-gradencamera. Deze camera's leggen beelden vast vanuit alle richtingen, waardoor je een volledig beeld krijgt van de omgeving.

Daarnaast heb je software nodig om de 360-gradenfoto's samen te voegen tot een interactieve presentatie. Gebruik MY360 die helpen je bij het maken van virtuele 360-gradenpresentaties.

Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om een virtuele 360-gradenpresentatie te maken:

Verzamel de benodigde apparatuur: een 360-gradencamera en een statief.
Kies een locatie die je wilt vastleggen en zet de camera op het statief.
Zorg ervoor dat de camera correct is gepositioneerd en gebruik de afstandsbediening of timerfunctie om foto's te maken vanuit alle richtingen.
Importeer de foto's naar de software die je hebt gekozen om de 360-gradenpresentatie te maken.
Gebruik de software om de foto's samen te voegen en interactieve elementen toe te voegen, zoals hotspots, geluiden of tekst.
Pas de instellingen aan naar wens, zoals de overgangen tussen de foto's en de snelheid van de navigatie.
Exporteer de virtuele 360-gradenpresentatie naar het gewenste formaat, bijvoorbeeld als een webpagina of een zelfstandig uitvoerbaar bestand.
Test de presentatie om ervoor te zorgen dat alles goed werkt en de gewenste interacties mogelijk zijn.
Na het volgen van deze stappen zou je een virtuele 360-gradenpresentatie moeten hebben die je kunt delen met anderen. Vergeet niet dat het maken van een hoogwaardige presentatie oefening en experimenteren vereist, dus wees geduldig en creatief tijdens het proces.
 

 

RICOH THETA SC2

De Ricoh Theta SC2 blauw is een 360 graden camera, gemaakt om jouw mooiste ervaringen vast te leggen. De camera levert hoogwaardige afbeeldingen af waarbij de foto’s met grote precisie samengevoegd worden tot één adembenemende 360 graden foto.

Dit is het eenvoudigste model voor een prijs van € 329 

De Ricoh Theta SC2 blauw is een 360 graden camera, gemaakt om jouw mooiste ervaringen vast te leggen. De camera levert hoogwaardige afbeeldingen af waarbij de foto’s met grote precisie samengevoegd worden tot één adembenemende 360 graden foto.

De Ricoh Theta SC2 is compact en lichtgewicht, waardoor hij lekker in de hand ligt en je hem makkelijk meeneemt. De camera beschikt over twee fisheye-lenzen waardoor je je hele omgeving vastlegt in één keer. Met twee 1/2,3” CMOS sensor heb je om en nabij de 14 megapixels tot je beschikking en met een diafragma van 2.0 kan je ook in low light situaties goed uit de voeten. In handmatige modus kan je zelfs sluitertijden instellen tot wel 60 seconden. Filmen doe je in 4K, met maximaal 3 minuten per video. Het resultaat kan direct verzonden worden naar je telefoon of social media.

Dankzij de Theta+ App kan je ook zogenaamde ‘little planet images’ maken, waarbij je in plaats van een horizontale panorama een vierkante foto hebt waarop je de hele aarde ziet. Ook kan je in de app je afbeeldingen bewerken met filters of je video’s voorzien van achtergrondmuziek. De Ricoh Theta SC2 is compatibel met iOS en Android apparaten.

Met een snelle opstarttijd van 1,5 seconden is de Ricoh Theta SC2 bijna meteen klaar voor gebruik. De batterij gaat ongeveer 260 foto’s of 70 minuten video mee. Het interne opslaggeheugen is 14 GB.

meer info

RICOH THETA SC2

RICOH THETA Z1

Ricoh Theta Z1 51GB
De Ricoh Theta Z1 51GB is het nieuwe vlaggenschipmodel van Ricoh, waarmee de hoogste beeldkwaliteit van de Theta-serie wordt bereikt. De Theta Z1 combineert gebruiksgemak met verbluffend hoge prestaties. Neem natuurlijke 360° beelden op met circa 23 MP (6720 x 3360, 7K). De Theta Z1 beschikt over superieure ruisonderdrukking, zelfs wanneer je 's nachts fotografeert of binnenshuis met weinig licht dankzij de ingebouwde 1,0 inch CMOS-beeldsensor met achtergrondverlichting.

Hoewel de camera is uitgerust met een grote beeldsensor, is de interne constructie van de camera geoptimaliseerd om ongekende hoge prestaties en hoge kwaliteit te produceren op dit formaat. Ricoh heeft een nieuw ontwikkelde lenseenheid toegepast die beeldschaduwen, schitteringen en paarse randen vermindert. Het diafragma-mechanisme is vernieuwd met de selectie van F2.1, F3.5 en F5.6. Door het diafragma te sluiten, wordt een hogere resolutie verkregen. De Z1 ondersteunt verschillende opnamescenario's met behulp van een verscheidenheid aan opnamestanden en produceert ongelooflijk realistische bolvormige video met 4K (3840 x 1920, 29.97fps) kwaliteit. Het is voor het eerst mogelijk om in RAW (DNG) formaat op te slaan. Tegelijkertijd kan ook in JPEG worden opgeslagen. De Theta Z1 ondersteunt daarnaast ook live streaming van 360° in 4K en verzendt echt uitziende beelden van uitstekende kwaliteit naar de wereld.

De Ricoh Theta Z1 is uitgerust met een 4-kanaals microfoon om onafhankelijk geluid op te nemen uit vier verschillende richtingen bij het opnemen van video. Ook neemt de camera 4K-video op met 360° ruimtelijke audio voor een realistischere VR-wereld. De magnesiumlegering behuizing combineert daarnaast een hoogwaardig gevoel met robuustheid. Ook beschikt de Z1 over een weergavepaneel waarop je informatie kunt controleren, zoals het batterijniveau, het aantal opneembare foto's en de opnamemodus.

Je kunt 360° afbeeldingen bewerken in Adobe Photoshop Lightroom Classic CC. Importeer de afbeeldingen met de speciale plug-in "RICOH THETA Stitcher". Ook kun je de speciale bewerkingsapp "THETA +" gebruiken om de laatste hand te leggen aan een opvallend werk. Gebruik de speciale apps om jouw werk eenvoudig overal met mensen over de hele wereld te delen. Upload naar theta360.com, een website die is bedoeld voor het delen van 360-gradenbeelden. Nu kan iedereen zijn 360° foto's overal ter wereld eenvoudig weergeven.

MEER INFO

RICOH THETA Z1

LOOP ALVAST EVEN BINNEN BIJ KAMERA EXPRES, VOOR DE JUISTE 360 GRADEN KAMERA, KLIK OP DE PIJLEN

 
 

PIVO TOURS

Pivo Tour vereenvoudigt het maken van hoogwaardige 360-weergaven van uw vermeldingen met uw smartphone, geen expertise vereist. De rondleidingen zijn binnen enkele minuten gemaakt, zodat u ze net zo snel kunt posten als vastleggen.

DEZE IS OOK STOER...

Waar u ook heen gaat, Pivo volgt u met behulp van zijn door AI aangedreven bewegingsregistratie. Schakel naadloos tussen Face, Body en Action Tracking om dynamische video's vast te leggen tijdens lijstpresentaties, videogesprekken en huisrondleidingen

VIRTUELE TOURS VOOR TOUROPERATORS OF REISAGENTEN

VIRTUELE TOURS VOOR TOUROPERATORS OF REISAGENTEN

 Deze versie van de virtuele tour-software past perfect bij jouw behoeften!
 
Laat je PORTFOLIO met trots aan je collega's, klanten  of op Facebook zien
 
SPLIT SCREEN virtuele tours GRATIS inbegrepen!
 
VOEG VIDEO, fotos en text toe in je project
 
Voeg LINKJES toe, naar paginas waar je artikelen te koop staan
 
LIVE VIDEO CHAT op alle tours inbegrepen!
MEER INFO
GRATIS PROBEREN
GEEN Credit Card of PayPal nodig Begin Direct!

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje