KROATIE VANAF ROTTERDAM AIRPORT KAN NAAR VIER  LUCHTHAVENS!

KROATIE VANAF ROTTERDAM AIRPORT KAN NAAR VIER LUCHTHAVENS!

Kroatië is niet zo maar ’n vakantiebestemming. Eigenlijk is heel Kroatië ’vakantie’. Om maar wat te noemen; de meest westelijke provincie van Kroatië is Istrië en ligt als schiereiland bijna geheel omringd door de Adriatische Zee. Prachtige kusten, stranden, stadjes en met uiterst vriendelijke mensen. En dan Zadar de historische stad met veel bezienswaardigheden en een hele rijke geschiedenis. Ook Split is als stad natuurlijk erg bekend en aantrekkelijk. Niet alleen om zijn fraaie haven en economische bedrijvigheid, zeker ook om de toeristische mogelijkheden vanwege de bewogen geschiedenis. En dan Dubrovnik; Deze prachtige stad die ook wel de ’parel van de Adriatische Zee’ wordt genoemd, staat met de oude, compleet ommuurde vestingstad op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

WORDT HET EEN PAKKETREIS VOOR DE BESTE PRIJS  OF STELT U HEM ZELF SAMEN

Alle vluchten voor de vakantie vanaf Rotterdam Airport worden door Transavia uitgevoerd

 

 

 

KROATIE IS BERGACHTIG MET MOOIE NATUURGEBIEDEN ZOALS HIET BIJ DE PLITVICE WATERVALLEN.

VOOR ONZE 360 GRADEN FOTO GEBRUIK DE LINKER MUISKNOP OM NAAR RECHTS EN LINKS TE KIJKEN

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN VAKANTIE NAAR KROATIE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN VAKANTIE NAAR KROATIE

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, zelf gemaakte 360 graden foto's en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen met een aantal touroporoperators Ik ga op deze website proberen om u te inspiren  voor een iets duurzamere strand vakantie , stedentrip of een fantastische cruise te maken naar Kroatie

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne  vakantie.

ONTDEK DE KROATISCHE PARELS: DUBROVNIK, ZADAR, SPLIT, PULA VANAF ROTTERDAM AIRPORT

ONTDEK DE KROATISCHE PARELS: DUBROVNIK, ZADAR, SPLIT, PULA VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Ga vanuit Rotterdam Airport op een fascinerende reis naar Kroatië, een land rijk aan culturele schatten en natuurlijke pracht. Verken de UNESCO Werelderfgoedsteden Dubrovnik, Zadar, Split, en Pula en ervaar de unieke schoonheid van elk van deze historische juwelen.

Betoverende Bestemmingen zijn:

Dubrovnik: Ontdek de 'Parel van de Adriatische Zee', beroemd om zijn goed bewaarde stadsmuren en historische pracht.Meer info
Zadar: Bewonder de mix van Romeinse ruïnes, middeleeuwse architectuur en moderne attracties zoals het Zeeorgel.
Split: Verken het indrukwekkende Paleis van Diocletianus en de bruisende Riva-promenade.Meer info
Pula: Istrie duik in de geschiedenis met het goed bewaarde Romeinse amfitheater en charmante oude stad. Meer info
Een Zorgeloze Start van uw Reis Geniet van het gemak en comfort van vertrekken vanaf Rotterdam Airport, met snelle check-in en een ontspannen begin van uw vakantie.

Bekijk eerst de 360 graden beelden en de mooie video's , vergelijk dan de prijzen van onze verschillende aanbieders,

Ontdek de wonderen van Dubrovnik, Zadar, Split en Pula met ons. Bezoek onze website een onvergetelijk Kroatisch avontuur wacht op u!

DE BEKENDSTE  AANBIEDERS VANAF ROTTERDAM AIRPORT ZIJN DE VAKANTIEDISCOUNTER.EN PRIJS VRIJ

DE BELANGRIJKSTE AANBIEDERS MET DE BESTE PRIJZEN VIND JE HIER.

DE BELANGRIJKSTE AANBIEDERS MET DE BESTE PRIJZEN VIND JE HIER.

VERGELIJK DE PRIJZEN VAN PAKKET REIZEN 

Helaas kan ik u niet direct de laagste prijs laten zien, dit heeft te maken met een aantal factoren. De belangrijkste is de vraag en aanbod. Zo zullen de vakantie pieken hoger in prijs zijn , bijvoorbeeld de voorjaarsvakantie, meivakantie en juli en augustus Bent u zonder kinderen dan zijn de vakanties een stukgoedkoper op de data als deze terugvliegen.. De goedkoopste vakanties zijn vaak de eerste vluchten op een bestemming en de week waar 5 december in valt.

Verder zijn er aanbieders die geen transfers aan bieden. Er ontstaan ook grote verschillen tussen ontbijt tot ultra all inclusive. Wel of geen administratie kosten. De prijs kan ook per luchthaven verschillen of vertrek tijden deze kunnen helaas op het laaste moment nog veranderen.  Maar het loont de moeite om aanbieders met elkaar te vergelijken. Ik laat iedergeval de belangrijkste aanbieders met de beste prijzen op deze website zien.

Liever persoonlijk advies van een reisbureau ? Het is ook mogelijk om te bellen met mijn collega's van het reisbuerau ANVR/SGR  010 4614316

 

 

 
PRIJSVRIJ VANAF ROTTERDAM AIRPORT
PRIJSVRIJ VANAF ROTTERDAM AIRPORT

En nog van 10 andere luchthavens

Ook auto

 
SUNTIP VANAF ROTTERDAM AIRPORT
SUNTIP VANAF ROTTERDAM AIRPORT

En nog naar 10 andere luchthavens

En ook de auto

 
VAKANTIEDISCOUNTER VANAF ROTTERDAM
VAKANTIEDISCOUNTER VANAF ROTTERDAM

En nog van 14 andere luchthavens.

Ook auto

 

 
 

EEN REVIEW VAN ZOMER 2023

"Onze reis naar Dubrovnik begon met een opwindende vlucht vanaf Rotterdam Airport. Vanuit de lucht konden we al de prachtige kustlijn van Kroatië zien, een voorbode van het avontuur dat ons te wachten stond.

Dubrovnik, bekend als de 'Parel van de Adriatische Zee', verwelkomde ons met open armen. De oude stad, omringd door imposante stadsmuren, was adembenemend. We wandelden door de geplaveide straten, bewonderden de historische architectuur en voelden ons alsof we terug in de tijd waren gestapt.

Een hoogtepunt was het bezoeken van de stadsmuren van Dubrovnik, waar we een panoramisch uitzicht hadden over de oude stad en de sprankelende Adriatische Zee. De zonsondergang vanaf deze muren was werkelijk magisch.

We verkenden ook de lokale keuken, proefden heerlijke zeevruchten en traditionele Kroatische gerechten in schilderachtige restaurants. Een dagtocht naar de nabijgelegen Elafiti-eilanden was een ander hoogtepunt, waar we genoten van de ongerepte stranden en kristalhelder water.

Na een week gevuld met cultuur, geschiedenis en adembenemende natuur, keerden we terug naar Rotterdam Airport, met koffers vol herinneringen aan een onvergetelijke reis naar Dubrovnik."

EEN REVIEW VAN ZOMER 2023
 
KROATIE IS BEKEND OM EEN AANTAL UNESCO WERELDERFGOED SITES

KROATIE IS BEKEND OM EEN AANTAL UNESCO WERELDERFGOED SITES

Kroatië, bekend om zijn rijke culturele erfgoed en adembenemende natuurlijke landschappen, herbergt een aantal UNESCO Werelderfgoedsites. Hier is een lijst van deze sites:

Historische stadskern van Dubrovnik: Deze prachtig bewaarde middeleeuwse stad staat bekend om haar indrukwekkende stadsmuren en architectuur. Het werd een UNESCO-site in 1979.
Historisch complex van Split met het Paleis van Diocletianus: Deze historische site omvat het imposante Romeinse paleis gebouwd door keizer Diocletianus, en werd toegevoegd aan de UNESCO-lijst in 1979.Plitvicemeren Nationaal Park: Beroemd om zijn spectaculaire reeks meren verbonden door watervallen, werd dit park in 1979 een UNESCO Werelderfgoedsite.
Episcopaal complex van de Euphrasius-basiliek in het historische centrum van Poreč: Deze site, met opmerkelijke Byzantijnse kunst, werd in 1997 toegevoegd aan de UNESCO-lijst.
Historische stad Trogir: Een voorbeeld van stedelijke continuïteit, de stad Trogir met zijn prachtige gebouwen en stratenpatroon werd UNESCO Werelderfgoed in 1997.
Kathedraal van Sint-Jacob in Šibenik: Deze kathedraal is uniek voor zijn gedurfde structuur en decoraties en werd een UNESCO-site in 2000.
Stari Grad-vlakte op het eiland Hvar: Deze culturele landschapssite, die teruggaat tot de Griekse oudheid, werd in 2008 toegevoegd aan de UNESCO-lijst.
Stegenwoud van beukenbossen en hun ecosystemen: Dit transnationale werelderfgoed omvat oude beukenbossen in Kroatië en werd in 2017 uitgebreid.
Venetiaanse verdedigingswerken tussen de 15e en 17e eeuw: Dit werelderfgoed, gedeeld met Italië en Montenegro, omvat ook het Fort van St. Nikolaas bij Šibenik en werd in 2017 erkend.
Stećci – Middeleeuwse grafstenen: Deze site omvat verschillende locaties met middeleeuwse grafstenen in Kroatië en werd UNESCO Werelderfgoed in 2016.
Deze sites vertegenwoordigen de diverse historische, culturele en natuurlijke rijkdom van Kroatië en zijn van onschatbare waarde voor zowel de lokale bevolking als bezoekers van over de hele wereld.

BEKIJK ALVAST DE 360 GRADEN BEELDEN VAN KROATIE IN 360 GRADEN.

BEKIJK ALVAST DE 360 GRADEN BEELDEN VAN KROATIE IN 360 GRADEN.

Klik op het vierkantje rechtboven van de foto's. Gebruik de linkermuisknop om naar recht of links te kijken. klik op de pijlen.

PULA ISTRIE

Op het zuidelijkste puntje van het Kroatische schiereiland Istrië ligt de stad Pula. Deze prachtige historische stad heeft veel te bieden, zoals één van de best bewaarde amfitheaters ter wereld! Daarnaast kunt u vanuit deze stad ook heerlijk genieten van de prachtige kust. Pula ligt namelijk direct aan het strand.

Wandel nu even door amfitheater van Pula in 360 graden klik op de pijlen

MEER INFO

ISTRIE-ROVINJ

Rovinj is, misschien wel het mooiste stadje van Istrië en staat zeker in de top 10 van heel Kroatië. Je vindt het pittoreske en schilderachtige stadje op een half uur rijden ten noorden van Pula. Loop langs pastelkleurige gevels in Venetiaanse stijl, de dominerende kerk, vele terrasjes en geniet van prachtige uitzichten. 

Ben je tijdens het hoogseizoen in Rovinj? Bereid je dan voor op grootse drukte. In de zomer wordt Rovinj namelijk overspoeld door toeristen. Niet voor niets, want het oude stadje Rovinj is dan ook uiterst romantisch, sfeervol en uniek. Een plek waar vele toeristen graag terugkeren.

Maak nu een wandeling op de boulevard klik op de pijlen

meer info

SPLIT

Split is een havenstad aan de Adriatische Zee, in het zuidwesten van Kroatië. Het is de tweede stad van het land en ook de geboorteplaats van de Romeinse keizer Diocletianus. Hij heeft in de stad duidelijk zijn sporen achtergelaten. Het paleis van Diocletianus, dat uit de vierde eeuw stamt, staat sinds 1979 op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is niet te missen in het centrum. Buiten de oude binnenstad zijn er mooie winkelstraten die ook de moderne kant van Split laten zien.

Wandel door Split op deze 360 graden foto klik op de pijlen

MEER INFO

DUBROVNIK

Dubrovnik is een prachtig, historische stad, gelegen in het zuidelijke deel van Kroatië. De stad wordt vaak de Parel van de Adriatische zee genoemd en dat is absoluut niet voor niets. Dubrovnik is één van de best bewaarde, historische steden in de wereld. Het centrum staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanwege de gezellige pleintjes, leuke straatjes en mooie kerken krijg je het gevoel even terug in de tijd te gaan.

Wandel zelf in 360 graden door de oude binnen stad

 

meer info

ZADAR

Zadar is een havenstad in Kroatië, gelegen aan de Adriatische Zee. Al jaren staat Zadar bekend om haar prachtige zonsondergang en het oude stadscentrum dat geheel autovrij is en dus alleen per voetgangersbrug te bereiken is. Ook beschikt Zadar over meerdere stranden, gelegen langs de kustlijn, en een meterslange boulevard waar ook diverse prachtige kunstwerken te bezichtigen zijn.

Wandel door het oude centrum klik op de pijlen

MEER INFO

 
STEL DE REIS ZELF SAMEN, TICKET,  ACCOMMODATIE EN AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

STEL DE REIS ZELF SAMEN, TICKET, ACCOMMODATIE EN AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

AANBIEDINGEN

AANBIEDINGEN
 

HET GROOTS AANBOD

HET GROOTS AANBOD
 

ZONDER GEZEUR

ZONDER GEZEUR
 

                        (advertentie)

 

                   (advertentie)

 

                       (advertentie)

 

                        (advertentie)

 
PARKEREN OF TAXI SERVICE ROTTERDAM AIRPORT

PARKEREN OF TAXI SERVICE ROTTERDAM AIRPORT

Vergelijk de prijzen van een taxi die u ophaalt en naar de luchthaven brent en u ook weer ophaalt en netjes thuis brengt. In de cirkel van 20 kilometer zou dit wel eens goedkoper kunnen kunnen. Bij veertien of langer is het ook goedkoper van een grote afstand van de luchthaven.

Terug naar boven

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje