MAAK EEN CRUISE VANUIT ROTTERDAM MET DE HOLLAND AMERICA LINE NAAR HET NOORSE KRISTIANSAND

Veel cruiseschepen meren aan bij Kristiansand, wat je de kans geeft om de stad en de omliggende attracties te verkennen.
Cruise-excursies kunnen onder andere sightseeingtours, bezoeken aan lokale bezienswaardigheden en activiteiten zoals dierenparkbezoeken omvatten.

BEKIJK HET CRUISE AANBOD
 
 

INFORMATIE OVER KRISTIANSAND NOORWEGEN

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN KRISTIANSAND

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN KRISTIANSAND

Reserveer hier online voor de beste prijs!

MEER INFO
 
HOP ON HOP OFF IN KRISTIANSAND
HOP ON HOP OFF IN KRISTIANSAND

Ontdek de bezienswaardigheden van Kristiansand in je eigen tempo met een 24-uurs hop on, hop off-bustour. Geniet van informatief audiocommentaar terwijl je Kristiansand en alles wat het te bieden heeft ontdekt.

 
KRISTIANSAND MUSEUM
KRISTIANSAND MUSEUM

Ontdek de meest iconische bezienswaardigheden van Kristiansand en de omliggende buitenwijken tijdens een rondleiding. Geniet van een bezoek aan het Kristiansand Museum met kaartjes inbegrepen en bekijk de Søgne Gamle Kirke.

 
WANDELING DOOR KRISTIANSAND
WANDELING DOOR KRISTIANSAND

Begin aan een begeleide wandeling door Kristiansand. Bewonder het adembenemende uitzicht op de kust, bekijk het fort Christiansholm, de kathedraal en traditionele houten gebouwen en leer over de lokale cultuur.

 

                     (advertentie)

 

Scandinavië met Voigt Travel

              (advertentie)

 

                   (advertentie)

 

IJsland reizen

                     (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje