HET ANVR CONGRES VAN 16 TOT 19 NOVEMBER IN ASTURIE NOORD SPANJE

boek de excursie beluisteren
 

BEZOEK IN HET NATIONALE PARK DE PICOS DE EUROPA... DE MEREN HIER IN 360 GRADEN

 
ASTURIAS

Asturië is een Spaans prinsdom, een door een prins geregeerde regio. Asturië ligt in het noordwesten van Spanje en is zowel een autonome regio als een provincie binnen die regio. De hoofdstad van Asturië is Oviedo, maar de grootste stad is Gijón. Asturië heeft een bijzondere positie in de Spaanse geschiedenis. Het was het enige gebied namelijk dat christelijk was, terwijl de rest van Spanje nog onder de Moorse regie viel. Het kruis op de vlag van Asturië geeft deze bijzondere positie nog steeds weer. De officiële taal in Asturië is Spaans, maar het gebruik van het Asturisch wordt bevorderd door een nationale wet.

 
DE CIDER ROUTE

De cider regio ligt in de omgeving van Oviedo en Gijón en wordt gekenmerkt door een prachtig landschap en authentieke dorpen. Het biedt een breed scala aan toeristische attracties die verband houden met de cultuur van de appel en Cider. Je kan onderweg een groot aantal sidrerias (ciderbars) en llagares (ciderkelders) bezoeken,die binnen hun muren de geheimen bevatten van de uitwerking van dit elixer. Ontdek naast de cider ook het unieke karakter van de natuurlijke landschappen met deze trip. Je komt langs bergen en prachtige stranden langs de kust van Asturië

 
OVIEDO

Oviedo is de culturele en economische hoofdstad van Asturië en tevens een van de grootste universiteitssteden. Sinds de negentiende eeuw is het een industriële stad geworden door de aanwezigheid van de kolenmijnen. Oviedo is vooral bekend echter om zijn vele preromaanse gebouwen in en rondom de stad, een bouwstijl dat in de achtste tot en met de tiende eeuw in bloei was.

 

HET MAXIMALE ZIEN...

Booking.com

SANTA MARIA LA REAL DE COVADONGA IS EEN BEZOEK WAARD

MOGELIJKE EXCURSIES beluisteren
 

DE KATHEDRAAL IN OVIEDO

 
bekijk de excursies beluisteren
 

DE BESTE MARKT...

beluisteren
 

EVEN NAAR PLAYA DE RIBADESELLA

MOGELIJKE EXCURSIES beluisteren
 

de plaats oviedo is ook fun for two...

Fun for two reserveer hier beluisteren
 
 
ANVR CONGRES

ANVR CONGRES

 Zoals in februari bekend werd gemaakt, gaat het ANVR-congres dit jaar naar het nog vrij onbekende Asturië in Spanje. Een kleine delegatie is inmiddels naar deze regio afgereisd en heeft de gezellige steden, vriendelijke bevolking en de door UNESCO beschermde natuurgebieden zelf mogen ervaren. Het grootste deel van de programmapuzzel is inmiddels gelegd, in samenwerking met onze vertrouwde partner GI Travel, en er melden zich inmiddels ook steeds meer sponsorpartners voor het congres.

MEER INFO
 

Mijn uitdaging kan ik een inspirerende webpagina maken voor een bestemming waar ik nog niet geweest ben. Ja durf ik te zeggen zeker met de technische hulpmiddelen die er zijn.

Kijk voor meer mogelijkheden op mijn webpagina 'Over mij"

meer info

                          (ADVERTENTIE)

               

 

                          (ADVERTENTIE)

                   

 

                           (ADVERTENTIE)

                   

 

                        (ADVERTENTIE)

               

 
Booking.com
meer info anvr congres beluisteren
 
 

IN DE PROVINCIE ATURIAS LIGGEN DRIE PARADORES

Bekijk de ligging in 3D van de drie Paradores in dit gebied:

Parador de Gijon

Parador Cangas de Onis

Parador de Corias

 

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje