RESERVEER DE PARADOR DE SANTO DOMINGO DE LA CALZADA A LA CARTE VOOR DE FLYDRIVE OF RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE LA SANTO DOMINGO VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 

MAAK ALVAST EEN WANDELING IN 360 GRADEN DOOR DE PARADOR SANTO DOMINGO DE LA CALZADA, KLIK OP DE BUTTONS

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR SANTO DOMINGO DE LA CALZADA

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

Het hotel is gevestigd in een voormalig 12e-eeuws ziekenhuis in de buurt van de kathedraal, gebouwd door St. Dominic om pelgrims op te vangen die reizen op de Weg van St. James. Het heeft een vorstelijke, elegante stijl, met majestueuze zalen en een lobby vol met gotische bogen en houten cassetteplafonds. Fijne materialen en opvallende kleuren - wit en blauw - maken plaats voor comfortabele kamers die met verfijnde smaak zijn ingericht. U vindt er een warme, harmonieuze omgeving die ook zeer geschikt is voor sociale evenementen en vergaderingen.

Santo Domingo de la Calzada ligt aan de oevers van de rivier de Oja op een uitgestrekte vlakte. De oprichting van de stad is verbonden met de tak van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, bekend als de Franse route . Volgens de legende was deze locatie in de 11e eeuw een groot steeneikenbos aan de oevers van een tumultueuze rivier die afdaalde van de nabijgelegen bergen, nu bekend als de Sierra de la Demanda. Een kluizenaar genaamd Domingo nam zijn intrek in het hart van het bos en wijdde al zijn energie aan het gemakkelijker maken voor pelgrims die naar Compostela reizen om dit moeilijke terrein over te steken.

Tegenwoordig kunt u van de stad genieten door bezienswaardigheden zoals de kathedraal of Plaza de España (Spanje-plein) te bezoeken en te genieten van de heerlijke keuken van La Rioja .

Bekijk de ligging uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL Prijzen en reserveren

SANTO DOMINGO DE LA CALZADA

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

Het is fantastisch om een drankje te drinken op het terras in de grote stoelen voor de Parador met uitzicht op het plein. Tip deze Parador heeft een eigen P plaats en u kan doorrijden tot voor de deur, Google maps leidt u wel om.

 
 

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 100 TOT € 290  

ONTBIJT € 18,  DINER € 32 P.P.

beschikbaarheid

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje