DE PARADORES OP DE CANARISCHE EILANDEN O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

DE PARADORES OP DE CANARISCHE EILANDEN O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Tenerife, Gran Canaria

 

WANDEL EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN GRAN CANARIA

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 
PARADOR DE CRUZ DE TEJEDA
PARADOR DE CRUZ DE TEJEDA
110 - 280

Kun je jezelf voorstellen in een natuurlijk paradijs in het centrum van het eiland Gran Canaria, met een binnen- en buitenspa van waaruit je kunt genieten van het beste panoramische uitzicht over het eiland? Die plaats bestaat en heet Parador de Cruz de Tejeda. Het is gelegen in een prachtige omgeving met uitzicht op het culturele landschap van Risco Caído en de heilige ruimtes van de bergen van Gran Canaria, in 2019 uitgeroepen tot werelderfgoed door Unesco. Het is de ideale plek voor wandelliefhebbers . Onze kamers hebben een spectaculair uitzicht op de Caldera de Tejeda en de immense Canarische dennenbossen.
 

Op slechts 9 kilometer afstand ligt de stad Tejeda, een must als u het archeologische erfgoed van het eiland wilt ontdekken. Daar vind je overblijfselen van grafgrotten, grind, schilderijen en huizen. U kunt ook een bezoek brengen aan het Bentayga Archeologisch Park, een ecomuseum dat dienst doet als interpretatiecentrum voor de Roques: Bentayga, Andén de Tabacalete, Cuevas del Rey en El Roquete.

Cultuur en kunst zijn een complementaire optie voor toerisme en vrije tijd in Tejeda. U kunt een bezoek brengen aan het Abraham Cárdenes Sculpture Museum en een deel van het werk bewonderen van deze zeer belangrijke Canarische beeldhouwer, oorspronkelijk uit Tejeda en een liefhebber van zijn land. Een andere interessante plek is het Centrum voor Geneeskrachtige Planten, dat u zal uitnodigen om de soorten planten, kruiden en bloemen te ontdekken die typisch zijn voor Tejeda en het eiland.

De Parador de Cruz de Tejeda wacht op u, gelegen op een paradijselijke plek van waaruit u het prachtige eiland Gran Canaria kunt ontdekken, door velen bekend als een miniatuurcontinent vanwege de verscheidenheid aan prachtige landschappen die het herbergt.

 
PARADOR DE LAS CANADAS DEL TEIDE
PARADOR DE LAS CANADAS DEL TEIDE
100 - 190

Je weet het nog steeds niet, maar je droomde ervan hier aan te komen lang voordat je de plaats kende. De Parador de las Cañadas del Teide op Tenerife is een berghuis gecamoufleerd tussen het landschap, met een indrukwekkend panoramisch uitzicht over de kegel van de vulkaan, de Cahorra caldera en de Montaña Blanca. De lucht is hier schoon en vullend, de wolkenzee maakt dit een idyllische plek en de lucht brengt de sterren dichterbij zodat je ze kunt ontdekken tijdens de astronomische waarnemingen die de Parador aanbiedt.
 

De parador heeft een indrukwekkend uitzicht op de top van de Teide. Een zwembad en een terras midden in de natuur zorgen ervoor dat u zich in een uitzonderlijke omgeving voelt. Binnen verwarmt en verlicht de traditionele open haard van een berghuis een ruime woonkamer met verschillende omgevingen, allemaal even gezellig.

Het hotel ligt in het hart van het Teide National Park, waar u archeologische vindplaatsen kunt bezoeken, wandelen en zoveel landschappen kunt bewonderen als u maar kunt bedenken. Als je een wetenschapsliefhebber bent, wil je weten dat in dit gebied van het eiland van de eeuwige lente de milieu- en geologische omstandigheden vergelijkbaar zijn met die van de planeet Mars, dus het is gemakkelijk om wetenschappelijke expedities in het gebied te vinden. In korte tijd kun je van de hoogste top van elke landmassa in de Atlantische Oceaan gaan, jezelf onderdompelen in de wateren van de oceaan en gaan duiken of in de zon liggen op de stranden.

Aan de zuidwestkust van het eiland wacht u de mogelijkheid om aan boord te gaan en walvisachtigen, kolonies grienden, dolfijnen, walvissen te observeren ... En wanneer u terugkeert naar het land, mis dan niet de straten bezaaid met monumenten en de sfeer van de tavernes in de stad San Cristóbal de La Laguna, door UNESCO uitgeroepen tot cultureel erfgoed en werelderfgoed. Als je in de maanden februari of maart komt, mag je het feest, de kleuren en de kostuums van het carnaval van Tenerife niet missen. Kun je een betere plek bedenken dan de Parador om op Tenerife te wonen?

 
PARADOR EL HIERRO
PARADOR EL HIERRO
90 - 170

Wil je rust en vrede voelen zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld? De Parador de El Hierro is een paradijs genesteld tussen de vulkanische bergen en het blauw van de oceaan, het is een eiland dat baadt in transparant water waar u zich op een plek zult voelen die alleen in uw dromen voorstelbaar is. Door de ligging van het hotel kunnen er druppels zeewater spatten tijdens uw wandelingen door de tuin en kan het intense blauw van het water door uw raam naar binnen stromen. De balkons van het gebouw brengen je dichter bij de oceaan tot je hem bijna met je hand kunt aanraken. Vanuit de tuin met zwembad en de comfortabele kamers kunt u genieten van het zachte geluid van de golven, u zult ontspannen en uitrusten met het gevoel dat u zich op een idyllische plek bevindt .
 

Het eiland El Hierro, omgeven door helder water, is ideaal voor duikliefhebbers, die elk jaar van over de hele wereld komen om een ​​van de beste zeebodems ter wereld te ontdekken. Het werd door UNESCO uitgeroepen tot Wereldbiosfeerreservaat en van alle eilanden van de Canarische Archipel is het een van de meest exotische en ongerepte. Ook hier lijkt de lente geen einde te hebben en de groene subtropische vegetatie in de vruchtbare gebieden contrasteert met het fascinerende vulkanisme van andere delen van het eiland zoals de plaats waar de Parador staat.

U reist over een ontspannende weg langs de oceaan, u zult genieten van unieke landschappen en aan het einde van de weg vindt u de El Hierro parador, een uitnodiging tot rust die moeilijk te weigeren is.

 
PARADOR LA GOMERA
PARADOR LA GOMERA
105 - 225

Uw verbeeldingskracht zal moeten inspannen om het landschap van La Gomera en de indrukwekkende uitzichten die de Parador biedt over de oceaan te beschrijven, met het eiland Tenerife en de berg Teide aan de horizon. Met eilandarchitectuur is het hotel ingericht alsof het een doos met herinneringen is uit het Colombiaanse tijdperk, toen de schepen het eiland verlieten voor Amerikaanse landen. De Parador de La Gomera biedt gezellige kamers, een zwembad en een weelderige tuin met subtropische soorten, het zal uw kleine paradijs zijn .
 

San Sebastián, de hoofdstad en toegangspoort tot het eiland, was de laatste tussenstop van Columbus in de Discovery of America. Dit kleine eiland heeft twee schatten die tot werelderfgoed zijn verklaard: het Garajonay National Park en de Silbo Gomero, een fluittaal om door ravijnen te communiceren.

Wandelen door het Garajonay Park is een reis terug in de tijd en ontdek soorten die al miljoenen jaren geleden in andere delen van de planeet zijn verdwenen. Deze prachtige plek heeft een al even mooie legende volgens welke het zijn naam dankt aan de geliefden Gara, Prinses Gomera en Jonay uit Tenerife, die, geconfronteerd met een onmogelijke liefde, besloten een speer te steken en van de hoogste top van het eiland te springen .

Vanaf een bevoorrechte plek boven de stad San Sebastián de La Gomera, is de Parador een oase van rust in het midden van de Atlantische Oceaan, perfect om te komen genieten van het strand, de natuur en de tuinen bezaaid met fauteuils waar u kunt zitten in de zon en adem rust en stilte.

 

 

 
PARADOR LA PALMA
PARADOR LA PALMA

Ook op La Isla Bonita wacht u een Parador. Het hotel is gelegen nabij de luchthaven en Santa Cruz de la Palma, de hoofdstad van het eiland, in de wijk El Zumacal . Het is een comfortabel gebouw met typisch Canarische architectuur en een grote tuin met fruitbomen en inheemse planten die uitnodigt tot wandelen en genieten van het prachtige uitzicht op de oneindige Atlantische Oceaan. Het zal gemakkelijk voor u zijn om rust te vinden, te ontspannen en te beslissen om de schoonheid van dit biosfeerreservaat-eiland te leren kennen . Hier ontdek je een bijna intacte natuur die een zee van kleuren afgeeft onder een van de beste luchten ter wereld voor astronomische observatie. Bovendien zijn op La Palma de culturele mogelijkheden, actieve vrijetijdsbesteding, plattelandstoerisme en natuurlijk zon en strand uitzonderlijk.
 

Sprookjespaden, dichte bossen bezaaid met bronnen waar de vegetatie die al uitgestorven is in andere delen van de planeet overleeft, indrukwekkende toppen, waar sterrenkijken een ervaring is, diepe ravijnen, vulkanen en vreemde lavaformaties... Elk landschap op het eiland is een onherhaalbare ansichtkaart, een moment dat je voor altijd wilt behouden.

Je mag het Caldera de Taburiente National Park niet missen, met prachtige muren en dennenbossen die verschijnen als je naar binnen afdaalt. U zult ook genieten van een bezoek aan het observatorium Roque de los Muchachos, het oude centrum van La Palma, uitgeroepen tot historisch-artistieke plek, en de prachtige stranden; een set die alleen in dromen denkbaar is en die het eiland accrediteert als de eerste duurzame toeristische bestemming ter wereld. Het is een wonder dat u graag zult ontdekken.

 

 
 
 

 RESERVEER HIER UW TICKET, DE PARADOR  EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

 
ACHTER AF GEEN GEZEUR MET SUNNY CARS

ACHTER AF GEEN GEZEUR MET SUNNY CARS

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Alle verzekeringen die u nodig heeft tijdens de autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal €7,5 miljoen, een schadeverzekering en een diefstalverzekering. Het eigen risico schiet u ter plaatse voor, maar betalen wij aan je terug. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is dus gedacht. Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief.

Kortom: zorgeloze autohuur, dat is waar wij voor staan. Wij houden niet van onverwachte kosten. Ter plaatse dus nog betalen voor extra huurauto verzekeringen? Niet nodig! Bij ons reserveert u de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs.

Terug naar boven

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje