RESERVEER PARADOR DE AIGUABLAVA COSTA BRAVA A LA CARTE OF IN EEN RONDREIS

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

RESERVEER PARADOR BIELSA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info, prijzen en reserveren
 
 

KLIK OP DE BUTTONS EN MAAK EEN WANDELING DOOR DEZE ECO BEWUSTE PARADOR

PARADOR DE AIGUABLAVA COSTA BRAVA

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJKE PARADOR MET LAADPAAL

De Parador de Aiguablava heropende zijn deuren in 2020, na een grondige renovatie die het een modernere en avant-gardistische stijl en extra services gaf, maar met behoud van de gebruikelijke vertrouwde en rustige sfeer. Met deze grondige verbouwing is Aiguablava nu een moderne Parador die zijn iconische karakter heeft behouden. Het is gelegen in een bevoorrechte omgeving aan de Middellandse Zeekust, met een prachtig uitzicht op de Costa Brava vanaf de klif van La Punta d'es Muts. De natuurlijke omgeving is omgeven door pijnbomen en heeft een bijna ongerepte natuur. Er is geen betere plek om te ontsnappen.

RESERVEER HET TICKET, HOTEL EN DE HUURAUTO NU HIER

PRIJZEN EN INFO HOTEL

Meer info parador de aiguablava

Booking.com

MEDITERANNE KEUKEN

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 
 

ER IS VEEL TE DOEN...

Ik ben er in september 2021 geweest en was blij verrast, dit is een moderne Paradores met een fantastische ligging, goed zwembad alle kamers hebben zeezicht. Een goede wellness en beneden een gezellig strand met een aantal resataurants.

Deze Parador zit snel vol in het weekend!

De baai van Aiguablava. Neem contact op met A iguablava Dive Center (www.gymsub.com) om te gaan duiken
Bezoek de middeleeuwse steden Pals en Peratallada
Can Mario-museum
Natuurpark Aiguamolls (35 km)
Bezoek de stad Begur (4 km) en geniet minstens één keer van de Fira d'Indians, een festival dat in het eerste weekend van september wordt gehouden en waarin ze hun Indiase verleden herbeleven.
Ga door de Belgur-rondwegen (www.camideronda.com)
Kajakexcursie naar de grot "d'en Gisbert".
 

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

MET EEN SUNNYCAR HUURAUTO ZIE JE MEER

Op vakantie gaan en de mooiste plekjes ontdekken met een huurauto… wie is er niet gek op? Maar tegelijkertijd draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering. Gaat u op vakantie, reis dan bewust en kies voor plekjes buiten de gebaande paden en toeristische hotspots. Met een huurauto komt u daar heel makkelijk! Kies voor kleine accommodaties, koop uw souvenirs bij lokale ambachtslieden en eet waar de locals dat doen. U ontdekt de smaken van de streek en de opbrengst komt ten goede aan de lokale economie en niet aan een keten. Kortom: ga met je huurauto off-the-beaten-track!

Door u rijstijl aan te passen verbruikt u bovendien minder brandstof. En compenseer uw CO2-uitstoot via Greenseat dan rijdt u helemaal groen. We vertellen u er graag iets meer over.

meer info prijzen en RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje