SON BRULL HOTEL&SPA OP MALLORCA O.A VANAF ROTTERDAM AIRPORT VIRTUELE TOUR

Hotel Son Brull is een prachtig boetiekhotel gelegen op het betoverende eiland Mallorca, dat deel uitmaakt van de Balearen in Spanje. Het hotel bevindt zich in het noorden van het eiland, in de buurt van het pittoreske stadje Pollença en biedt een adembenemend uitzicht op het Tramuntana-gebergte.Het hotel beschikt over luxueuze accommodaties, waaronder kamers, suites en villa's, allemaal met een modern design en hoogwaardige voorzieningen. De kamers zijn ruim en bieden gasten een comfortabel toevluchtsoord.

MEER INFO RESERVEREN
 
 

LOOP ALVAST EVEN DOOR HET HOTEL VAN HOTEL SON BRULL OP DEZE 360 GRADEN FOTO'S KLIK OP DE PIJLEN VOOR DE VITUELE TOUR

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE VAKANTIE NAAR MALLORCA

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE VAKANTIE NAAR MALLORCA

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, zelf gemaakte 360 graden foto's en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen met een aantal touroporoperators Ik ga op deze website proberen om u te inspiren  voor een strand vakantie naar Mallorca, flydrive, Unesco werelderfgoed of een fantastische cruise 

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne  vakantie .

HOTEL SON BRULL, BOETIEK HOTEL OP MALLORCA

DUURZAAMHEID LEVEL 1

DUURZAAMHEID LEVEL 1

Duurzaam Reizen Level 1
Deze accommodatie heeft ons verteld dat ze een aantal stappen hebben gezet die een impact kunnen hebben op het milieu en de samenleving. Wij hebben samen met experts als Travalyst en Sustainalize aan het Booking Duurzaam Reizen-programma gewerkt, zodat u gemakkelijker de wereld op een duurzamere wijze kunt beleven.

 
KAMERS, SUITES EN VILLA'S
KAMERS, SUITES EN VILLA'S

Het hotel beschikt over luxueuze accommodaties, waaronder kamers, suites en villa's, allemaal met een modern design en hoogwaardige voorzieningen. De kamers zijn ruim en bieden gasten een comfortabel toevluchtsoord.

 
RESTAURANTS
RESTAURANTS

Hotel Son Brull heeft diverse eetgelegenheden om gasten te verwennen met heerlijke gastronomische ervaringen. Het restaurant biedt culinaire hoogstandjes met mediterrane invloeden, bereid met lokale ingrediënten. Er is ook een gezellige bar waar u kunt genieten van cocktails en een selectie van wijnen.

 
WELLNESS
WELLNESS

Wellness en Ontspanning: Voor ontspanning en welzijn biedt het hotel een prachtige spa-ervaring met een scala aan behandelingen, sauna's en een verwarmd binnenzwembad. Gasten kunnen ook gebruikmaken van de fitnessruimte en genieten van yogalessen in de buitenlucht.

 

DE BOERDERIJ

De Finca de Son Brull beslaat 32 hectare in het hart van de Serra de Tramuntana, aan de voet van de Puig de Maria met de emblematische terrassen (marges) van eeuwenoude olijfbomen. In de vallei van vruchtbare gronden zijn er citrusboomgaarden, vijgenbomen, fruitbomen, een boomgaard en biologische wijngaarden. Ook bijenkasten en legkippen hebben er hun plek.

De boerderij van Son Brull herinnert aan zijn monastieke verleden en is gebaseerd op ecologische en lokale principes. Alles wat we produceren, wordt bij Son Brull geconsumeerd.

Drie hectare wijngaard met lokale variëteiten: Callet, Gorgollassa, Giró Ros, Prensal Blanc, Escursach en Ull de llebre waarmee we Son Brull-wijnen maken.

 
 
 
 
 
 

UNESCO ERFGOED

De gemeente Pollença is geïntegreerd in het uiterste noorden van de Serra de Tramuntana, door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Het is de gemeente met de meeste kilometers kustlijn van Mallorca, met baaien en stranden met kristalhelder water.

De prachtige stad Pollença, waarvan de stichting dateert uit het jaar 1229 na de christelijke verovering van het eiland, brengt in zijn straten en pleinen het karakter van zijn intense geschiedenis over, terwijl de inwoners trots hun tradities hooghouden.

Op de interactieve kaart markeren we de sites die we het leukst vinden vanwege hun authenticiteit:

 

DE SERRA DE TRAUMUNTANA

De imposante Serra de Tramuntana is een bergketen van bijna 90 kilometer lang aan de noordwestkust van Mallorca. Sinds 2011 staat het gebergte vanwege de grote landschappelijke en culturele betekenis op de World Heritage lijst van UNESCO. Met maar liefst tien pieken boven de 1000 meter, twee meren, natuurlijke sculpturen, eeuwenoude olijfbomen en historische dorpjes als Sóller en Valldemossa biedt het gebied uitgebreide mogelijkheden voor iedere reiziger.
Mooiste plekken Tramuntana

 

                             (advertentie)

 

Unieke vakanties, weg van de massa

                (advertentie)

 

              (advertentie)

                  

 

Sawadee reizen Costa Rica

             (advertentie)

 

DE RENOVATIE VAN SON BRULL

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

 

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

 

prijzen en reserveren

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik wil u inspireren in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook wil ik u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje