IJSLAND IS DE BELANGRIJKSTE CRUISEHAVEN REYKJAVIK, IDEALE BESTEMMING VOOR DE CRUISEVAKANTIE

vasteland van Europa. Het wordt vaak "het land van vuur en ijs" genoemd vanwege zijn unieke geografische kenmerken, waaronder vulkanen, geothermische activiteit, gletsjers, watervallen en gevarieerde landschappen.

Hoofdstad: De hoofdstad van IJsland is Reykjavik, gelegen aan de zuidwestkust van het eiland. Het is de grootste stad van IJsland en het culturele en economische centrum.

 
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

INFORMATIE OVER IJSLAND DE CRUISEHAVEN REYKJAVIK

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN REYKJAVIK

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN REYKJAVIK

Reserveer hier online voor de beste prijs!

reserveren
 
CELEBRITY CRUISE IJSLAND

Rust, ontspan en geniet van de helende eigenschappen van de beroemde warmwaterbronnen van IJsland. In feite vertaalt de naam “Reykjavik” zich naar “rokerige baai” vanwege de pluimen die uit lokale bronnen losbarsten. Er zijn bronnen in alle soorten en maten, van het Kvika-voetbad, een klein zwembad bij de vuurtoren van Grótta, perfect om je voeten in te dompelen, tot de Blue Lagoon, de grootste en bekendste natuurlijke bron van IJsland. Herstellend, mineraalrijk water en weidse uitzichten op de bergen nemen je mee naar wat voelt als een totaal andere wereld.

 
HOOGTE PUNTEN

IJsland staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid. Enkele van de beroemdste natuurlijke bezienswaardigheden zijn de geisers van de Golden Circle, de Gullfoss-waterval, de Jökulsárlón-gletsjerlagune, de zwarte zandstranden van Vík, de geothermische gebieden en de talloze vulkanen.

 
IJSLAND MET CELEBRITY

Ervaar de pracht van de natuurlijke wonderen van IJsland tijdens een luxe cruisevakantie. Glorieuze watervallen, bemoste lavavelden, met sneeuw bedekte bergen en adembenemende fjorden zijn adembenemende bezienswaardigheden die wachten om ontdekt te worden tijdens onze cruises in IJsland.

Duik in het mineraalrijke water van de Blue Lagoon. Ontdek de Vikinggeschiedenis in het Nationaal Museum van IJsland, of maak een foto voor de Sun Voyager, een modern beeldhouwwerk geïnspireerd op een Vikingschip. In Akureyri zijn de sport- en alpinepaden bij Hlíðarfjall een grote trekpleister voor reizigers. Bekijk de 'Waterval van de Goden', Godafoss, of neem een ontspannend modderbad aan het Myvatn-meer.

Vaar naar IJsland en ontdek in alle comfort de ongeëvenaarde schoonheid van dit Scandinavische eiland. Stijlvolle accommodaties aan boord hebben een uniek design en voortreffelijke voorzieningen. Ervaar gerechten van wereldklasse, innovatieve locaties en onberispelijke service aan boord. Bereik nieuwe hoogten van avontuur met onze bekroonde IJsland-cruises.

 
 
BLUE LAGOON
BLUE LAGOON

Betreed een tijdloze wereld van warmte, welzijn en verwondering in het hart van een vulkanische grens. Ervaar de verjongende krachten van de legendarische wateren van de Blue Lagoon en verken de adembenemende schoonheid van het met mos bedekte landschap.

 
DE GOUDEN CIRKEL
DE GOUDEN CIRKEL

Maak een dagexcursie door de iconische Gouden Cirkel van IJsland. Ervaar het adembenemende natuurlijke landschap en bekijk het spectaculaire Geysir-gebied, de Gullfoss-waterval en het Þingvellir Nationaal Park.

 
DE WATERVALLEN SELJALANDSFOSS
DE WATERVALLEN SELJALANDSFOSS

Ervaar de natuur op zijn best met watervallen en zwarte zandstranden. Loop achter de watervallen van Seljalandsfoss en ga naar de gletsjersnuit bij Sólheimajökull.

 
FOTOGIDSEN
FOTOGIDSEN

Bezoek het Aurora Center in Reykjavik en sluit je aan bij deskundige fotografiegidsen op een reis om het iconische noorderlicht op camera vast te leggen in de meest pittoreske winterdecors.

 
LEER DE KEUKEN...
LEER DE KEUKEN...

Leer meer over de keuken en drinkcultuur van Reykjavik tijdens een begeleide wandeling. Bezoek 4-6 verschillende restaurants terwijl je de IJslandse hoofdstad verkent met een local.

 
PERLAN MUSEUM
PERLAN MUSEUM

Ontdek alle natuurlijke wonderen van IJsland in het Perlan Museum. Verken een echte ijsgrot en leun achterover in het Planetarium om het noorderlicht boven je te zien dansen.

 
 

  Vaargebied  Poolgebied  Route
 Reykjavik (Iceland) / Grundarfjordur (Iceland) / Grimsey Island (Iceland) / Akureyri (Ijsland) / Isafjordur / Heimaey, Vestman Islands, Iceland / Reykjavik (Iceland) / Reykjavik (Iceland

MEER INFO
 

Reykjavik (Iceland) / Kangerlussuaq (Greenland) Vaargebied Poolgebied
 Route
 Reykjavik (Iceland) / Reykjavik (Iceland) / Groenland / Sermilik (Greenland) / Groenland / Aappilattoq / Greenland / Narsaq (Greenland) / Ivigtut / Greenland / Sisimiut Holsteinsborg (Greenland) / Paul-Émile Victor / Disko Bay (Greenland) / Groenland / Kangerlussuaq (Greenland)

MEER INFO
 

Reykjavik (Iceland) / Reykjavik (Iceland) Vaargebied Poolgebied Route
 Reykjavik (Iceland) / Denmark Strait / Ammassalik (Greenland) / Ammassalik (Greenland) / Ammassalik (Greenland) / Ammassalik (Greenland) / Ammassalik (Greenland) / Ammassalik (Greenland) / Blosseville Coast / Denmark Strait / Reykjavik (Iceland)

MEER INFO

RESERVEER ONLINE EEN HOTEL

Booking.com
 

                            (advertentie)

 

IJsland reizen

            (advertentie)

 

                      (adverteren)

 

IJsland wintervakanties van de gebaande paden met Voigt Travel

            (advertentie)

 

CAPTAIN CRUISE TIP:

Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor Reykjavik. Er is de Reykjavik Tourist Card die u voor 1 dag kunt aanschaffen (ca. 990 ISK). Het geeft u onbeperkt gebruik van de stadsbus binnen Reykjavik en gratis toegang tot maar liefs 7 openbare zwembaden. De Reykjavik Card geeft u tevens gratis toegang tot de verschillende musea en galleries in Reykjavik. Tevens krijgt u verschillende kortingen op allerlei artikelen en services. U krijgt bij aanschaf van de kaart een boekje met daarin alle kortingen vermeld. De kaart is verkrijgbaar in het City Hall Information Center, de toeristeninformatie (Bankastræti 2), bij sommige hotels, pensions en guesthouses, bij het BSI-busstation, in de musea en in de zwembaden

meer info

CAPTAIN CRUISE TIP:

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje