RESERVEER DE PARADOR DE AVILA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE EN DE RONDREIS VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR DE AVILA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVENS

meer info en prijzen
 
 

LOOP ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR DE AVILA

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE AVILA

DIT IS EEN ECOBEWUSTE PARADOR

De Parador de Ávila is gevestigd in het voormalige Palacio de Piedras Albas, een 16e-eeuws paleis in het historische centrum van de stad en kijkt uit over de monumentale muren. Het interieur is intiem en gezellig, de kamers zijn ruim waardoor ze ideaal zijn voor rust en ontspanning, en de eetkamer kijkt uit op de tuin en de muur door een patio met glazen wanden. Dit maakt de Parador tot een majestueuze plek, in overeenstemming met veel van de gebouwen die u in deze wereldcultuurerfgoedstad kunt vinden.
   
 De Parador wordt omgeven door tuinen waar u een archeologische collectie van sarcofagen, doopvonten en een zwijn uit de 5e eeuw voor Christus kunt bekijken. Het restaurant biedt traditionele Castiliaanse lekkernijen zoals bonen van El Barco, pucherete teresiano (varkens- en groentestoofpot), een kalfskotelet, geroosterd speenvarken of de heerlijke zoetigheden genaamd yemas de Santa Teresa , onuitwisbaar geassocieerd met Ávila. Bovendien houdt de Parador eenmaal per jaar een gastronomische conferentie van de Judías del Barco-bonen.

U zult het heerlijk vinden om door de straten van de oude wijk van Ávila te dwalen, langs de wallen van de stadsmuren te slenteren en de eerste gotische kathedraal van Spanje te bezoeken, waar u het indrukwekkende altaarstuk van Pedro Berruguete kunt bewonderen. Het nationale park Sierra de Gredos ligt op een uur rijden en is ook een goede optie voor natuurliefhebbers.

Bekijk de ligging van de Parador in 3d

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

REGIONALE AVILA KEUKEN

REGIONALE AVILA KEUKEN

Omringd door de iconische muur, fungeert het Piedras Albas Restaurant in de Parador de Ávila als woordvoerder van de traditionele Avila-keuken. Een gastronomisch paleis gewijd aan Avileña Negra Ibérico kalfsvlees 100% autochtoon ras waarvan het menu wordt gedomineerd door regionale specialiteiten zoals peulvruchten of roerei. 
 
 

Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

WAT U WILT WETEN

 
 
 
DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN
DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje