RESERVEER DE PARADOR HONDARRIBIA A LA CARTE OF IN EEN SAMENGESTELDE RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR HONDARRIBIA,   VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

 

MEER INFO EN PRIJZEN
 

LOOP ALAVST EVEN DOOR DE PARADOR HONDARRIBIA IN 360 GRADEN, KLIK OP DE BUTTONS

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR HONDARRIBIA, SAN SEBASTIAAN

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

Op een steenworp afstand van Frankrijk, precies op de band, ligt het kasteel van Karel V, waar de Parador de Hondarribia is gevestigd. Een 10e-eeuws bouwwerk dat werd gebruikt voor militaire verdediging aan de rivier de Bidasoa, wat de dikke muren en de hoogte van het gebouw verklaart, waar de katholieke vorsten, keizer Karel V, Filips IV en V, en zelfs Velázquez zelf verbleven. Het bevat schatten zoals de wandtapijten ontworpen door Rubens rond het thema van de Geschiedenis van Achilles.

Belangrijk: het historische karakter van het gebouw maakt de toegang voor voetgangers tot problemen. Als u mobiliteitsproblemen heeft, neem dan contact op met de Parador, zij zullen u informeren over de beste manier om toegang te krijgen.

 De stad Hondarribia is een toonaangevende toeristische attractie aan de Cantabrische kust. De beste manier om de stad te verkennen, is door de historische wijk te slenteren, van de Santa María-poort tot de San Nicolás-poort, en ontdek de hoofdstraat, de middeleeuwse lay-out en het rijke erfgoed van kerken, huizen met balkons en de overblijfselen van de muren. Het biedt een breed scala aan vrijetijdsmogelijkheden, van de rust van het strand tot avontuur in de bergen.

En als u een golfliefhebber bent, kunt u golfen op een van de twee golfbanen in de stad. Ook mag u de keuken van Hondarribia niet missen, met zijn overvloed aan restaurants en pinchobars die qua kwaliteit ruimschoots overeenkomen met de rest van de provincie.

BEKIJK DE LIGGING VAN UIT DE LUCHT IN 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

WAT KAN JE DOEN IN HONDARRIBIA...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

Ik ben in september deze Parador geweest en deze is echt geweldig, hij is erg populair moet dus vroeg gereserveerd worden.Tip u kunt vliegen op Bilbao of Gerona, als u met de auto gaat even aangeven dat u een P plaats nodig heeft het is haast onmogelijk anders te parkeren.

 
 

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 110 TOT € 238

ONTBIJT € 19,  DINER NIET MOGELIJK

ONLINE
 

ONZE AANBEVELINGEN

Oude stad en de jachthavenwijk van Hondarribia 
Donostia - San Sebastián (20 km)
Passages: Pasaia Donibane, Albaola Museum  (8 km)
Getaria: Wieg van Elcano, Balenciaga Museum 
Zumaia: Geopark, de flysch 
Hernani:  Chillida Leku-museum in Hernani (10 km)
Lagere Bidasoa: Irún, Hendaye, Mount Jaizkibel
Sint Jan van Gaztelugatxe
Pamplona - Iruna
Baztán-vallei
Frans Baskenland: Saint Jean de Luz, Biarritz, Bayonne, Hendaye, Les Landes

 

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje