START EEN 8 DAAGSE CRUISE UIT DE HAVEN VAN ROTTERDAM MET DE MSC EURIBIA

START EEN 8 DAAGSE CRUISE UIT DE HAVEN VAN ROTTERDAM MET DE MSC EURIBIA

Start de winter 2023, het voorjaar 2024 en de herfst 2024 met een cruise welke vertrekt uit de Rotterdamse haven. Maak een rondje Noordzee bezoek Hamburg, Southampton. Le Havre (Parijs) en Zeebrugge (Brugge)op  deze cruise met de MSC Euribia zijn inbegrepen alle maaltijden en fooien, iedeaal voor de opa's en oma's die de klein kinderen willen verwennen .

 

 

 

BEKIJK ONZE ONDERSTAANDE PRESENTATIE IN 360 GRADEN KLIK OP START EN DAARNA OP DE ORANJE PIJLEN

8 DAGEN AL VANAF € 483, MEER INFO
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

Start de presentatie, klik op de button kijk rond in 360 graden. Linker muisknop ingedrukt houden voor rechts en links. Klik op de oranje pijltjes om verder te kijken en te luisteren wat Kees en Lieve hebben te vertellen. (geluid aanzetten)

ANDER OPTIE:

Maak een foto via de telefoon van de QR code , start de presentatie  en plaats de telefoon in de mobile VR bril. Ga met het stipje midden in het beeld naar het blokje, de volgende 360 graden wordt dan zichtbaar. Zet ook het geluid van de telefoon je hebt wel goede wifi nodig.Ik wens je veel kijk plezier.

TIP VAN KEES: DIT IS EEN PERFECTE CRUISE OP DE MSC EURIBIA VOOR OPA EN OMA EN DE KLEINKINDEREN.

 
BINNEN CABIN
BINNEN CABIN

Deluxe Binnenhut [IR1] Bezetting: max. 4 pers. Afmeting: 17m2
Kenmerken:
Een- of tweepersoonsbed / Kledingkast / Badkamer met douche / TV / Telefoon / Wifi / Minibar / Kluis / Airconditioning / Sofabed

Wat is inclusief?
Diverse (sport)activiteiten en uitgebreide entertainment
Ontbijt, Lunch, diner en snacks in het hoofdrestaurant of in het buffet restaurant
Fooien
Italiaanse sfeer en beleving aan boord

 
BUITEN CABINE
BUITEN CABINE

Junior Buitenhut [OO] Bezetting: max. 4 pers. Afmeting: 15m2
Kenmerken:
Een- of tweepersoonsbed / Kledingkast / Badkamer met douche of bad / TV / Telefoon / Wifi / Minibar / Kluis / Airconditioning / Sofabed

*Hut heeft gedeeltelijk of volledig beperkt zicht

Wat is inclusief?
Diverse (sport)activiteiten en uitgebreide entertainment
Ontbijt, Lunch, diner en snacks in het hoofdrestaurant of in het buffet restaurant
Fooien
Italiaanse sfeer en beleving aan boord

 
CABINE MET BALKON
CABINE MET BALKON

Balkonhut Aurea [BA] Bezetting: max. 4 pers. Afmeting: 19m2 (hut 15m2 / balkon 4m2)
Kenmerken:
Een- of tweepersoonsbed / Kledingkast / Badkamer met douche of bad / TV / Telefoon / Wifi / Minibar / Kluis / Airconditioning / Sofabed

Wat is inclusief?
Diverse (sport)activiteiten en uitgebreide entertainment
Ontbijt, Lunch, diner en snacks in het hoofdrestaurant of in het buffet restaurant
Fooien
Italiaanse sfeer en beleving aan boord

 

DE GROOTSTE CABIN

Deze is ideaal voor opa en oma met twee kleinkinderen

Premium Suite Aurea [SL1]
Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 22m2 (hut 17m2 / balkon 5m2)
Kenmerken:
Een of tweepersoonsbed / Kledingkast / Badkamer met douche of bad / TV / Telefoon / Wifi / Minibar / Kluis / Airconditioning / Stapelbed

offerte aanvragen bij Captain Cruise

DE GROOTSTE CABIN

MSC EURIBIA IS HET EERSTE KLIMAATNEUTRALE CRUISESCHIP

HUIS TOT HUIS TAXI SERVICE

Komt u uit de regio en u wilt niet afhankelijk zijn van de buren of de kinderen die u moeten wegbrengen en ophalen. Met de metro vindt u een gedoe en parkeren voor € 100 te duur... reserveer dan onze taxi service online!

prijzen en reserveren

HUIS TOT HUIS TAXI SERVICE

BEKIJK DE VIDEO'S VAN HET RONDJE NOORDZEE MET DE MSC EURIBIA VANAF € 499

Meer info , prijzen en reserveren

Klik op de plaatjes voor de Hamburg video in 360 graden gebruik de linker muisknop om naar recht en links te kijken.Bekijk de GetyourGuide excursies en reserveer online voor de beste prijs

VIDEO, ROTTERDAM
Rotterdam: Ein Tag in einer Minute | Expedia
VIDEO, HAMBURG
Bekijk de grootste havenstad van Duitsland nu in 360 graden. Gebruik de linkermuis ingedrukt
VIDEO; SOUTHAMPTON
TOP 10 Things to do in Southampton, England 2023!
VIDEO, LE HAVRE
Le Havre é uma comuna francesa na região da Normandia em França .
VIDEO, ZEEBRUGGE
Zin in Zeebrugge? Bezoek onze website voor tips en inspiratie
VISEO MSC EU

CAPTAIN CRUISE BIEDT ALLE AFVAARTEN MET DE MSC EURIBIA VAN UIT ROTTERDAM AAN

Bekijk hieronder het dag voor dag programma van  het 8 daagse 'Rondje Noordzee met de MSC Euribia

 
 

2023/2024

RESERVEREN

Klik op het rechter vierkantje voor een volledig beeld.Gebruik de linker muisknop om naar links en rechts te kijken

 

10 JANUARI 2024

RESERVEREN
 

 

 

EEN 8 DAAGS RONDJE NOORDZEE

DAG VOOR DAG IN 360 GRADEN

 

14 APRIL 2024

RESERVEREN

UIT ROTTERDAM ....

TWEEDE DAG OP ZEE

 

 

 

 

 

 

HAMBURG, DERDE DAG

Hamburg is een populaire cruisehaven in Duitsland en biedt tal van bezienswaardigheden en activiteiten voor bezoekers.  Als een van de grootste zeehavens van Europa, heeft de haven van Hamburg een rijke maritieme geschiedenis. Je kunt de haven verkennen, scheepvaartmusea bezoeken en zelfs een rondvaart maken op de Elbe-rivier om een glimp op te vangen van de imposante containerschepen en historische schepen. De Speicherstadt: Dit is een historische wijk met prachtige bakstenen pakhuizen die langs de grachten zijn gebouwd. Het is nu UNESCO-werelderfgoed en herbergt musea, winkels en restaurants. Het Miniatur Wunderland, 's werelds grootste modelspoorwegmuseum, bevindt zich ook in dit gebied.

VIERDE DAG OP ZEE

meer info
 

SOUTHAMPTON, VIJFDE DAG

Southampton is een belangrijke cruisehaven in het Verenigd Koninkrijk en een populaire vertrek- en aankomstplaats voor cruises naar diverse bestemmingen. Hier is wat informatie over Southampton als cruisehaven:

Locatie: Southampton is gelegen aan de zuidkust van Engeland, aan de monding van de rivier de Test en de rivier de Itchen. Het is goed verbonden met Londen en andere delen van het VK, waardoor het een handige locatie is voor cruisepassagiers.

Stadsverkenning: Als je enige tijd in Southampton hebt voordat je aan boord gaat of na je cruise terugkeert, zijn er enkele bezienswaardigheden die je kunt verkennen, zoals het Tudor House Museum, SeaCity Museum en het prachtige Southampton Common-park.

 

meer info
 

LE HAVRE, ZESDE DAG

Le Havre is een belangrijke havenstad in Frankrijk en dient vaak als toegangspoort tot Parijs voor cruiseschepen. Als je in Le Havre aankomt en geïnteresseerd bent in een excursie naar Parijs is dat met de trein of de bus mogelijk.

Musée d'Art Moderne André Malraux: Dit museum herbergt een indrukwekkende collectie moderne kunst, waaronder werken van kunstenaars als Monet, Renoir, Dufy en Delaunay.
Le Havre Beach: De stad heeft een prachtig strand dat zich uitstrekt langs de kust. Het is een mooie plek om te ontspannen, te wandelen en te genieten van de zee.
Le Volcan: Dit moderne culturele centrum is ontworpen door de beroemde architect Oscar Niemeyer en organiseert tentoonstellingen, voorstellingen en evenementen.

meer info
 

BRUGGE, ZEVENDE DAG

Zeebrugge heeft een mooi strand maar een bezoek aan Brugge is zeker de moeite waard er is te zien en te doen. Bekijk onze aparte pagina!

Eenmaal in Brugge kun je de stad te voet verkennen. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden zoals de Grote Markt, het Belfort, het Begijnhof en de vele middeleeuwse gebouwen langs de grachten.
Boottochtjes: Brugge staat bekend om zijn schilderachtige grachten. Overweeg een rondvaart per boot om de stad vanaf het water te ervaren en meer te leren over de geschiedenis en architectuur.
Culinair Genieten: Probeer enkele van de lokale Belgische lekkernijen, zoals chocolade, wafels en Vlaamse frieten. Brugge heeft tal van cafés en restaurants waar je van deze heerlijkheden kunt genieten.

START DE PRESENTATIE KLIK OP DE BUTTONS MET PIJLEN OP DE RECHTER FOTO EN MAAK DIGITAAL EEN WANDELING DOOR BRUGGE

meer info
 

 
 
 

 
 

HET MAXIMALE ZIEN...

Recht boven op de deze pagina ziet u een knopje om de pagina met een witten ondergrond te bekijken. Het is mogelijk om op uw eigen pc de standaard letter grootte te vergroten

U vindt bij elk 360 graden beeld aan de rechter of linker kant een vierkantje .Klik hier op dan heeft u een volledig beeld. Klik de linker muisknop in om het beeld in 360 graden te bekijken.Op sommige beelden staan er pijlen klik hierop en wandel dan door het gebouw of de plaatst.Bekijk onze digitale Google Earth kaart maar lees ook daar eerst de instructie.

Er zijn ook 360 graden met gekleurde buttons daar vindt u video of andere 360 graden foto's

Nieuw zijn de beelden met een QR code, maak een opnamen van de QR code via de telefon , login, klik op het masker rechts onder. Schuif dan het masker naar rechts, het beeld laad zich op. Plaats de telefoon in de mobile VR bril. Richt het kleine puntje midden in het beeld op de buttons groen is tekst, oranje beeld en rood is ga terug

Alle Matterport presentaties zijn in 3D te bekijken via de Quest 2 en de nieuwe 3. Log in via de bril op de website van Travel Slide en volg de gebruiksaanwijzingen.

Ik wens u veel kijkplezier

HET MAXIMALE ZIEN...

                      (advertentie)

 

                 (advertentie)

 

                            (advertentie)

 

                  (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje